Ah minnoşumm, teşekkür ederim.Özelden adres at yarın hemen gönderiyim sana gevrek boyoz hızlı kargoyla
5 yıldır burdayım ama yok havası suyu bi bana yaramadı galibaNe yiyorlar ne içiyorlar havası mı suyu mu bu ne türlü bi doğurganlık hikayesidir be.Benim eşim 11 kardeş anneyi gör tam eski toprak nikahımda şampanya içtik beraberSorun bizde anacım onların kafa rahat sorsan yumurta ne sperm ne bilmez biz kaçıncı günde hangi yoldan geçiyo onu hesaplayıp hissetmeye çalışıyoruz
Ne zahmeti aşkolsun.İnşallah aşerirsin de benden yana yakıla boyoz istersinAh minnoşumm, teşekkür ederim.Hem masrafa hem zahmete gireceksin, dondurulmuşu varmış işte, ondan alıp denerim ben.
Eşim adanalı benim deYaaaa valllaa öyle nasıl çıldırıyorum 01 görünce arabaları kucaklayasım geliyor eşim tutuyor
Aşerirsem gönderirsin, sonra cennette yerin hazır buyur.Ne zahmeti aşkolsun.İnşallah aşerirsin de benden yana yakıla boyoz istersin
Canını sevdiğim nasıl öğrenmiş yemeklerimizi.Eşim adanalı benim deyüksük çorbası yapıyorum sıkma yapıyorumm adana geliniyim
Ooo bizim kız olmuşsun artık senEşim adanalı benim deyüksük çorbası yapıyorum sıkma yapıyorumm adana geliniyim
Canını sevdiğim nasıl öğrenmiş yemeklerimizi.
Herşeyi çok acı yiyonuz dimi sizOoo bizim kız olmuşsun artık sen
Benim üst kat komşum bitlisli arada birbirimize yemek veririz , benim dolmaya bayılır bazen der misafirim gelecek dolmalar adana usulü olsun acılı ekşili nasıl sevdilerCanını sevdiğim nasıl öğrenmiş yemeklerimizi.
Hem de nasıl. Benim yaptığım yemekler boğazdan geçerken şööyle bir yakıyor orayı güzelce.Herşeyi çok acı yiyonuz dimi siz
Valla he başta sulu mantı mı olurmuş derdim şimdi seve seve yiyorumCanını sevdiğim nasıl öğrenmiş yemeklerimizi.
Evet mesela benim yediğim acıyı burada eşimin arkadaşları yiyemiyor ,yenge bu nasıl bir acı diyorlar ,ben de diyorum aaaa oysa ki sizin için az atmıştım acısınıHerşeyi çok acı yiyonuz dimi siz
Ben bi dürümle küçük sivri acı biberler oluyo ya ondan 1 tane yiyebiliyorum onda da tuvalette küfür kıyamet.Annem kendi yiyemediği gibi bize de hiç yedirmediği için alışamadık kaç yaşına geldik abim de ben de hala yiyemiyoruz hiç acı bişeyHem de nasıl. Benim yaptığım yemekler boğazdan geçerken şööyle bir yakıyor orayı güzelce.
Güzel yapıyoruz yani elimiz lezzetli, mütevazi olamayacağım bu konuda.Benim üst kat komşum bitlisli arada birbirimize yemek veririz , benim dolmaya bayılır bazen der misafirim gelecek dolmalar adana usulü olsun acılı ekşili nasıl sevdiler
Benimde.olursa ilk olacakBat 18 Ocak olanlar nasıl bu ay için unmuşsunuz var mı yada kimlerin ilk gebeliği olacak benim bir dış gebeliksin bu olursa inşallah ikinci olacak içimde tekrar adet göreceğim hissi var
Vallayi öyle hakkını veririzGüzel yapıyoruz yani elimiz lezzetli, mütevazi olamayacağım bu konuda.Komşun çok haklı, aklıma düşürdün yarın yapayım ekşili acılı.
Yaa ahahhaajjajBen bi dürümle küçük sivri acı biberler oluyo ya ondan 1 tane yiyebiliyorum onda da tuvalette küfür kıyamet.Annem kendi yiyemediği gibi bize de hiç yedirmediği için alışamadık kaç yaşına geldik abim de ben de hala yiyemiyoruz hiç acı bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?