Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ahahhaajjaj Eşim de sever ama tuvaletten çıktıktan sonra zor yürüyor ahajksa gözümde canlandı ya.
Haklısın beybi, biz çocukluktan beri leblebi yer gibi cin birberi yediğimiz için böyleyiz.
Hayranlık duyuyorum acı yiyebilenlere.Benim 3 yaşındaki yeğenim bile yiyo anasını satym benim yiyemediğim acıyı

Burayı adanalilar grubu yapacakmışz heyoooo bi Allahin kulu tokatlı yokmu

Vallayi öyle hakkını veririz yap yap ben bugün biber dolması yaptım diyetteyim sadece 2 tane yiyeceğim dedim ama dayanamadım biraz önce bir tane daha yedim
Ben kuru patlıcan dolmasına deliriyoruuum. Teyzem Gaziantep‘ten gönderdi, mis miss.
Kendini bildiğin halde iki tane yiyip kalkmana şaşırdım ben.

Antepli yok mu asıl.Yemek dedin mi orası da ayrı bi efsane.Ayrıca ordaki Antep fıstığıysa buradakiler ne

Ben kuru patlıcan dolmasına deliriyoruuum. Teyzem Gaziantep‘ten gönderdi, mis miss.
Kendini bildiğin halde iki tane yiyip kalkmana şaşırdım ben.
Kuru patlıcanları tükettim annemden istedim yine yaaa burada hareketli bir hayatım yok çok çıkamıyorum bu sebeple biraz dikkat edeyim dedim amaaa nerdeee suçlu suçlu kendimi o tencerenin başında buluyorum yine

Hayranlık duyuyorum acı yiyebilenlere.Benim 3 yaşındaki yeğenim bile yiyo anasını satym benim yiyemediğim acıyı
İyi tarafından düşün, bizim ailede herkes mideden rahatsız, çok acı tükettiğimiz için. Ülsermiş gastritmiş ne ararsan var. Senin miden daha sağlıklıdır eminim.

Kuru patlıcanları tükettim annemden istedim yine yaaa burada hareketli bir hayatım yok çok çıkamıyorum bu sebeple biraz dikkat edeyim dedim amaaa nerdeee suçlu suçlu kendimi o tencerenin başında buluyorum yine
Ben dün gece 3’te börek yedim sen ne diyorsun. İşin kötüsü artık arsızlaştım, vicdan da yapmıyorum.

İyi tarafından düşün, bizim ailede herkes mideden rahatsız, çok acı tükettiğimiz için. Ülsermiş gastritmiş ne ararsan var. Senin miden daha sağlıklıdır eminim.
Olsun yemek lazım yine ama sizin acı da başka türlü bi acı.Benim bahsettiğim tatlış küçük biberler filan.Sizin isot misot tövbeler olsun yazarken dilim yanıyo

Ben dün gece 3’te börek yedim sen ne diyorsun. İşin kötüsü artık arsızlaştım, vicdan da yapmıyorum.
Ben sana daha kötüsünü söyleyeyim eşim mutfağa çok meraklı ve sürekli denemeler yapıyor ,ben kilo aldığımı farkedip her beslenmemi hafiflettiğimde inadıma yapar gibi bazlamalar börekler yapar gece ben uyurken sonra beni kaldırır gel gel bak ne yaptım diye , bu gidişle Adana'ya yuvarlanarak gideceğim buradan aşağı doğru

Ben g.doğuda görev yapıyorum canım, şakasız 26ve 30 çocuklu aile gördüm, tek kadının 16 çocuk doğurduğunu gördüm, nasıl bir sperm yumurta buluşmaları bu biz daha 1 tane tutturamadık
He bir de en son dr a gittiğim gün bir hamile kadın vardı, baya karnı büyük, sekreter soruyor kaç aylık bilmiyorum ki diyor, biz de burda 73829.testi yapıyoruz kadın doğumcu gibi uzman olduk çıktık

Olsun yemek lazım yine ama sizin acı da başka türlü bi acı.Benim bahsettiğim tatlış küçük biberler filan.Sizin isot misot tövbeler olsun yazarken dilim yanıyo
Aa sen o tatlış biberleri de yiyemiyorsun, anladım, öyle arkadaşlarım vardı hepsini alıştırdım barut gibi biberlere, acı çektikçe zevk almaya başladılar zamanla.

Ama bizimkiler gereksiz acı, çok acı. Hiç gerek yok. Biz de yavaş yavaş o tatlış biberlere geçeceğiz eşimle karar aldık. Düzelicez inşallah.

Ahahhhahaahha Bazlama yapan koca mı? BAZLAMA? Benim kocam bir yumurta kırar bir de makarna yapar. Bazlama yapan adamı bulmuşsun sus otur aşağı.

Ahahhhahaahha Bazlama yapan koca mı? BAZLAMA? Benim kocam bir yumurta kırar bir de makarna yapar. Bazlama yapan adamı bulmuşsun sus otur aşağı.
Yok canım benim dezavantajları da var her yaptığım yemekte kendini jüri sanıyor ya da ne bileyim gurme sanıyor puanlaniyorum resmen

Kesinlikle her gün nicelerini duyup görüyorum burda.. Bizler 1 i tutturamıyoruz bunların sperm yumurta hazırolda bekliyor

Yok canım benim dezavantajları da var her yaptığım yemekte kendini jüri sanıyor ya da ne bileyim gurme sanıyor puanlaniyorum resmen
Sen de bırak yemek yapmayı, o yapsın. Otur tadıp tadıp puanla onun yemeklerini. Elbet vazgeçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…