- 10 Nisan 2016
- 8.857
- 12.946
- 248
- 37
Ne güzel Allah bağışlasın canım.. inshallah yine tturursun.. ben yumurta takibi yapamadığım için çoklu ilişki gillerden olmamı lazim. Oda kolay değil ya herzaman insan istemiyor yani zorlasa nereye kadaryok ben tek ilişki gillerdenim3 kere denedik ikisi tutu yum gün iki kere ve tuttu bir oğlum oldu ikincisi kimyasal oldu bide çatlamadan sonra dedin gibi yakalamışken deneyelim dedik o tutmadı
Amin Sağol canım bu ayda sanada nasip etsin inşâALLAH canımNe güzel Allah bağışlasın canım.. inshallah yine tturursun.. ben yumurta takibi yapamadığım için çoklu ilişki gillerden olmamı lazim. Oda kolay değil ya herzaman insan istemiyor yani zorlasa nereye kadar
Ay benim de bugün kaşıntı çıktı başıma.. vajina iç giriş kısmı kaşınıyor ama öyle yanma filan yok aşırı da değil kaşıntı ama böyle ilkkez oldu . özellikle pecetye gelen giden varmı diye baktığım zaman hafifi gidişme oluyor ama geçiyor.. okudum bazı kadinlarda başlarda oluyormuş ama nebilem yaaAmin Sağol canım bu ayda sanada nasip etsin inşâALLAH canımbende takip yapmıyorum akıntıdan biliyorum hata eşim dijital ovu test aldı çöpe gitti hamileydim zaten ikinci adımda yine iş nedeni pas geçtik
Selam.. ikinci çizgi var baya ortada ve sanırım kurum çizgisi de değil. Hemen mi çıktı bu sonuç? Bat nezaman?Kızlar ben bata 7 gün kala bu testten yaptım ama sonradan çıktı belirtilerim olarak farklı gaz sancım hep vardı ama daha şık bir de göğsümden su geliyor 1 yıldır hep denedik bu ay avokado havuç yedim pko luyum takip yapmadm her gün ilişkim oldu sizce nedir umut var mı
Benim belirtiler gös bir beden buydu cok aşırı duygusal çalkantı saçma sapan şeylere ağlama ve anı sinir patlaması esim senin hormonlar seni delirtmeye başladı der gülerdi ben sinirliyken o gülerdi bide aşerme bunlar ilk haftadan başladı bide kaşıkta ve belde gerilme ve seyirme fazla belirti yoktu ama ikincide mide bulanma ani denge kaybı mide ekşimesi yine göste dolgunluk ha bide ikisinde de metelik tat ve kokulara aşırı hassasiyet oldu.. kaşıntı olanlar oldunu bende duydum bende olmadi amaAy benim de bugün kaşıntı çıktı başıma.. vajina iç giriş kısmı kaşınıyor ama öyle yanma filan yok aşırı da değil kaşıntı ama böyle ilkkez oldu . özellikle pecetye gelen giden varmı diye baktığım zaman hafifi gidişme oluyor ama geçiyor.. okudum bazı kadinlarda başlarda oluyormuş ama nebilem yaa
Hmm anladım canım neyse bakicaz hayırlısı diyelimBenim belirtiler gös bir beden buydu cok aşırı duygusal çalkantı saçma sapan şeylere ağlama ve anı sinir patlaması esim senin hormonlar seni delirtmeye başladı der gülerdi ben sinirliyken o gülerdi bide aşerme bunlar ilk haftadan başladı bide kaşıkta ve belde gerilme ve seyirme fazla belirti yoktu ama ikincide mide bulanma ani denge kaybı mide ekşimesi yine göste dolgunluk ha bide ikisinde de metelik tat ve kokulara aşırı hassasiyet oldu.. kaşıntı olanlar oldunu bende duydum bende olmadi ama
Yok yavrum hemen çıkmadi ondan endiselendim ama su tuttum gecmedi gölge gibi kaldı yine bembeyaz olmadı şimdi 6 gün kaldı bataSelam.. ikinci çizgi var baya ortada ve sanırım kurum çizgisi de değil. Hemen mi çıktı bu sonuç? Bat nezaman?
Yeminle aynı benSıkıntıdan test yaptım.bişi çıkmadı değişik marka yaptım bu sefer belki çıkar diye çıkmadı erken gebelik olanlara kıyamıyorum.zamanı gelmedi diye
Hadi inşallah ya .. günün geçmesini bekle bakalım inshallah bebiş vardırYok yavrum hemen çıkmadi ondan endiselendim ama su tuttum gecmedi gölge gibi kaldı yine bembeyaz olmadı şimdi 6 gün kaldı bata
7 gün var daha erken ama bence vardır sonrdan bile olsa yoksa çıkmaz bide testi yıkayınca geçiyor kuruma çizgisi diyorlar burda dediklerini gördümKızlar ben bata 7 gün kala bu testten yaptım ama sonradan çıktı belirtilerim olarak farklı gaz sancım hep vardı ama daha şık bir de göğsümden su geliyor 1 yıldır hep denedik bu ay avokado havuç yedim pko luyum takip yapmadm her gün ilişkim oldu sizce nedir umut var mı
Eneeee kizzzz sen mi geldinYeminle aynı benbelki çıkar hadi diye diye 4-5 tane test yaptım iki gündür sonuç negatif ama yılmadım o kırmızıları görene kadar teste devam sabah ilk iş çişimi tuta tuta eczaneye test almaya
İnşallah canım benim, hepimizin bu yıl kucakladı dolsunHadi inşallah ya .. günün geçmesini bekle bakalım inshallah bebiş vardır
Aminn inshallah Hemşom.. Ankara dan sanırımİnşallah canım benim, hepimizin bu yıl kucakladı dolsun
BenKızlar şimdi kimler yarın sabah test yapıyor
Bende erken gebelik almaya gidicem eczaneler bana bakınca direkt veriyor konuşmadan bende kedinin ciğer bekledigi gibi bekliyorumBensabaha regl olmazsam tabii o kadar test yapasım var ki eczaneye gidicem bide sabah sabah
Memleket Ankara aynen hemşo ama İstanbul'da yaşıyorumAminn inshallah Hemşom.. Ankara dan sanırım
Aaa bu ben çare bulursan bana da söyle noluurŞimdi konuyla alakasız ama merak ediyorum. Ben sabah 4-5’e kadar uyuyamıyorum, alışkanlık.
Ve bu süre zarfında acıkıyorum, acıkıyorum ve acıkıyorum.ÇOK ACIKIYORUM.
Aranızda böyle geç yatanlarınız vardır, nasıl başa çıkıyorsunuz Allah aşkına söyleyin.
Ay sorma kuşum ya vücudum benimle dalga geçiyo resmen bugün tüm gün sağ kasık ağrısı çektim hatta bi ara coştu iki taraf da yürüyemedim ağrıdanEneeee kizzzz sen mi geldin
Hahah Allah emi yine yapicaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?