Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben de çok severim burada bulamıyorum o gevrekleri , evde kendim yapmaya çalışıyorum ,şalgamı da babam gönderiyor
Babana söyle gevrek de göndersin, böyle boğazımdan geçmiyor de. Gerçi evde yapıyormuşsun ben de mi denesem acaba.

Babana söyle gevrek de göndersin, böyle boğazımdan geçmiyor de. Gerçi evde yapıyormuşsun ben de mi denesem acaba.
Bayatlar diye hiç aklımıza gelmedi ama buzun içinde şirdan istemişliğimiz var cesaret edemediler valla internetten baktım denedim kötü olmadı , dene bence

Nasıl bu akıntılar bu ay bende de var çözemedim yaa

Bayatlar diye hiç aklımıza gelmedi ama buzun içinde şirdan istemişliğimiz var cesaret edemediler valla internetten baktım denedim kötü olmadı , dene bence
Kesinlikle yerini tutmaz ama belki nefsimi köreltir. Şırdan fiyatlarından haberin var mı?

Kızlar ya 2. kez yumurtlama görünce bat değişiyor mu? Regl ağrısı gibi ağrım var ama 5 ocakta 2. yumurtlamayı gördüm daha yeni

Kesinlikle yerini tutmaz ama belki nefsimi köreltir. Şırdan fiyatlarından haberin var mı?
En son 15 falandı geçen yaz yanlış hatırlamıyorsam yaaa yükseldi mi yoksa valla eni sonu onu da kendim yapacağım belki burada koyar tezgaha satarım belki severler

Heyecan dorukta çok çok az kaldı

Ben de yarına kadar adet olmadan bi test yapsam mı diyorum, yarın iğnenin 14. Günü.

En son 15 falandı geçen yaz yanlış hatırlamıyorsam yaaa yükseldi mi yoksa valla eni sonu onu da kendim yapacağım belki burada koyar tezgaha satarım belki severler
Şırdancı Yıldız Usta! Adana’dan Bitlis’e uzanan lezzet!
En son iki ay önce eşim 25 tl’ye yedi bir restoranda. (Adana’da)

Şırdancı Yıldız Usta! Adana’dan Bitlis’e uzanan lezzet!
En son iki ay önce eşim 25 tl’ye yedi bir restoranda. (Adana’da)
Hahahahaa bak sloganım da hazır tutar valla yükselmiş yaaa epi topu bir tanecik şırdan barajyolunda vardı bir adam adını unuttum yaaa içini falan harika yapıyordu , gidince ilk yiyeceğim şeyler arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…