Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 yıldır burdayım ama yok havası suyu bi bana yaramadı galiba ama kesinlikle rahatlık o kadar aşırı rahatlar ki.. Cahillik mutluluktur boşa demiyorum,keşke bu kadar şey bilmeseydim diyorum

Hem de nasıl. Benim yaptığım yemekler boğazdan geçerken şööyle bir yakıyor orayı güzelce.
Ben bi dürümle küçük sivri acı biberler oluyo ya ondan 1 tane yiyebiliyorum onda da tuvalette küfür kıyamet.Annem kendi yiyemediği gibi bize de hiç yedirmediği için alışamadık kaç yaşına geldik abim de ben de hala yiyemiyoruz hiç acı bişey

Benim üst kat komşum bitlisli arada birbirimize yemek veririz , benim dolmaya bayılır bazen der misafirim gelecek dolmalar adana usulü olsun acılı ekşili nasıl sevdiler
Güzel yapıyoruz yani elimiz lezzetli, mütevazi olamayacağım bu konuda. Komşun çok haklı, aklıma düşürdün yarın yapayım ekşili acılı.

Bat 18 Ocak olanlar nasıl bu ay için unmuşsunuz var mı yada kimlerin ilk gebeliği olacak benim bir dış gebeliksin bu olursa inşallah ikinci olacak içimde tekrar adet göreceğim hissi var
Benimde.olursa ilk olacak Kasım'da bı kimyasal gebelik geçirdim.bat 16ocak benimde canım

Güzel yapıyoruz yani elimiz lezzetli, mütevazi olamayacağım bu konuda. Komşun çok haklı, aklıma düşürdün yarın yapayım ekşili acılı.
Vallayi öyle hakkını veririz yap yap ben bugün biber dolması yaptım diyetteyim sadece 2 tane yiyeceğim dedim ama dayanamadım biraz önce bir tane daha yedim

Yaa ahahhaajjaj Eşim de sever ama tuvaletten çıktıktan sonra zor yürüyor ahajksa gözümde canlandı ya.
Haklısın beybi, biz çocukluktan beri leblebi yer gibi cin birberi yediğimiz için böyleyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…