Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya 2. kez yumurtlama görünce bat değişiyor mu? Regl ağrısı gibi ağrım var ama 5 ocakta 2. yumurtlamayı gördüm daha yeni
Değerlendir belki ikiz olur eğer ilk yumurtlamadan 10 gün içimdeyse ihtimal tutturan var düşünürsen tatbiki

Simit daha yumuşak ve sütlü oluyo gevrek dışı çıtır çıtır içi yumuşacık oluyo.Boyozun da çeşitleri var ama klasiği en geçerlisi sade yanında da yumurta yeniyo.Bomba bana ağır geliyo çikolatalı boyoz daha güzel mesela ama hastası çok tabi onun da.Uzun kuyruklar olur sabah saatlerinde

Yumurtlamadan kaç gün geçti
Canım malesef yumurtlama takibi yapamadım.. testlerim yok yurtdışındayim alamadım.. sadece yumurtlama olursa denk gelsin diye gün aşırı bir degerlendirme oldu ama.iste bakacaz.. benim tek takıldığım şu adetim yıllardır ağrısız olur ve ağrısız gelir ben kasık ağrısı bel ağrısı filanda çektim ama bazen polikistik Ove ryapio bunu birde bu jel gibi şeffaf akıntı acayipi ya yani det oldum sanıp tuvalete gidiyorum ama yoğun akıntı ama sadece silerken kaygan baya yoksa böyle köyü bir durum değil çok akışkan

Bende ovu yapmadım ama geçen hafta 3_4gibi yumurtladim diye düşünüyorum..benimde iki gündür beyaz akıntım.var adete 9_10gun var

Evet canım Çatlama 7 ocakta oldu
Ay ovulasyon bu ay benide deli etti iki Ocak yumurtlama gibiydi çok pik değil,dün yine koyu çıktı bugün daha silik saçma sapan ya adete beş gün kaldı belkide bu ay yumurtlamadan bişey anlamadım ama.iki kere yumurtlama olabiliyor diye biliyorum ben canim

No no stres sıkıntı yok keyif alıyorum ben yaparken asla üzülmüyorum nasip kısmet işi bu ay olmazsa başka ay Rabbım ne xaman nasip ederse bebis
Aminnn kuzucum Amin
Yaa hemşehrimmm, gel bir sarılalım.
Seyhan’daydım ben ama ben de eşimin görev yeri yüzünden gurbete düştüm.
Ooo ortamı kurmuşsunuz gençler hayırlı olsun
Kızlar ya 2. kez yumurtlama görünce bat değişiyor mu? Regl ağrısı gibi ağrım var ama 5 ocakta 2. yumurtlamayı gördüm daha yeni
Değişir canim
Hoş geldn insaAllah hayırlı haberleir verirsin buradan
Ekledim cnm
Mavis senin kaç var batA
Yarından itibaren 4 gün yarın 10.gunum heyecan dorukta

Evet olabiliyormuş canım ama daha yeni Çatlama oldu ve regl sancım var anlamadım başka ne ağrısı olabilir ki bu

Canım normalde geçen ayki kürtajdan önceki 3 ay ve ondan sonra geçen ay hep 25. Gün adet oldum, bugün 26. Günüm. Gelen giden bir şey yok inşallah da olmaz. Biliyorsun ben de çok test yapma taraftarı değilim ama hem 25 i atlattığım İçin hem de iğneden sonraki 14. Gün olacağı İçin açana yapsam kı dedim.

İnşallah güzel haberi alırız bu ay senden de çoook umutluyum. Allahın izniyle tabi önce

Beybisi Adana’da gevrek başka, içi de dışı da böyle plastik gibi bir simit. Ama nasıl lezzetli nasssııııl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…