Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kahkaha atarak gülüyorum eşim bana bakıyor çok mutlusun diyor benim kafadan olan herkes bu aya toplanmış anamberaber doğurak nolur sohbet ederiz
Eşim de kedi gibi meraklı, ben güldükçe kuduruyor meraktan.
Benim bat en son bak, yetişemezsem sıkın dişinizi aynı ay doğuracağız.

Aaaa ayıpsın yarin sabah senlenecek buralar vuhuuuuu

Ekliyorum canim hosgeldin

Geçmeyen bir zaman da bat bekliyoruz canim aleyküm Selam sen naptin ne durumdasın canim
Hsg çektirdim kuzum, çok şükür sorun yok. Eşimde de bende de bir sorun olmadığını gördük, oyüzden şuan daha rahatız. 12.ayımızdayız, sabır ve duayla bekliyoruz.
Bu ay için henüz yumurtlama görmedim, 11.gündeyim.

Senin için herşey güzel olur inşallah canım

Reglimin 3.günü kan vermiştim sonuçlara hiç bakmamışız eşimin konular gündeme gelince.Şimdi aklıma geldi.Bi bakar mısınız bi durum var mı ?

Eklentiler

• D1794C8F-E189-4F33-9AA3-460EB098601B.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 8BE48121-2D84-4ECE-931F-9B0607CC92A3.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 70
Eee annem yokmu bu akşam test yapan ben yapamam ama aksiyon yok negatif zaten şu sıra sürekli bat 17 Ocak ama 19 da olabilir yumurtlamam 2 gün sürdü çatlama 1 günnn….. geçmiyor günlerrrrr geçmiyorrrr geçmiyorrrr ne yesem kiii

Sormayın bende öyle sanıyordum görümcem anlatıyor ilk denemede oldu diyor iş yerinden bi arkadaşım diyor ilk deneme de oldu diyor kafayı yemek üzereydim bi ara ama daha iyiyim beklemek bile heyecanlı :) içimde böyle kelebekler uçuşuyor sonra kırmızıları görünce bir iki gün ağlama hali sonra yine aynı onu yiyim bunu eşime yedireyim bakalım bu ay ne olacak

Sıkıntıdan test yaptım.bişi çıkmadı değişik marka yaptım bu sefer belki çıkar diye çıkmadı erken gebelik olanlara kıyamıyorum. zamanı gelmedi diye

Sıkıntıdan test yaptım.bişi çıkmadı değişik marka yaptım bu sefer belki çıkar diye çıkmadı erken gebelik olanlara kıyamıyorum. zamanı gelmedi diye
Kiz siz nasıl yapiyonuz durmadan bunu ben bat gelmeden imkanı yok yapmam baya baya zevkine test yapiyon

ben videoyu test örneği için paylaştım canım ben Avustralya'da Tercümanlık ta yapıyorum 3 dilde ne dediğini biliyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…