Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi yaaa..

Bende de kabızlık geçti sanırım ama akıntı devam ediyor.. bugünde bana başka bir şey eklenti kaşıntı olmaya başladı bugün vajina girişinde çok aisir değil sadece yürürken veya tuvalette peceteye silerken filan kaşınıyor.. şuanda mesela hafif böyle kipir kipirlik vvar.. ilkdefa oluyor bu .. arastiridm biraz burda bazılarında gebeyken olmuş.. tuhaflıklar yani

Kız benim de geçen hafta vardı kaşıntı mantar falan mı oldum günlük pedden dedim ama hafif değildi benimki deli gibi kaşındı bikaç gün sonra geçti bişey yapmadan. Ay her seferinde ağzından bal damlıyo senin yüreğimi ferahlatıyosun allah gönlündekini versin sana duamdır

Canım benim insAllah seninde yüzünü güldürsun Rabbim

Kızlar daha yumurtlama dönemim değil ama idrar yollarım da yanma var bir tane ilaç içsem bir şey olur mu

[/QUOTE] Aç uyuma süt yada meyveli yoğurt falan atıştır bende zor uyuya biliyorum... telefondan burda yorumları okuyorum ekranı kararıtıp okurken uyuya kalıyorum ve telefon düşüyor

Aç uyuma süt yada meyveli yoğurt falan atıştır bende zor uyuya biliyorum... telefondan burda yorumları okuyorum ekranı kararıtıp okurken uyuya kalıyorum ve telefon düşüyor
[/QUOTE]

Darısı başıma

Aç uyuma süt yada meyveli yoğurt falan atıştır bende zor uyuya biliyorum... telefondan burda yorumları okuyorum ekranı kararıtıp okurken uyuya kalıyorum ve telefon düşüyor

Darısı başıma
[/QUOTE]
amin amin inşâALLAH bebeğinde seninledir ... bende şu an öğlen 12:25 saat farkından herkesi uyutuyorum tek takılıyorum

Aslinda zaten benim bata gore silik cikmaliydi en baştan dimi ben anlamadım kafam çok karıştı diyorum acaba fazla yumurta gelişti dollendi sonra sağlıklı olan mi kaldı kafam çok karisik
ilki belkledi için çok koyüydü belki bunuda bekletsen koyulaşır ayrıca aynı tip testle yaptığını karşılaştırma yapa bilirsin testlerin algılama seviyeleri farklı çünkü bosuna canını sıkma

Evet o yönü de çok fazla doğal beslenmek önemli ama biz küçüklükten beri hep işlenmiş gıdalarla büyüdük

Bende senin gibi bekleyenlerdenim.. erkenden test yapip kafanı boş yere bozamam.. ben bat gelmesini ve geçmesini bekliycem sabırla ve böylece gebelik teslerimde dolabimin derunliklerinde kalmaya devam edecek
En güzeli evet böyle de stresli ama en azından umut var hala adet olmayana kadar karnımda bebek varmış gibi sevmeye devam arada adet olcakmışım gibi ağrılar geliyor git nolur git diyorum, vallahi kafayı yedim

Kabızlık ve hafif kaşıntı bende de varrr hatta dün alla alla emfeksiyon mu oldu acaba bi o eksikti diye düşünmeye başlamıştım ama devamlı olan bi kaşıntı değil. Akıntı hiç yok sayılır bende ama gaz problemi ara ara oluyor gaz sancısı oluyor arada

ilk ikisinde belli çıkmış çizgi sağlıkla devam eder inşâALLAH

o uygulama resmennokta atışı yapıyor bende tavsiye ederim.. bu arada bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşâALLAH sen ve hamile olan herkes ve darısı geriye kalanlara amin

Valla canım benim kafam çok karışık dün ilk idrarla yaptığım baya silikti sonra hemen tekrar yaptım biraz daha belirgindi akşama doğru bidaha yaptım o daha belirgindi sabah yaptıklarıma göre ilginç bi durum beklediler ama aynı kaldılar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…