Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Abuuuuu bune şimdi ne yiyip ne içiyorlarsa gidin karı koca bir ay o evde misafir olun ne bilen tarif alın öyle beslenin bu ne yaaa
Utanmasam velilerime sorasım geliyor ne yiyip ne içiyorlar bilmem ama kafalar aşırı rahat.. Çocuklar yalınayak geziyor benim içim gidiyor, ilgi sıfır çocuklarına.. Genelleme yapmayım çok ilgililer de var da büyük çoğunluğu malesef ilgisiz

Bende takıntı gibi yine Rus salatası kaç gündür aynı şey değişmiyor yaaa benim belli sen böreği neli yapacaksın onu düşün
Böreği hem gece yedim hem kahvaltıda. Başka bir şey yapmalıyım ama ne?
Geçenlerde benim de canım istemişti rus salatası yapmıştım bol turşulu, iki gün yedim.

Benim de gözlemlediğim sanırım doğal besleniyorlar , yumurtaları , sütleri , yeşillikleri , yogurtları kendi ürünleri genelde . Beslenme çok etkiliyor bence doğal büyüyorlar , bizler kadar işlenmiş gıda tüketmiyorlar

Böreği hem gece yedim hem kahvaltıda. Başka bir şey yapmalıyım ama ne?
Geçenlerde benim de canım istemişti rus salatası yapmıştım bol turşulu, iki gün yedim.
Afiyet olsun yine yap yada kısır yap oda güzel oluyor bol ekşili turşuyla yersin

İzmir’de herkesin altında otobana filan çıkıyo gerizekalılar dünyanın kazası oluyo sırf bu yüzden.Binerseniz araç trafiğinin olmadığı yerlerde binin çok tehlikeli Allah korusun

Bat 18 Ocak olanlar nasıl bu ay için unmuşsunuz var mı yada kimlerin ilk gebeliği olacak benim bir dış gebeliksin bu olursa inşallah ikinci olacak içimde tekrar adet göreceğim hissi var

Canım sen yumurtlama takibi yapıyor musun? Benimde bat 19 Ocak ama yumurtlamam bugün oldu bir de bugün ayın 9u normalde 19unda olacak olan reglim şimdi 23üne mi Kayacak yumurtlamam yeni olduğu için

Alla bilemedim biz bir yerde yanlış yapıyoruz ama nerede

Canım sen yumurtlama takibi yapıyor musun? Benimde bat 19 Ocak ama yumurtlamam bugün oldu bir de bugün ayın 9u normalde 19unda olacak olan reglim şimdi 23üne mi Kayacak yumurtlamam yeni olduğu için
Evet yapıyorum benim adet döngüm 28 günde bir ve düzenli uyg.pepap üzerinden yapıyorum uyg. göre 5 Ocak yumurtalama günü bakalım

Evet yapıyorum benim adet döngüm 28 günde bir ve düzenli uyg.pepap üzerinden yapıyorum uyg. göre 5 Ocak yumurtalama günü bakalım
Canım bende o uygulamayı kullanıyorum benimde adetim çok düzenlidir ama uygulamalardaki tahmini tarihler tutmayabiliyor bu ay ovülasyon testiyle takip ettim yumurtlamayı ve takvimle uyuşmadı yumurtlama günüm imkanın varsa bi dene sende ovülasyon testini

İzmir’de herkesin altında otobana filan çıkıyo gerizekalılar dünyanın kazası oluyo sırf bu yüzden.Binerseniz araç trafiğinin olmadığı yerlerde binin çok tehlikeli Allah korusun
Benim de aklıma o geldi , şimdi bilen bilmeyen herkes kullanmaya kalkacak ve sıkıntılar yaşanacak , Allah korusun , ben binmem zaten cesaret edemem kalabalıkta

Yaa bu ay da olmazsa mutlaka deneyeceğim ovülasyon testini

Evet hele de bizim gibi böyle kötü süreçler yaşayanlar için her yerde bebek çocuk görmek daha da bence artırıyor bizdeki üzüntüyü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…