Yumurta yiyemiyorum yumurta.Aaa ben avokado yiyemiyorsunuz sandımharika ben de çok severim hatta soyup öyle bile yerim
Yumurta ile avokado çok yakışır çok şey kaçırıyorsunYumurta yiyemiyorum yumurta.Annem çocukken ağlaya ağlaya yedirirdi yumurtayı bana zorla. Avokadoya inanılmaz zaafım var, hatta dövmem var bu şekilde.
Yaa yumurta bende çok çok yerim bahartla görünmeyecek derecede olur peynirle zorla yutmaya çalışırımYumurta yiyemiyorum yumurta.Annem çocukken ağlaya ağlaya yedirirdi yumurtayı bana zorla. Avokadoya inanılmaz zaafım var, hatta dövmem var bu şekilde.
Bir dakikaaaaaa! Şalgam ve simit miiii? Sen kesin Adanalısın! Heyecanlandırdın beni.Yumurta ile avokado çok yakışır çok şey kaçırıyorsunrakı ile balık ,şalgam ile simit gibidir
Bir dakikaaaaaa! Şalgam ve simit miiii? Sen kesin Adanalısın! Heyecanlandırdın beni.
Bicibici ,şırdanBir dakikaaaaaa! Şalgam ve simit miiii? Sen kesin Adanalısın! Heyecanlandırdın beni.
Gebelik olursa yumurta salatası tüketmeye çalışacağım, şimdiden kendimi zorlayamam.Yaa yumurta bende çok çok yerim bahartla görünmeyecek derecede olur peynirle zorla yutmaya çalışırım
Yaa hemşehrimmm, gel bir sarılalım.Bicibici ,şırdansence ? Adanalıyım ama evlenince eşimin görevi gereği bitlise geldim bir yıldır falan buradayım ,sen neresinden ?
Kasık ağrım var , akıntım var , göğüslerim resmen dolu dolu . Kan versem tahlilde çıkar mı acabaCok erken canım bekle
Sarılalım yaaaa canım hemşehrimYaa hemşehrimmm, gel bir sarılalım.
Seyhan’daydım ben ama ben de eşimin görev yeri yüzünden gurbete düştüm.
Videodaki kadın diyorki.. digital ovulasyon kullanıyordum yumurtlamadan sonra tekrar gülen yüz görmüş ekranda . Bu yüzden tekrar yumurtladiğini düşündüğü için değerlendirmelere devam etmiş ama hala aynı neticeyi aldıkça şüphelenip gebelik testi yapmışovulasyon testi adet döneminde yeniden silik cikar yeni döngüye doğru gelindi için.. ama hamilelik varsa o silik değil daha da koyu çıkıyormuş... ve bence elinizde hamilelik testi yoksa onda denemeyin daha yıkılırsınız...
video daki bayan 4-5 haftalık hamileymis bunu çekerken diye yazmış yorumda
Sali günü gitmeyi düşünüyorum hayır kanamam falan yok ama adet olucak gibi sancı gelip gidiyo. Ovulasyon testi değil canım gebelik testiCanım bozma morelini kan vermeye gidecektin degilmi sen .. korkma kanaman filan yok değil mi?
Bu arada bu hangisi ovulasyon testini ?
Ayy benimde ailem Adana'da, eşim bitlisliBicibici ,şırdansence ? Adanalıyım ama evlenince eşimin görevi gereği bitlise geldim bir yıldır falan buradayım ,sen neresinden ?
Ya ne bileyim geçen gün öyle koyu görüp sonra silik görünce moralim bozuldu tabiki herşey olacağına varır hayırlısı olsun inşallahRahat ol bacım sakin ol.. birşeyler varsa da zarar verirsin .. hem kendini düşün .. olmazsa birdaha denersin .. morelini yüksek tut.. hayırlısı olsun hakkında
Evet bende geçen gün öyle yaptım soğan yeşillik baharatla yiyorum, evet ya bebiş gelsinde yeriz zorla napalimGebelik olursa yumurta salatası tüketmeye çalışacağım, şimdiden kendimi zorlayamam.Taze soğan, maydanoz baharat falan. Bir şekilde yiyeceğim mecbur.
Sen Bitlis'te misin , biz ilçesi güroymaktayızAyy benimde ailem Adana'da, eşim bitlisli
Eveet, memlekete her gidişimde kazan gevreği stokluyorum.Sarılalım yaaaa canım hemşehrimdemek sen de gurbettesin tesadüfe bak
Yumurtlamadan sonra kaç gün geçti acaba?Kasık ağrım var , akıntım var , göğüslerim resmen dolu dolu . Kan versem tahlilde çıkar mı acaba
Ben KastamonuSen Bitlis'te misin , biz ilçesi güroymaktayız
Çünkü buna değeer.Evet bende geçen gün öyle yaptım soğan yeşillik baharatla yiyorum, evet ya bebiş gelsinde yeriz zorla napalim
Ya ben de çok severim burada bulamıyorum o gevrekleri , evde kendim yapmaya çalışıyorum ,şalgamı da babam gönderiyorEveet, memlekete her gidişimde kazan gevreği stokluyorum.Şalgamla beraber yemek için, nasıl seviyorum nasıll.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?