- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Antep te imam çağdaş (yerin adını yanlış hatırlamıyorumdur umarım) diye bir yerde tatlı yemiştim tadı hala damağımda böyle bir tat yok olamaz mükemmelldiiiAntepli yok mu asıl.Yemek dedin mi orası da ayrı bi efsane.Ayrıca ordaki Antep fıstığıysa buradakiler ne
Tabii. Bak keyfinee.Aynen öyle yapacağım sonunda
Mandalina sanıp turunç yemiş ahahhahahahaAynen öyle yapacağım sonunda
Okurken direkt koptum tahmin ettimMandalina sanıp turunç yemiş ahahhahahaha
He yaaa totosuna şaplakk şöyle mıncırasım geliyo bu bebeğiHele o tek tel saçi
Acaba bu sene olacak mı karnaval? Çok özledim be.Okurken direkt koptum tahmin ettimgüzelim Adanam o portakal festivali zamanı nasıl buram buram kokar öyle bak burnumun direği sızladı
Evet mesela benim yediğim acıyı burada eşimin arkadaşları yiyemiyor ,yenge bu nasıl bir acı diyorlar ,ben de diyorum aaaa oysa ki sizin için az atmıştım acısını
Benim bi kaç gün önce gögsüm hassaslaştı sızı gibi bişi sonra geçti bugün yokEvt kuzum 15 yada 16ocak.
Ama hiç belirti yok valla.gogsuslerimi sıkıştırmaktab bı hal oldum
Ben de özledim dün kız kardeşim caddelerde artık scooter olduğunu söyledi , yeni getirmişler belli bir ücretle direklerden alıp gideceğin yere gidiyormuşsun sonra da gittiğin yerde bir direğe bırakıyormuşsun başkası alıyormuş sonra . işe,okula böyle gidenler varmış çok merak ediyorum . Biz Haziran'da gideceğiz muhtemelen festival olsa da görememAcaba bu sene olacak mı karnaval? Çok özledim be.
Bak bundan haberim yoktu, ben haftaya gidebilirim. Artık sana da fotoğraf atarım belkiiii.Ben de özledim dün kız kardeşim caddelerde artık scooter olduğunu söyledi , yeni getirmişler belli bir ücretle direklerden alıp gideceğin yere gidiyormuşsun sonra da gittiğin yerde bir direğe bırakıyormuşsun başkası alıyormuş sonra . işe,okula böyle gidenler varmış çok merak ediyorum . Biz Haziran'da gideceğiz muhtemelen festival olsa da göremem
Ayyy ne güzel yakın zamanda gideceksinBak bundan haberim yoktu, ben haftaya gidebilirim. Artık sana da fotoğraf atarım belkiiii.
Göğüs ağrısı olmuştu benumde.kimyasal yaşadığım ay bu sefer hiç bişey yokBenim bi kaç gün önce gögsüm hassaslaştı sızı gibi bişi sonra geçti bugün yok
Kazan gevreği ile şalgam fotosu atayım da gör sen.Ayyy ne güzel yakın zamanda gideceksinat valla fotolarla hasret gidereyim
Evet yaaa dimi dün gece sen börek yiyordun şimdi hatırladım biz neler yapıyoruz böyle arkadaş bende Rus salatası gömdümBen dün gece 3’te börek yedim sen ne diyorsun. İşin kötüsü artık arsızlaştım, vicdan da yapmıyorum.
Aynen kimyasalda bendede öyleydi bu sefer yok hayrolsun diyorumGöğüs ağrısı olmuştu benumde.kimyasal yaşadığım ay bu sefer hiç bişey yok
Olsa da ısırsakHe yaaa totosuna şaplakk şöyle mıncırasım geliyo bu bebeği
Şöyle irisinden bir şirdan fotosu da alırımKazan gevreği ile şalgam fotosu atayım da gör sen.
Abuuuuu bune şimdi ne yiyip ne içiyorlarsa gidin karı koca bir ay o evde misafir olun ne bilen tarif alın öyle beslenin bu ne yaaaKesinlikle her gün nicelerini duyup görüyorum burda.. Bizler 1 i tutturamıyoruz bunların sperm yumurta hazırolda bekliyor
Bu gece ne yesek? Hı ne dersin?Evet yaaa dimi dün gece sen börek yiyordun şimdi hatırladım biz neler yapıyoruz böyle arkadaş bende Rus salatası gömdüm
25 30 lira verip şırdan yersem atatım şekerim, neden olmasın?Şöyle irisinden bir şirdan fotosu da alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?