Aaaa ayıpsın yarin sabah senlenecek buralar vuhuuuuuYarın sabah patlat bir erken gebelik testi ne dersin
Ekliyorum canim hosgeldin
Geçmeyen bir zaman da bat bekliyoruz canim aleyküm Selam
Hayranlık duyuyorum acı yiyebilenlere.Benim 3 yaşındaki yeğenim bile yiyo anasını satym benim yiyemediğim acıyıYaa ahahhaajjajEşim de sever ama tuvaletten çıktıktan sonra zor yürüyor ahajksa gözümde canlandı ya.
Haklısın beybi, biz çocukluktan beri leblebi yer gibi cin birberi yediğimiz için böyleyiz.
Ben kuru patlıcan dolmasına deliriyoruuum.Vallayi öyle hakkını veririzyap yap ben bugün biber dolması yaptım diyetteyim sadece 2 tane yiyeceğim dedim ama dayanamadım biraz önce bir tane daha yedim
Kuru patlıcanları tükettim annemden istedim yineBen kuru patlıcan dolmasına deliriyoruuum.Teyzem Gaziantep‘ten gönderdi, mis miss.
Kendini bildiğin halde iki tane yiyip kalkmana şaşırdım ben.
İyi tarafından düşün, bizim ailede herkes mideden rahatsız, çok acı tükettiğimiz için.Hayranlık duyuyorum acı yiyebilenlere.Benim 3 yaşındaki yeğenim bile yiyo anasını satym benim yiyemediğim acıyı
Ben dün gece 3’te börek yedim sen ne diyorsun. İşin kötüsü artık arsızlaştım, vicdan da yapmıyorum.Kuru patlıcanları tükettim annemden istedim yineyaaa burada hareketli bir hayatım yok çok çıkamıyorum bu sebeple biraz dikkat edeyim dedim amaaa nerdeee suçlu suçlu kendimi o tencerenin başında buluyorum yine
Canım seninle Bat tarihi aynı sanırım dimi 16 OcakErken genelikt koyu kırmızı çıkarsa var demektir. Yarın al.dene inşallah vardır canım.
Bunu bu cuma mi yaptın?
Olsun yemek lazım yine ama sizin acı da başka türlü bi acı.Benim bahsettiğim tatlış küçük biberler filan.Sizin isot misot tövbeler olsun yazarken dilim yanıyoİyi tarafından düşün, bizim ailede herkes mideden rahatsız, çok acı tükettiğimiz için.Ülsermiş gastritmiş ne ararsan var. Senin miden daha sağlıklıdır eminim.
Ben sana daha kötüsünü söyleyeyim eşim mutfağa çok meraklı ve sürekli denemeler yapıyor ,ben kilo aldığımı farkedip her beslenmemi hafiflettiğimde inadıma yapar gibi bazlamalar börekler yapar gece ben uyurken sonra beni kaldırır gel gel bak ne yaptım diye , bu gidişle Adana'ya yuvarlanarak gideceğim buradan aşağı doğruBen dün gece 3’te börek yedim sen ne diyorsun. İşin kötüsü artık arsızlaştım, vicdan da yapmıyorum.
Ben g.doğuda görev yapıyorum canım, şakasız 26ve 30 çocuklu aile gördüm, tek kadının 16 çocuk doğurduğunu gördüm, nasıl bir sperm yumurta buluşmaları buVallahi yaa bu kadar zor olmamalı diyorum ben de bazen ama içte nasip kısmet..
Urfada 37 yaşında bir kadın 11. Doğumunu yaptı bugün ben şokk, kadında 8-9aileye yetecek kadar çocuk var resmen..
Allahım bizleri de gör nolurrrr
Evt kuzum 15 yada 16ocak.Canım seninle Bat tarihi aynı sanırım dimi 16 Ocak
Vay beeee, helallBen g.doğuda görev yapıyorum canım, şakasız 26ve 30 çocuklu aile gördüm, tek kadının 16 çocuk doğurduğunu gördüm, nasıl bir sperm yumurta buluşmaları bubiz daha 1 tane tutturamadık
Aa sen o tatlış biberleri de yiyemiyorsun, anladım, öyle arkadaşlarım vardı hepsini alıştırdım barut gibi biberlere, acı çektikçe zevk almaya başladılar zamanla.Olsun yemek lazım yine ama sizin acı da başka türlü bi acı.Benim bahsettiğim tatlış küçük biberler filan.Sizin isot misot tövbeler olsun yazarken dilim yanıyo
AhahhhahaahhaBen sana daha kötüsünü söyleyeyim eşim mutfağa çok meraklı ve sürekli denemeler yapıyor ,ben kilo aldığımı farkedip her beslenmemi hafiflettiğimde inadıma yapar gibi bazlamalar börekler yapar gece ben uyurken sonra beni kaldırır gel gel bak ne yaptım diye , bu gidişle Adana'ya yuvarlanarak gideceğim buradan aşağı doğru
Yok canım benim dezavantajları da varAhahhhahaahhaBazlama yapan koca mı? BAZLAMA? Benim kocam bir yumurta kırar bir de makarna yapar. Bazlama yapan adamı bulmuşsun sus otur aşağı.
Kesinlikle her gün nicelerini duyup görüyorum burda.. Bizler 1 i tutturamıyoruz bunların sperm yumurta hazırolda bekliyorBen g.doğuda görev yapıyorum canım, şakasız 26ve 30 çocuklu aile gördüm, tek kadının 16 çocuk doğurduğunu gördüm, nasıl bir sperm yumurta buluşmaları bubiz daha 1 tane tutturamadık
He bir de en son dr a gittiğim gün bir hamile kadın vardı, baya karnı büyük, sekreter soruyor kaç aylık bilmiyorum ki diyor, biz de burda 73829.testi yapıyoruz kadın doğumcu gibi uzman olduk çıktık
Sen de bırak yemek yapmayı, o yapsın. Otur tadıp tadıp puanla onun yemeklerini.Yok canım benim dezavantajları da varher yaptığım yemekte kendini jüri sanıyor ya da ne bileyim gurme sanıyor puanlaniyorum resmen
Aynen öyle yapacağım sonundaSen de bırak yemek yapmayı, o yapsın. Otur tadıp tadıp puanla onun yemeklerini.Elbet vazgeçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?