Benim iki poşet dolusu test aldım almanya gelirken ne olur ne olmaz burada pahalıymış diye onlardan kullanıyorum gerçekten keyfine birazda ama çıksa fena mı olur olmazKiz siz nasıl yapiyonuz durmadan bunuben bat gelmeden imkanı yok yapmam baya baya zevkine test yapiyon
Hiç tost yapmıyorum ama hamur ekşimesem mi demedim değilBenim gece yemeğim tostşöyle bol malzemeli. Ya da pizza yap sen erinmiyorsun belli bende de sarma var yicem
Kuzum kadın doğum doktorunun yorumlaması daha doğru tabi ama sıkıntı yok gibi görünüyor tiroit normal, amh gayet iyi. Fsh/lh 1in üstünde. Fsh 10un üzerinde olmamalıymış bide o da öyle. Sende pko var mıydı?Reglimin 3.günü kan vermiştim sonuçlara hiç bakmamışız eşimin konular gündeme gelince.Şimdi aklıma geldi.Bi bakar mısınız bi durum var mı ?
Benim ilk yumurtlama 1 Ocak 2 ocağa devam etti 3 ye çatladı muhtemel bat 17 OcakMerhaba canım senin bat ne zaman yumurtlama günün ne zaman oldu merak etttim
Üşenmem, canım isterse içli köfte bile yaparım.Benim gece yemeğim tostşöyle bol malzemeli. Ya da pizza yap sen erinmiyorsun belli bende de sarma var yicem
Yok canım zaten senin için yazmamıştım anlamayanlar olursa diye yazdım .ben videoyu test örneği için paylaştım canım ben Avustralya'da Tercümanlık ta yapıyorum 3 dilde ne dediğini biliyorum yani
Ahahahha beni bu hale getiren aylar utansınher ay erken yapıp negatifi görmek o kadar yıktı ki belki bu ay sınanıyorum normalde hep önceden gelen lekelenme bu ay yok sabrımın sonu selametle sonuçlanır inşallahhhh
aa ok ben tatildeydim canım okumadım yazılar bakıyordum ovu test yapanlar var ümitlerip üzlemlerini istemiyorum ki yıkıcı oluyor.. Aslında başka bir video vardi onu bulamadım kadın kaç gün üst üste deniyor 5-6 çeşit test ve koyulamasini gösteriyordu onu bulamadım bunu ikledim bendeYok canım zaten senin için yazmamıştım anlamayanlar olursa diye yazdım .senin paylaştığına göre bildiğini tahmin ettim zaten
Güzel haberlerini alırsın inşallahBenim ilk yumurtlama 1 Ocak 2 ocağa devam etti 3 ye çatladı muhtemel bat 17 Ocak
İyi yapmışsın canım haklısın zor ya bu süreç kolay değil.. bende bir ara öyleydim ama artık yok bakmıyorum.. benim bat 14 veya 15 Ocak ama gecikene kadar bakmicam vallaha gına geldi..b
aa ok ben tatildeydim canım okumadım yazılar bakıyordum ovu test yapanlar var ümitlerip üzlemlerini istemiyorum ki yıkıcı oluyor.. Aslında başka bir video vardi onu bulamadım kadın kaç gün üst üste deniyor 5-6 çeşit test ve koyulamasini gösteriyordu onu bulamadım bunu ikledim bende
Senin yüzünden dün bende yaptım hahahAma çok güzel yedimkiiii Eki Görüntüle 2984908
yok benim eşim işinden dolayı bu ay pas geçtik.. bence en iyisini yaparsın ben ilk hamilelimde adet geçtikten bir hafta sonra yaptım ama zaten hamile olduğumu biliyorduk gös bir beden büymüştü... ikincide erken test yaptım ve kimyasal oldu o baya kötü oluyor Haziran'da oldu benim eşimin işinden dolayı gün tutmuyor bakalım bu ay yine yum gününe denk gelmez inşâALLAHİyi yapmışsın canım haklısın zor ya bu süreç kolay değil.. bende bir ara öyleydim ama artık yok bakmıyorum.. benim bat 14 veya 15 Ocak ama gecikene kadar bakmicam vallaha gına geldi..sende mi bekliyorsin canim
Eeeeeee erken gebelik yapmiyorsan diğerlerini niye yapıyorsun onlarda hiç cikmaz yaSıkıntıdan test yaptım.bişi çıkmadı değişik marka yaptım bu sefer belki çıkar diye çıkmadı erken gebelik olanlara kıyamıyorum.zamanı gelmedi diye
Olsun canım hayirlisi sen yine adamı yakalidigin zaman değerlendir nezaman tutacağı belli olmuyor bu veledinyok benim eşim işinden dolayı bu ay pas geçtik.. bence en iyisini yaparsın ben ilk hamilelimde adet geçtikten bir hafta sonra yaptım ama zaten hamile olduğumu biliyorduk gös bir beden büymüştü... ikincide erken test yaptım ve kimyasal oldu o baya kötü oluyor Haziran'da oldu benim eşimin işinden dolayı gün tutmuyor bakalım bu ay yine yum gününe denk gelmez inşâALLAH
AMİN canimGüzel haberlerini alırsın inşallah
Afiyet olsun canım ooooh yarasınSenin yüzünden dün bende yaptım hahah
Hayırlı erken gebelik 2kaldı diğerlerinden çok hevesimi alıyorum içimdeki test yap isteğini bastırmak için yada bir umut. Bu arada sen şimdi hangi şwhirdesin evlenince çıktım dedinyaEeeeeee erken gebelik yapmiyorsan diğerlerini niye yapıyorsun onlarda hiç cikmaz ya
Yok ben Almanya'da değilim artık evlenince İsveçe gitmiştim.. şimdide Fas dayım eşim FaslıHayırlı erken gebelik 2kaldı diğerlerinden çok hevesimi alıyorum içimdeki test yap isteğini bastırmak için yada bir umut. Bu arada sen şimdi hangi şwhirdesin evlenince çıktım dedinya
yok ben tek ilişki gillerdenimOlsun canım hayirlisi sen yine adamı yakalidigin zaman değerlendir nezaman tutacağı belli olmuyor bu veledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?