Ooo her yerden biraz var yani ne güzelBen Kastamonubaya her şehirden karma Bir aile olduk.esim.bitlisli gerçi onlarda kırk elli yıldır İstanbul'dalar
Ay evetttt ya değmez mi yerim o popuşuÇünkü buna değeer.
Evet kuzumOoo her yerden biraz var yani ne güzel
Eşim üniversiteyi Kastamonu da okuduBen Kastamonubaya her şehirden karma Bir aile olduk.esim.bitlisli gerçi onlarda kırk elli yıldır İstanbul'dalar
Babana söyle gevrek de göndersin, böyle boğazımdan geçmiyor de.Ya ben de çok severim burada bulamıyorum o gevrekleri , evde kendim yapmaya çalışıyorum ,şalgamı da babam gönderiyor
Dişlenmiş bir bebek poposu görüyorum şu an.Ay evetttt ya değmez mi yerim o popuşubı gelsin de ısırcammm
Bayatlar diye hiç aklımıza gelmedi ama buzun içinde şirdan istemişliğimiz var cesaret edemedilerBabana söyle gevrek de göndersin, böyle boğazımdan geçmiyor de.Gerçi evde yapıyormuşsun ben de mi denesem acaba.
Ayyy tesadüfe bakEşim üniversiteyi Kastamonu da okudu
Nasıl bu akıntılar bu ay bende de var çözemedim yaaAlakasız bi akıntım başladı az önce hiçbişeye benzemeyen bişey ne uzuyo ne kısalıyo saçma sapan bişey reglime 10 gün var tarih de alakasız akıntı için.Ne diyonuz ne bu şimdi?Şu vücudumun var ya işi gücü kafa karıştırmak yeminle başka bi işe yaradığı yok
Kesinlikle yerini tutmaz ama belki nefsimi köreltir.Bayatlar diye hiç aklımıza gelmedi ama buzun içinde şirdan istemişliğimiz var cesaret edemedilervalla internetten baktım denedim kötü olmadı , dene bence
Çıldırıyorum bebek patiği görünce, şekilden şekle giriyorum.Kız kardeşim yapmış göndermiş güzelliğe baksanıza ya
En son 15 falandı geçen yaz yanlış hatırlamıyorsam yaaa yükseldi mi yoksa valla eni sonu onu da kendim yapacağımKesinlikle yerini tutmaz ama belki nefsimi köreltir.Şırdan fiyatlarından haberin var mı?
Heyecan dorukta çok çok az kaldıEvet kuzum bu ay hsg çekildim ve başka hiç bir şey yapmadım. Aminnn amin inşallah kuzumm heyecanla bekliyorum olumsuz hiç bir şey düşünmemeye çalışıyorum, hsg ye güveniyorum inşallah vesile olmuştur.
Sabahları bebiş varmış gibi karnımı seviyoruzbu ay hiç bir şeyin moralimi bozmasına izin vermemeye çalışıyorum.
İnşallahSilik görünüyor bacım.. inşaAllah bebiş senlerdir bat nezamandi?
Ya benim de 12 Ocak ve elimde bir test var çok yapasım var şuan bak canım çektiİnşallahBat 12 ocak
Şırdancı Yıldız Usta! Adana’dan Bitlis’e uzanan lezzet!En son 15 falandı geçen yaz yanlış hatırlamıyorsam yaaa yükseldi mi yoksa valla eni sonu onu da kendim yapacağımbelki burada koyar tezgaha satarım belki severler
Limon ve tuz eşliğinde tuzsuz olmiyirrSeven seviyor tabiki canim ben tattım hiç sevemedim tatsızlık tuzsuzzz
Hahahahaa bak sloganım da hazır tutar vallaŞırdancı Yıldız Usta! Adana’dan Bitlis’e uzanan lezzet!
En son iki ay önce eşim 25 tl’ye yedi bir restoranda.(Adana’da)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?