Eşim de kedi gibi meraklı, ben güldükçe kuduruyor meraktan.Kahkaha atarak gülüyorum eşim bana bakıyor çok mutlusun diyorbenim kafadan olan herkes bu aya toplanmış anam beraber doğurak nolur sohbet ederiz
Aaaa bilmiyordum valla , demek benzer şiveKız bu konuştuklarınız Yozgat'ta da kullanilan kelimelerben yozgattayim bu arada
Hsg çektirdim kuzum, çok şükür sorun yok. Eşimde de bende de bir sorun olmadığını gördük, oyüzden şuan daha rahatız. 12.ayımızdayız, sabır ve duayla bekliyoruz.Aaaa ayıpsın yarin sabah senlenecek buralar vuhuuuuu
Ekliyorum canim hosgeldin
Geçmeyen bir zaman da bat bekliyoruz canim aleyküm Selamsen naptin ne durumdasın canim
Ay ne çok isterim size "kız anam doğurduk ya" derimEşim de kedi gibi meraklı, ben güldükçe kuduruyor meraktan.
Benim bat en son bak, yetişemezsem sıkın dişinizi aynı ay doğuracağız.
Ondan seviyorum dimek ki AdanayiAaaa bilmiyordum valla , demek benzer şive
Ayyy canımsınOndan seviyorum dimek ki Adanayiqalp qalp qalp
Biz de isteriz biz de. Akşam akşam güzel doğurduk hadi bakalım.Ay ne çok isterim size "kız anam doğurduk ya" derim
Ben sana verdiğim cevabı ortaya yazmışım alıntı yapmadan , farkettin dimiAhahahh resmen kahkaha attım benimki çıldırıyor meraktan.‘zaaar’ kırmızı çizgimiz
‘Ayıküüm’ sen meraklanma.Ben sana verdiğim cevabı ortaya yazmışım alıntı yapmadan , farkettin dimi
Eyyyvallahh.hahahahaaadamın dibisin
Sormayın bende öyle sanıyordum görümcem anlatıyor ilk denemede oldu diyor iş yerinden bi arkadaşım diyor ilk deneme de oldu diyor kafayı yemek üzereydim bi ara ama daha iyiyim beklemek bile heyecanlı :) içimde böyle kelebekler uçuşuyor sonra kırmızıları görünce bir iki gün ağlama hali sonra yine aynı onu yiyim bunu eşime yedireyim bakalım bu ay ne olacakBir de ben ilk aylar hemen olcak sandığım için çok stres yaptım niye olmuyor milletin ilk ayda oluyor benim çocuğum olmuycak mı diye çok kafaya taktım. Hatta yumurtlama dönemi strese girip hiçbir şey hissetmiyordumgörev icabı yapıyordum. Bu iki aydır onu attım kafamdan saldım kendimi. Cidden kafadan atınca oldu
Benim gece yemeğim tostBu gece menüde kestane var. Ama o kesmez. Tavsiyelere açığım. N Nasipolsunn
Kiz siz nasıl yapiyonuz durmadan bunuSıkıntıdan test yaptım.bişi çıkmadı değişik marka yaptım bu sefer belki çıkar diye çıkmadı erken gebelik olanlara kıyamıyorum.zamanı gelmedi diye
Merhaba canım senin bat ne zaman yumurtlama günün ne zaman oldu merak etttimSıkıntıdan test yaptım.bişi çıkmadı değişik marka yaptım bu sefer belki çıkar diye çıkmadı erken gebelik olanlara kıyamıyorum.zamanı gelmedi diye
ben videoyu test örneği için paylaştım canım ben Avustralya'da Tercümanlık ta yapıyorum 3 dilde ne dediğini biliyorum yaniVideodaki kadın diyorki.. digital ovulasyon kullanıyordum yumurtlamadan sonra tekrar gülen yüz görmüş ekranda . Bu yüzden tekrar yumurtladiğini düşündüğü için değerlendirmelere devam etmiş ama hala aynı neticeyi aldıkça şüphelenip gebelik testi yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?