Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Antepli yok mu asıl.Yemek dedin mi orası da ayrı bi efsane.Ayrıca ordaki Antep fıstığıysa buradakiler ne
Antep te imam çağdaş (yerin adını yanlış hatırlamıyorumdur umarım) diye bir yerde tatlı yemiştim tadı hala damağımda böyle bir tat yok olamaz mükemmelldiii

Acaba bu sene olacak mı karnaval? Çok özledim be.
Ben de özledim dün kız kardeşim caddelerde artık scooter olduğunu söyledi , yeni getirmişler belli bir ücretle direklerden alıp gideceğin yere gidiyormuşsun sonra da gittiğin yerde bir direğe bırakıyormuşsun başkası alıyormuş sonra . işe,okula böyle gidenler varmış çok merak ediyorum . Biz Haziran'da gideceğiz muhtemelen festival olsa da göremem

Bak bundan haberim yoktu, ben haftaya gidebilirim. Artık sana da fotoğraf atarım belkiiii.

Ben dün gece 3’te börek yedim sen ne diyorsun. İşin kötüsü artık arsızlaştım, vicdan da yapmıyorum.
Evet yaaa dimi dün gece sen börek yiyordun şimdi hatırladım biz neler yapıyoruz böyle arkadaş bende Rus salatası gömdüm

Kesinlikle her gün nicelerini duyup görüyorum burda.. Bizler 1 i tutturamıyoruz bunların sperm yumurta hazırolda bekliyor
Abuuuuu bune şimdi ne yiyip ne içiyorlarsa gidin karı koca bir ay o evde misafir olun ne bilen tarif alın öyle beslenin bu ne yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…