Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok güzelmiş pandemi kapanmalarında ben de baya örgü yapmıştım şimdi evlilik iş pek elime alamıyorum hamileliği bebeğime battaniyeler hırkalar öreyim diye dört gözle bekliyorum
Evet ya oda ticarete döktü baya ilerletti,
Ayy olsunda onlara battaniyeler örelim inşallah

Beybisi Adana’da gevrek başka, içi de dışı da böyle plastik gibi bir simit. Ama nasıl lezzetli nasssııııl.
Superfresh in dondurulmuşu var bak fırına atıyorsun 7dk.O aynı bizim gevrek bak onu dene vazgeçebiliyo musun.Ama ben 6kilo aldım çok da önermiyorum o açıdan

Superfresh in dondurulmuşu var bak fırına atıyorsun 7dk.O aynı bizim gevrek bak onu dene vazgeçebiliyo musun.Ama ben 6kilo aldım çok da önermiyorum o açıdan
Onu hiç tatmadım, hatta boyozu da hiç tatmadım biliyor musun? Yerim yerim battı balık yan gider.
Sen şalgam olmaz falan diyince ben de canın istedi sanıyorum, meğer derdin başkaymış akskjsa.
Biz de kebabın yanında pilav yiyenlere yapma etme diyoruz.

Yarın sabah patlat bir erken gebelik testi ne dersin

Canımm bence bir iki gün daha sık dişini şöyle düşün hamileysek zaten adet olmayacağız ve inşallah öğreneceğiz. Ama değilsek erkenden o tek çizgiyi görmek aşırı yıkıcı.. Yine de sen bilirsin ama bence 16. Gün yap inşallah olmamış olursan.
Ben de senden umutluyum bu ayy

Özelden adres at yarın hemen gönderiyim sana gevrek boyoz hızlı kargoyla

Bu grubun sabır taşısın sen.Hiçbi tahriğe gelmedin bunca test havada uçuştu yılmadan bekledin ya anasını pes ya yeminle pes
Ahahahha beni bu hale getiren aylar utansın her ay erken yapıp negatifi görmek o kadar yıktı ki belki bu ay sınanıyorum normalde hep önceden gelen lekelenme bu ay yok sabrımın sonu selametle sonuçlanır inşallahhhh

Test yapmama kararın çok doğru canım ben eşim istedi kırmayım diye yaptım artık negatif görmek çok kırıcı olmaya başladı sizlerin yüzü gülsün inşallah

Evet o bizim simite çok benziyor bende Hataydayim özledikce alıp yiyorum
Kuşum simit diyolar şalgam diyolar bi yardım et nolur
Artık bisey diyemem çünkü adanaya çok yakınım hataydayim hahaha
Bu arada annem babam izmirli ama yıllardır manisadayiz ama simit aynı bak diyince canım çekti

Bat 18 Ocak olanlar nasıl bu ay için unmuşsunuz var mı yada kimlerin ilk gebeliği olacak benim bir dış gebeliksin bu olursa inşallah ikinci olacak içimde tekrar adet göreceğim hissi var

Yumurta dedik sperm dedik takvim dedik 1+1 dedik hadi spermlere zahmet olmasın hsg çektirelim yol tutuşunu yok edelim dedik e artık bi zahmet dölleyiversin valla şiştim

Test yapmama kararın çok doğru canım ben eşim istedi kırmayım diye yaptım artık negatif görmek çok kırıcı olmaya başladı sizlerin yüzü gülsün inşallah
Kesinlikle adet olmak o kadar üzmüyor beni o tek çizgiyi görünce aşırı kötü oluyorum. Geçen ay iğneden dolayı çok umutluydum negatifi görünce günlerce kendime gelemedim ve söz verdim test mest yok artık. Ki erken öğrenmek te ayrı stresli görüyoruz burdaki arkdaşları.
İçim içimi yiyor heyecanla bekliyorum ama sabrediyorum
Bu ay olmasa diğer ay bizlerindr yüzü gülcek inanıyorumm

Yumurta dedik sperm dedik takvim dedik 1+1 dedik hadi spermlere zahmet olmasın hsg çektirelim yol tutuşunu yok edelim dedik e artık bi zahmet dölleyiversin valla şiştim
Vallahi yaa bu kadar zor olmamalı diyorum ben de bazen ama içte nasip kısmet..
Urfada 37 yaşında bir kadın 11. Doğumunu yaptı bugün ben şokk, kadında 8-9aileye yetecek kadar çocuk var resmen..
Allahım bizleri de gör nolurrrr

Ne yiyorlar ne içiyorlar havası mı suyu mu bu ne türlü bi doğurganlık hikayesidir be.Benim eşim 11 kardeş anneyi gör tam eski toprak nikahımda şampanya içtik beraber Sorun bizde anacım onların kafa rahat sorsan yumurta ne sperm ne bilmez biz kaçıncı günde hangi yoldan geçiyo onu hesaplayıp hissetmeye çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…