- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Sat dan sonra kaçıncı gün bugun canımKızlar,
Sabah ilk idrarımi yaptım sonra yarım bardak su içtim
3 saat boyunca sadece bir incir yedim üzerine bir yudum su içtim ikinci idrarla değil de üçüncü idrar ile yaptım
Dogrumu yapmışım acaba yiyip içme olayı doğrumu hergun 16 da mı yapcam
Hoş geldn insaAllah hayırlı haberleir verirsin buradanSelam kızlar benim de bat 15 ocak beni de ekleyin
Yaaa evet uğur getirsin diye yapmış bide tokaaaÇıldırıyorum bebek patiği görünce, şekilden şekle giriyorum.
Ovulasyon damı gördün canım.ikinci yumurtlamayi ? Belki çatlama agrisir bu ağrıKızlar ya 2. kez yumurtlama görünce bat değişiyor mu? Regl ağrısı gibi ağrım var ama 5 ocakta 2. yumurtlamayı gördüm daha yeni
İzmir’den bildiriyorum ! Yapamazsınız bunu yani nolur yapmayınBir dakikaaaaaa! Şalgam ve simit miiii? Sen kesin Adanalısın! Heyecanlandırdın beni.
Ohh bir simit+şalgam müptelası daha buldum.İzmir’den bildiriyorum ! Yapamazsınız bunu yani nolur yapmayın
İlk gebeliğimde teyzem iki tane ceket örmüştü, hala bakıyorum bazen, sarılıyorum. Aah ahhh.Yaaa evet uğur getirsin diye yapmış bide tokaaabaya bir saat sevdim
Şalgam olmaz aşkım yapma etmeOhh bir simit+şalgam müptelası daha buldum.
Çok güzel seyler helede giydiklerini görmek tahmin bile edemiyorumİlk gebeliğimde teyzem iki tane ceket örmüştü, hala bakıyorum bazen, sarılıyorum. Aah ahhh.
Bat hangi gün kuzumHeyecan dorukta çok çok az kaldı
Ben de yarına kadar adet olmadan bi test yapsam mı diyorum, yarın iğnenin 14. Günü.
Mavis senin kaç var batAOlsun bekle gördüğümüz üzere negatifi görüp adet günü geçince pozitif e dönen kızlarımız var Allah var gam yok
Sabah bende kaset yaptım yoktu erken gebelik yapcam yarin
Sabah beraber yapalım kacta uyanıyorsun
Benimde bir testim var bat günü yapıcam regli olmazsam bence bekle sendeYa benim de 12 Ocak ve elimde bir test var çok yapasım var şuan bak canım çekti
Bu grubun sabır taşısın sen.Hiçbi tahriğe gelmedin bunca test havada uçuştu yılmadan bekledin ya anasını pes ya yeminle pesBat hangi gün kuzum
Benim de 2 gün kaldı.. Bugün sol tarafıma batma tarzı ağrılar girip çıkıyor adet olacakmış hissi gelip gidiyor şükür hala kahverenhi lekelenme yok..
Bu ay bana test yok cumaya kadar inşallah hala olmamış olursam kan vercemm
Hayatımda hiç yemedim gevreğin simitle farkını merak ederim mesela, boyozun tadı nasıl ve neden yumurtayla yenir?Gevrek boyoz isteyen canı çeken aşeren adres göndersin arkadaşlar bi kargoya bakar
Bugun 11.gun canımSat dan sonra kaçıncı gün bugun canım
Çok şükür bin şükür ne güzel haber haberler çoğalsınTebrik ederimmmmm..
Yaşasinnnn bir hamilemiz daha var
Benimde bugun 10 gündü. Ilkkez oluvusyon kullaniyorum. Sivi alımına dikkat ediyorum sadece ben. Bir iki saat kadar öncesinde bırakıyorum birseyler içmeyi. Bende saat 3 bucuk 4 gibi yapıyorum 3 gündürBugun 11.gun canım
Hemen Migros’tan bir serfressh alıyorsun, lıkır lıkır, lıkır lıkır.Şalgam olmaz aşkım yapma etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?