- 6 Ocak 2022
- 395
- 126
- 33
İnşallah canımm Rabbim hayırlısıyla doldursun kucaklarımızıAh keşle keşle umudum yok bakalım inşallah bi mucize olur hepimiz için inşallah
Aynen öyle sosyal medyaya bi giriyorum herkes yA bebeğini yada gebeliğini paylaşıyor çok çok üzülüyorum ağlıyorum paylaşmalarına kızmıyorum ama sürekli sürekli atmaları benim ağrıma gidiyor İnşallah hepimizin kucakları dolarEvet hele de bizim gibi böyle kötü süreçler yaşayanlar için her yerde bebek çocuk görmek daha da bence artırıyor bizdeki üzüntüyü
Amin kuzum ben de bunu yaşıyorum. Kıskançlık da değil Rabbim herkesin yavrusuna sağlık versin ama insan kendine üzülüyor işte. Eksik hissediyor yarım hissediyor...Aynen öyle sosyal medyaya bi giriyorum herkes yA bebeğini yada gebeliğini paylaşıyor çok çok üzülüyorum ağlıyorum paylaşmalarına kızmıyorum ama sürekli sürekli atmaları benim ağrıma gidiyor İnşallah hepimizin kucakları dolar
Bu konuda ben de katılıyorum talimatli birliktelik görev hissiyatı yapiyor insanda. İnsanın yapasi gelmiyor yapmak zorundasin ama istemiyorsun..Bu bilgi benim icin cok onemli. Benim doktorum birsey soylemedi. Adet olursan gelirsin 2., 3. gunu dedi. Bugun normal bat gunum. Ama ignenin 11., catlamanin muhtemelen 10.gunu. Hala umut var demektir.
Yuruyusteydim simdi, islaklik hissedince cafeye oturdum. GelmemisKendime de sasiriyorum. Ilac kullaniyorum diye cok tavirliydim, hatta doktorun soyledigi 3.birlikteligi bile yapmadim. Otoriteyle sorunum var, bilimsel olarak bile hayatima mudahele edilmesine artik tahammul edemiyorum Simdi de insallah olmustur diye dua ediyorum, ilaclari kullanmak ve talimatli birliktelik zor geliyor. Degisik bir psikolojideyim. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Kiz bu yumurtanin sarısı çiğ anam nasıl yiyonuzböyle poşe yumurta pişirmeyi bir türlü beceremiyorum
Ya kızlar şirdani ben de denemek istiyorum adanli çok sevdiğim arkadaşlarım var gezmeye de gittim ama niyeyse yemedim çok pişmanım tadını merak ediyorum bence severim çünkü sakatat yerimHahahahaa bak sloganım da hazır tutar vallayükselmiş yaaa epi topu bir tanecik şırdan barajyolunda vardı bir adam adını unuttum yaaa içini falan harika yapıyordu , gidince ilk yiyeceğim şeyler arasında
Tipini görünce çok korkarlarYa kızlar şirdani ben de denemek istiyorum adanli çok sevdiğim arkadaşlarım var gezmeye de gittim ama niyeyse yemedim çok pişmanım tadını merak ediyorum bence severim çünkü sakatat yerim
Ama tipi de gerçekten bi şeyTipini görünce çok korkarlarama tadına bakıncaaaa… Sen de seversin eminim.
Çok bilmekten kafayı yedik5 yıldır burdayım ama yok havası suyu bi bana yaramadı galibaama kesinlikle rahatlık o kadar aşırı rahatlar ki.. Cahillik mutluluktur boşa demiyorum,keşke bu kadar şey bilmeseydim diyorum
Sakatat seviyorsan neden yemedin emin ol bayılırdın ve bir tane daha isterdinYa kızlar şirdani ben de denemek istiyorum adanli çok sevdiğim arkadaşlarım var gezmeye de gittim ama niyeyse yemedim çok pişmanım tadını merak ediyorum bence severim çünkü sakatat yerim
Evet tipi çok şeyy, ama yedikçe yiyesin geliyor aksksjaAma tipi de gerçekten bi şey
Bunu ben de yaşadımMandalina sanıp turunç yemiş ahahhahahaha
Kiz yine mi Rus salatasıBende takıntı gibi yine Rus salatası kaç gündür aynı şey değişmiyor yaaa benim belli sen böreği neli yapacaksın onu düşün
Canımız turunçlarımız ya, işi gücü konuklarımızı trollüyor.Bunu ben de yaşadımne güzel ya heryerde mandalina var diyorum ama turunç yediğimi bilmiyordum ya acı bı şeydi
Hahahah çok gülüyorum sanaÇok bilmekten kafayı yedikzigotuna kadar öğrendik adamlar cat cat cat doğuruyor anammmm bı doguramadik ya
Bebek olsun diye soğan suyu içmiş insanım sabah akşamTipini görünce çok korkarlarama tadına bakıncaaaa… Sen de seversin eminim.
Sakatat benim isimSakatat seviyorsan neden yemedin emin ol bayılırdın ve bir tane daha isterdinAdana'da kutsal bir yemektir resmen , bir arkadaş toplantısı sonu mutlaka özellikle geceyse hadi bi şırdan yiyelim denir dışarda yemek yesen bile saatler sonra biri mutlaka " hani şırdan yemiyor muyuz" der . Yani kısacası denemeye değer
Tipi fenaaTipini görünce çok korkarlarama tadına bakıncaaaa… Sen de seversin eminim.
Kız o yenmiyor mu kiCanımız turunçlarımız ya, işi gücü konuklarımızı trollüyor.
Hahahah çok gülüyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?