Hele bakın aslan aslaaan.Bebek olsun diye soğan suyu içmiş insanım sabah akşamşirdani havada karada götürürüm
Kimyonu pulbiberini at üstünee yanına da küçük biberlerden ohhhh misss olsa da yesek gece gece aşerdim bakSakatat benim isimArkadaşım bı köyde kalıyordu o yüzden pek gece gezemedik ama adanasina bayildimmmmm. İnşallah bı daha ugradigimda aklımda duracağına midemde dursun
Reçeli yapılır, limon yerine de kullanılır. Biz çok severiz.Kız o yenmiyor mu ki
Aşermelerimiz boşa olmasa bariKimyonu pulbiberini at üstünee yanına da küçük biberlerden ohhhh misss olsa da yesek gece gece aşerdim bak
İyi mi yaptın şimdi, bir hafta nasıl durayım ağzım sulanıyor.Kimyonu pulbiberini at üstünee yanına da küçük biberlerden ohhhh misss olsa da yesek gece gece aşerdim bak
Biri de bı yere yazmiyor ki bunlar yenmez diyeReçeli yapılır, limon yerine de kullanılır. Biz çok severiz.
Yaaa ben ne yapayım yavrum yavrum gurbette tek başına yaza kadar şırdansız şalgamsızİyi mi yaptın şimdi, bir hafta nasıl durayım ağzım sulanıyor.
Kız anam bı dur sen de dünyaları yiyon benim gibi daha ordan sirdan aseriyonİyi mi yaptın şimdi, bir hafta nasıl durayım ağzım sulanıyor.
Sen de hakkısın aslında ama neden her mandalina kılıklıya saldırıyorsun, bu da sana ders olsun.Biri de bı yere yazmiyor ki bunlar yenmez diyebizim gibi UFO gören masum köylüler tabi mandalina cennetine düştüm ve bedava diyo zehirlenecez
Senin için de yerim ‘kele’Yaaa ben ne yapayım yavrum yavrum gurbette tek başına yaza kadar şırdansız şalgamsız
Çok konuşma seni de yerim.Kız anam bı dur sen de dünyaları yiyon benim gibi daha ordan sirdan aseriyon
Kız ye kele birgün ben de yerim zaaarSenin için de yerim ‘kele’
Hahahaha ne güldüm aldım ağzımın payını vallaSen de hakkısın aslında ama neden her mandalina kılıklıya saldırıyorsun, bu da sana ders olsun.
Ahahahh resmen kahkaha attım benimki çıldırıyor meraktan.Kız ye kele birgün ben de yerim zaaar
Kahkaha atarak gülüyorum eşim bana bakıyor çok mutlusun diyorÇok konuşma seni de yerim.
Ama çok güzel yedimkiiiiKiz yine mi Rus salatası
Kız bu konuştuklarınız Yozgat'ta da kullanilan kelimelerKız ye kele birgün ben de yerim zaaar
Ye anam ye afiyet olsunAma çok güzel yedimkiiii Eki Görüntüle 2984908
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?