Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz siz nasıl yapiyonuz durmadan bunu ben bat gelmeden imkanı yok yapmam baya baya zevkine test yapiyon
Benim iki poşet dolusu test aldım almanya gelirken ne olur ne olmaz burada pahalıymış diye onlardan kullanıyorum gerçekten keyfine birazda ama çıksa fena mı olur olmaz

Reglimin 3.günü kan vermiştim sonuçlara hiç bakmamışız eşimin konular gündeme gelince.Şimdi aklıma geldi.Bi bakar mısınız bi durum var mı ?
Kuzum kadın doğum doktorunun yorumlaması daha doğru tabi ama sıkıntı yok gibi görünüyor tiroit normal, amh gayet iyi. Fsh/lh 1in üstünde. Fsh 10un üzerinde olmamalıymış bide o da öyle. Sende pko var mıydı?

ben videoyu test örneği için paylaştım canım ben Avustralya'da Tercümanlık ta yapıyorum 3 dilde ne dediğini biliyorum yani
Yok canım zaten senin için yazmamıştım anlamayanlar olursa diye yazdım . senin paylaştığına göre bildiğini tahmin ettim zaten

Bende senin gibi bekleyenlerdenim.. erkenden test yapip kafanı boş yere bozamam.. ben bat gelmesini ve geçmesini bekliycem sabırla ve böylece gebelik teslerimde dolabimin derunliklerinde kalmaya devam edecek

b
Yok canım zaten senin için yazmamıştım anlamayanlar olursa diye yazdım . senin paylaştığına göre bildiğini tahmin ettim zaten
aa ok ben tatildeydim canım okumadım yazılar bakıyordum ovu test yapanlar var ümitlerip üzlemlerini istemiyorum ki yıkıcı oluyor.. Aslında başka bir video vardi onu bulamadım kadın kaç gün üst üste deniyor 5-6 çeşit test ve koyulamasini gösteriyordu onu bulamadım bunu ikledim bende

İyi yapmışsın canım haklısın zor ya bu süreç kolay değil.. bende bir ara öyleydim ama artık yok bakmıyorum.. benim bat 14 veya 15 Ocak ama gecikene kadar bakmicam vallaha gına geldi.. sende mi bekliyorsin canim

yok benim eşim işinden dolayı bu ay pas geçtik.. bence en iyisini yaparsın ben ilk hamilelimde adet geçtikten bir hafta sonra yaptım ama zaten hamile olduğumu biliyorduk gös bir beden büymüştü... ikincide erken test yaptım ve kimyasal oldu o baya kötü oluyor Haziran'da oldu benim eşimin işinden dolayı gün tutmuyor bakalım bu ay yine yum gününe denk gelmez inşâALLAH

Sıkıntıdan test yaptım.bişi çıkmadı değişik marka yaptım bu sefer belki çıkar diye çıkmadı erken gebelik olanlara kıyamıyorum. zamanı gelmedi diye
Eeeeeee erken gebelik yapmiyorsan diğerlerini niye yapıyorsun onlarda hiç cikmaz ya

Olsun canım hayirlisi sen yine adamı yakalidigin zaman değerlendir nezaman tutacağı belli olmuyor bu veledin

Eeeeeee erken gebelik yapmiyorsan diğerlerini niye yapıyorsun onlarda hiç cikmaz ya
Hayırlı erken gebelik 2kaldı diğerlerinden çok hevesimi alıyorum içimdeki test yap isteğini bastırmak için yada bir umut. Bu arada sen şimdi hangi şwhirdesin evlenince çıktım dedinya

Hayırlı erken gebelik 2kaldı diğerlerinden çok hevesimi alıyorum içimdeki test yap isteğini bastırmak için yada bir umut. Bu arada sen şimdi hangi şwhirdesin evlenince çıktım dedinya
Yok ben Almanya'da değilim artık evlenince İsveçe gitmiştim.. şimdide Fas dayım eşim Faslı

Olsun canım hayirlisi sen yine adamı yakalidigin zaman değerlendir nezaman tutacağı belli olmuyor bu veledin
yok ben tek ilişki gillerdenim 3 kere denedik ikisi tutu yum gün iki kere ve tuttu bir oğlum oldu ikincisi kimyasal oldu bide çatlamadan sonra dedin gibi yakalamışken deneyelim dedik o tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…