Ben ben ben İzmirli olarakİzmir’den bildiriyorum ! Yapamazsınız bunu yani nolur yapmayın
Hos buldumm inşallah hepimize vermek.nasip olsunHoş geldn insaAllah hayırlı haberleir verirsin buradan
Evet ya oda ticarete döktü baya ilerletti,Çok güzelmişpandemi kapanmalarında ben de baya örgü yapmıştım şimdi evlilik iş pek elime alamıyorum hamileliği bebeğime battaniyeler hırkalar öreyim diye dört gözle bekliyorum
Superfresh in dondurulmuşu var bak fırına atıyorsun 7dk.O aynı bizim gevrek bak onu dene vazgeçebiliyo musun.Ama ben 6kilo aldım çok da önermiyorum o açıdanBeybisi Adana’da gevrek başka, içi de dışı da böyle plastik gibi bir simit.Ama nasıl lezzetli nasssııııl.
Kuşum simit diyolar şalgam diyolar bi yardım et nolurBen ben ben İzmirli olarak
Onu hiç tatmadım, hatta boyozu da hiç tatmadım biliyor musun? Yerim yerim battı balık yan gider.Superfresh in dondurulmuşu var bak fırına atıyorsun 7dk.O aynı bizim gevrek bak onu dene vazgeçebiliyo musun.Ama ben 6kilo aldım çok da önermiyorum o açıdan
Yarın sabah patlat bir erken gebelik testi ne dersinNo no stres sıkıntı yok keyif alıyorum ben yaparken asla üzülmüyorum nasip kısmet işi bu ay olmazsa başka ay Rabbım ne xaman nasip ederse bebis
Aminnn kuzucum Amin
Ooo ortamı kurmuşsunuz gençler hayırlı olsun
Değişir canim
Ekledim cnm
Yarından itibaren 4 gün yarın 10.gunum heyecan dorukta
Canımm bence bir iki gün daha sık dişiniCanım normalde geçen ayki kürtajdan önceki 3 ay ve ondan sonra geçen ay hep 25. Gün adet oldum, bugün 26. Günüm. Gelen giden bir şey yok inşallah da olmaz. Biliyorsun ben de çok test yapma taraftarı değilim ama hem 25 i atlattığım İçin hem de iğneden sonraki 14. Gün olacağı İçin açana yapsam kı dedim.
İnşallah güzel haberi alırız bu ay senden de çoook umutluyum. Allahın izniyle tabi önce
Özelden adres at yarın hemen gönderiyim sana gevrek boyoz hızlı kargoylaOnu hiç tatmadım, hatta boyozu da hiç tatmadım biliyor musun? Yerim yerim battı balık yan gider.
Sen şalgam olmaz falan diyince ben de canın istedi sanıyorum, meğer derdin başkaymış akskjsa.
Biz de kebabın yanında pilav yiyenlere yapma etme diyoruz.
Ahahahha beni bu hale getiren aylar utansınBu grubun sabır taşısın sen.Hiçbi tahriğe gelmedin bunca test havada uçuştu yılmadan bekledin ya anasını pes ya yeminle pes
Test yapmama kararın çok doğru canım ben eşim istedi kırmayım diye yaptım artık negatif görmek çok kırıcı olmaya başladıBat hangi gün kuzum
Benim de 2 gün kaldı.. Bugün sol tarafıma batma tarzı ağrılar girip çıkıyor adet olacakmış hissi gelip gidiyor şükür hala kahverenhi lekelenme yok..
Bu ay bana test yok cumaya kadar inşallah hala olmamış olursam kan vercemm
Evet o bizim simite çok benziyor bende Hataydayim özledikce alıp yiyorumSuperfresh in dondurulmuşu var bak fırına atıyorsun 7dk.O aynı bizim gevrek bak onu dene vazgeçebiliyo musun.Ama ben 6kilo aldım çok da önermiyorum o açıdan
Artık bisey diyemem çünkü adanaya çok yakınım hataydayim hahahaKuşum simit diyolar şalgam diyolar bi yardım et nolur
Yumurta dedik sperm dedik takvim dedik 1+1 dedik hadi spermlere zahmet olmasın hsg çektirelim yol tutuşunu yok edelim dedik e artık bi zahmet dölleyiversin valla şiştimAhahahha beni bu hale getiren aylar utansınher ay erken yapıp negatifi görmek o kadar yıktı ki belki bu ay sınanıyorum normalde hep önceden gelen lekelenme bu ay yok sabrımın sonu selametle sonuçlanır inşallahhhh
Kesinlikle adet olmak o kadar üzmüyor beni o tek çizgiyi görünce aşırı kötü oluyorum. Geçen ay iğneden dolayı çok umutluydum negatifi görünce günlerce kendime gelemedim ve söz verdim test mest yok artık. Ki erken öğrenmek te ayrı stresli görüyoruz burdaki arkdaşları.Test yapmama kararın çok doğru canım ben eşim istedi kırmayım diye yaptım artık negatif görmek çok kırıcı olmaya başladısizlerin yüzü gülsün inşallah
Vallahi yaa bu kadar zor olmamalı diyorum ben de bazen ama içte nasip kısmet..Yumurta dedik sperm dedik takvim dedik 1+1 dedik hadi spermlere zahmet olmasın hsg çektirelim yol tutuşunu yok edelim dedik e artık bi zahmet dölleyiversin valla şiştim
Yaaaa valllaa öyle nasıl çıldırıyorum 01 görünce arabaları kucaklayasım geliyor eşim tutuyor
Bende bayılıyorum bunahep şu yuvarlanan bebe hoşuma gitmişti onu atayım birde dolaşırım ben böyle bi kaç gün teşekkür ederimm
Ne yiyorlar ne içiyorlar havası mı suyu mu bu ne türlü bi doğurganlık hikayesidir be.Benim eşim 11 kardeş anneyi gör tam eski toprak nikahımda şampanya içtik beraberVallahi yaa bu kadar zor olmamalı diyorum ben de bazen ama içte nasip kısmet..
Urfada 37 yaşında bir kadın 11. Doğumunu yaptı bugün ben şokk, kadında 8-9aileye yetecek kadar çocuk var resmen..
Allahım bizleri de gör nolurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?