Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta yiyemiyorum yumurta. Annem çocukken ağlaya ağlaya yedirirdi yumurtayı bana zorla. Avokadoya inanılmaz zaafım var, hatta dövmem var bu şekilde.
Yumurta ile avokado çok yakışır çok şey kaçırıyorsun rakı ile balık ,şalgam ile simit gibidir

Yumurta yiyemiyorum yumurta. Annem çocukken ağlaya ağlaya yedirirdi yumurtayı bana zorla. Avokadoya inanılmaz zaafım var, hatta dövmem var bu şekilde.
Yaa yumurta bende çok çok yerim bahartla görünmeyecek derecede olur peynirle zorla yutmaya çalışırım

Bir dakikaaaaaa! Şalgam ve simit miiii? Sen kesin Adanalısın! Heyecanlandırdın beni.

Bir dakikaaaaaa! Şalgam ve simit miiii? Sen kesin Adanalısın! Heyecanlandırdın beni.
Bicibici ,şırdan sence ? Adanalıyım ama evlenince eşimin görevi gereği bitlise geldim bir yıldır falan buradayım ,sen neresinden ?

Bicibici ,şırdan sence ? Adanalıyım ama evlenince eşimin görevi gereği bitlise geldim bir yıldır falan buradayım ,sen neresinden ?
Yaa hemşehrimmm, gel bir sarılalım.
Seyhan’daydım ben ama ben de eşimin görev yeri yüzünden gurbete düştüm.

Videodaki kadın diyorki.. digital ovulasyon kullanıyordum yumurtlamadan sonra tekrar gülen yüz görmüş ekranda . Bu yüzden tekrar yumurtladiğini düşündüğü için değerlendirmelere devam etmiş ama hala aynı neticeyi aldıkça şüphelenip gebelik testi yapmış

Canım bozma morelini kan vermeye gidecektin degilmi sen .. korkma kanaman filan yok değil mi?

Bu arada bu hangisi ovulasyon testini ?
Sali günü gitmeyi düşünüyorum hayır kanamam falan yok ama adet olucak gibi sancı gelip gidiyo. Ovulasyon testi değil canım gebelik testi

Rahat ol bacım sakin ol.. birşeyler varsa da zarar verirsin .. hem kendini düşün .. olmazsa birdaha denersin .. morelini yüksek tut.. hayırlısı olsun hakkında
Ya ne bileyim geçen gün öyle koyu görüp sonra silik görünce moralim bozuldu tabiki herşey olacağına varır hayırlısı olsun inşallah

Gebelik olursa yumurta salatası tüketmeye çalışacağım, şimdiden kendimi zorlayamam. Taze soğan, maydanoz baharat falan. Bir şekilde yiyeceğim mecbur.
Evet bende geçen gün öyle yaptım soğan yeşillik baharatla yiyorum, evet ya bebiş gelsinde yeriz zorla napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…