Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok ben tek ilişki gillerdenim 3 kere denedik ikisi tutu yum gün iki kere ve tuttu bir oğlum oldu ikincisi kimyasal oldu bide çatlamadan sonra dedin gibi yakalamışken deneyelim dedik o tutmadı
Ne güzel Allah bağışlasın canım.. inshallah yine tturursun.. ben yumurta takibi yapamadığım için çoklu ilişki gillerden olmamı lazim. Oda kolay değil ya herzaman insan istemiyor yani zorlasa nereye kadar

Ne güzel Allah bağışlasın canım.. inshallah yine tturursun.. ben yumurta takibi yapamadığım için çoklu ilişki gillerden olmamı lazim. Oda kolay değil ya herzaman insan istemiyor yani zorlasa nereye kadar
Amin Sağol canım bu ayda sanada nasip etsin inşâALLAH canım bende takip yapmıyorum akıntıdan biliyorum hata eşim dijital ovu test aldı çöpe gitti hamileydim zaten ikinci adımda yine iş nedeni pas geçtik

Amin Sağol canım bu ayda sanada nasip etsin inşâALLAH canım bende takip yapmıyorum akıntıdan biliyorum hata eşim dijital ovu test aldı çöpe gitti hamileydim zaten ikinci adımda yine iş nedeni pas geçtik
Ay benim de bugün kaşıntı çıktı başıma.. vajina iç giriş kısmı kaşınıyor ama öyle yanma filan yok aşırı da değil kaşıntı ama böyle ilkkez oldu . özellikle pecetye gelen giden varmı diye baktığım zaman hafifi gidişme oluyor ama geçiyor.. okudum bazı kadinlarda başlarda oluyormuş ama nebilem yaa

Kızlar ben bata 7 gün kala bu testten yaptım ama sonradan çıktı belirtilerim olarak farklı gaz sancım hep vardı ama daha şık bir de göğsümden su geliyor 1 yıldır hep denedik bu ay avokado havuç yedim pko luyum takip yapmadm her gün ilişkim oldu sizce nedir umut var mı

Eklentiler

• IMG_20220110_022326.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 39
Selam.. ikinci çizgi var baya ortada ve sanırım kurum çizgisi de değil. Hemen mi çıktı bu sonuç? Bat nezaman?

Benim belirtiler gös bir beden buydu cok aşırı duygusal çalkantı saçma sapan şeylere ağlama ve anı sinir patlaması esim senin hormonlar seni delirtmeye başladı der gülerdi ben sinirliyken o gülerdi bide aşerme bunlar ilk haftadan başladı bide kaşıkta ve belde gerilme ve seyirme fazla belirti yoktu ama ikincide mide bulanma ani denge kaybı mide ekşimesi yine göste dolgunluk ha bide ikisinde de metelik tat ve kokulara aşırı hassasiyet oldu.. kaşıntı olanlar oldunu bende duydum bende olmadi ama

Hmm anladım canım neyse bakicaz hayırlısı diyelim

Sıkıntıdan test yaptım.bişi çıkmadı değişik marka yaptım bu sefer belki çıkar diye çıkmadı erken gebelik olanlara kıyamıyorum. zamanı gelmedi diye
Yeminle aynı ben belki çıkar hadi diye diye 4-5 tane test yaptım iki gündür sonuç negatif ama yılmadım o kırmızıları görene kadar teste devam sabah ilk iş çişimi tuta tuta eczaneye test almaya

be 7 gün var daha erken ama bence vardır sonrdan bile olsa yoksa çıkmaz bide testi yıkayınca geçiyor kuruma çizgisi diyorlar burda dediklerini gördüm

Yeminle aynı ben belki çıkar hadi diye diye 4-5 tane test yaptım iki gündür sonuç negatif ama yılmadım o kırmızıları görene kadar teste devam sabah ilk iş çişimi tuta tuta eczaneye test almaya
Eneeee kizzzz sen mi geldin

Hahah Allah emi yine yapicaksin

Aaa bu ben çare bulursan bana da söyle noluur

Hiç uykum yok iki gündür sadece gündüzleri uyuyabiliyorum heyecandan candy crush oynuyorum stres atmak için kızlar doktor bana bu ay yumurtalıkların yağlanmış dedi diyet spor yap dedi zaten 84 kiloyum gecen yıl 72ydim

Eneeee kizzzz sen mi geldin

Hahah Allah emi yine yapicaksin
Ay sorma kuşum ya vücudum benimle dalga geçiyo resmen bugün tüm gün sağ kasık ağrısı çektim hatta bi ara coştu iki taraf da yürüyemedim ağrıdan Bak bata 2-3 gün kaldı hala kabızlık sorunum var şu an benim ishalimsi bişey olmam lazımdı regl olcağımı ordan anlarım, şeffaf akıntı da devam ediyo Bide ortaçağ yöntemi olarak kasıklarımı elle kontrol ediyorum deli gibi doluluk var mı diye onu da annemden öğrendim bi ebe onu öyle muayene etmiş kan vermeden asla anlamıyorum dolu mu ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…