Bende takıntı gibi yine Rus salatası kaç gündür aynı şey değişmiyor yaaa benim belli sen böreği neli yapacaksın onu düşünBu gece ne yesek? Hı ne dersin?
Utanmasam velilerime sorasım geliyorAbuuuuu bune şimdi ne yiyip ne içiyorlarsa gidin karı koca bir ay o evde misafir olun ne bilen tarif alın öyle beslenin bu ne yaaa
Böreği hem gece yedim hem kahvaltıda. Başka bir şey yapmalıyım ama ne?Bende takıntı gibi yine Rus salatası kaç gündür aynı şey değişmiyor yaaa benim belli sen böreği neli yapacaksın onu düşün
Yani bir de o kadar para veriyorsun küçücük bir şey veriyorlar tabakta , o an Küçük Emrah moduna giriyorum25 30 lira verip şırdan yersem atatım şekerim, neden olmasın?
Ay amin kuzumm, gerçi hepsi de aynı olmaz belkiAynen kimyasalda bendede öyleydi bu sefer yok hayrolsun diyorum
Fiyat artışları ışık hızında. Bakalım şırdanda son durum ne?Yani bir de o kadar para veriyorsun küçücük bir şey veriyorlar tabakta , o an Küçük Emrah moduna giriyorum
Benim de gözlemlediğim sanırım doğal besleniyorlar , yumurtaları , sütleri , yeşillikleri , yogurtları kendi ürünleri genelde . Beslenme çok etkiliyor bence doğal büyüyorlar , bizler kadar işlenmiş gıda tüketmiyorlarUtanmasam velilerime sorasım geliyorne yiyip ne içiyorlar bilmem ama kafalar aşırı rahat.. Çocuklar yalınayak geziyor benim içim gidiyor, ilgi sıfır çocuklarına.. Genelleme yapmayım çok ilgililer de var da büyük çoğunluğu malesef ilgisiz
Afiyet olsun yine yap yada kısır yap oda güzel oluyor bol ekşili turşuyla yersinBöreği hem gece yedim hem kahvaltıda. Başka bir şey yapmalıyım ama ne?
Geçenlerde benim de canım istemişti rus salatası yapmıştım bol turşulu, iki gün yedim.
İzmir’de herkesin altında otobana filan çıkıyo gerizekalılar dünyanın kazası oluyo sırf bu yüzden.Binerseniz araç trafiğinin olmadığı yerlerde binin çok tehlikeli Allah korusunBen de özledim dün kız kardeşim caddelerde artık scooter olduğunu söyledi , yeni getirmişler belli bir ücretle direklerden alıp gideceğin yere gidiyormuşsun sonra da gittiğin yerde bir direğe bırakıyormuşsun başkası alıyormuş sonra . işe,okula böyle gidenler varmış çok merak ediyorum . Biz Haziran'da gideceğiz muhtemelen festival olsa da göremem
Bat 18 Ocak olanlar nasıl bu ay için unmuşsunuz var mı yada kimlerin ilk gebeliği olacak benim bir dış gebeliksin bu olursa inşallah ikinci olacak içimde tekrar adet göreceğim hissi var
İnşallah yaaa yoksa belirtim yok gibi Çar gibi ben mi arıyorum diyorum bilemiyorumAy amin kuzumm, gerçi hepsi de aynı olmaz belki
Alla bilemedim biz bir yerde yanlış yapıyoruz ama neredeUtanmasam velilerime sorasım geliyorne yiyip ne içiyorlar bilmem ama kafalar aşırı rahat.. Çocuklar yalınayak geziyor benim içim gidiyor, ilgi sıfır çocuklarına.. Genelleme yapmayım çok ilgililer de var da büyük çoğunluğu malesef ilgisiz
Evet yapıyorum benim adet döngüm 28 günde bir ve düzenli uyg.pepap üzerinden yapıyorum uyg. göre 5 Ocak yumurtalama günü bakalımCanım sen yumurtlama takibi yapıyor musun? Benimde bat 19 Ocak ama yumurtlamam bugün oldu bir de bugün ayın 9u normalde 19unda olacak olan reglim şimdi 23üne mi Kayacak yumurtlamam yeni olduğu için
Canım bende o uygulamayı kullanıyorum benimde adetim çok düzenlidir ama uygulamalardaki tahmini tarihler tutmayabiliyor bu ay ovülasyon testiyle takip ettim yumurtlamayı ve takvimle uyuşmadı yumurtlama günüm imkanın varsa bi dene sende ovülasyon testiniEvet yapıyorum benim adet döngüm 28 günde bir ve düzenli uyg.pepap üzerinden yapıyorum uyg. göre 5 Ocak yumurtalama günü bakalım
Benim de aklıma o geldi , şimdi bilen bilmeyen herkes kullanmaya kalkacak ve sıkıntılar yaşanacak , Allah korusun , ben binmem zaten cesaret edemem kalabalıktaİzmir’de herkesin altında otobana filan çıkıyo gerizekalılar dünyanın kazası oluyo sırf bu yüzden.Binerseniz araç trafiğinin olmadığı yerlerde binin çok tehlikeli Allah korusun
Yaa bu ay da olmazsa mutlaka deneyeceğim ovülasyon testiniCanım bende o uygulamayı kullanıyorum benimde adetim çok düzenlidir ama uygulamalardaki tahmini tarihler tutmayabiliyor bu ay ovülasyon testiyle takip ettim yumurtlamayı ve takvimle uyuşmadı yumurtlama günüm imkanın varsa bi dene sende ovülasyon testini
İnşallah olurda gerek kalmaz canımYaa bu ay da olmazsa mutlaka deneyeceğim ovülasyon testini
Ah keşle keşle umudum yok bakalım inşallah bi mucize olur hepimiz için inşallahİnşallah olurda gerek kalmaz canım
Öyle oluyor canım ya, benimde hiçbir belirti yokİnşallah yaaa yoksa belirtim yok gibi Çar gibi ben mi arıyorum diyorum bilemiyorum
Evet hele de bizim gibi böyle kötü süreçler yaşayanlar için her yerde bebek çocuk görmek daha da bence artırıyor bizdeki üzüntüyüZaten bunları paylaşmak her dk yani ben çok karşıyım.. hani kimse alınmasın herkese saygım var ama yani her dk yedi içti hasta oldu bilmem ne diye sürekli paylaşmalarını anlamıyorum.. hem zararlı birşey bu kimin nazarinjn değip değmeyecegi belli olmaz.. ayrıca ne lüzumu var kendiniz çekin fotoları resimleri kendinize kalsın yani.. tamma hiç paylaşmasınlar demiyorum ama yani gereksiz geliyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?