Beni henüz tanımadılar şimdiye kadar farklı eczanelerden aldım hep testleri yine farklı birine gidicemBende erken gebelik almaya gidicem eczaneler bana bakınca direkt veriyor konuşmadan bende kedinin ciğer bekledigi gibi bekliyorum
Ben hep salatalık tuzlayıp yiyorum bastırmak için sonra havuç bazen doymazsamAaa bu ben çare bulursan bana da söyle noluur
Hadi yaaa..Ay sorma kuşum ya vücudum benimle dalga geçiyo resmen bugün tüm gün sağ kasık ağrısı çektim hatta bi ara coştu iki taraf da yürüyemedim ağrıdanBak bata 2-3 gün kaldı hala kabızlık sorunum var şu an benim ishalimsi bişey olmam lazımdı regl olcağımı ordan anlarım, şeffaf akıntı da devam ediyo Bide ortaçağ yöntemi olarak kasıklarımı elle kontrol ediyorum deli gibi doluluk var mı diye onu da annemden öğrendim bi ebe onu öyle muayene etmiş kan vermeden asla anlamıyorum dolu mu ama olsun
Uyuma konusu daha kötüBen hep salatalık tuzlayıp yiyorum bastırmak için sonra havuç bazen doymazsam
Kız benim de geçen hafta vardı kaşıntı mantar falan mı oldum günlük pedden dedim ama hafif değildi benimki deli gibi kaşındı bikaç gün sonra geçti bişey yapmadan. Ay her seferinde ağzından bal damlıyo senin yüreğimi ferahlatıyosun allah gönlündekini versin sana duamdırHadi yaaa..
Bende de kabızlık geçti sanırım ama akıntı devam ediyor.. bugünde bana başka bir şey eklenti kaşıntı olmaya başladı bugün vajina girişinde çok aisir değil sadece yürürken veya tuvalette peceteye silerken filan kaşınıyor.. şuanda mesela hafif böyle kipir kipirlik vvar.. ilkdefa oluyor bu .. arastiridm biraz burda bazılarında gebeyken olmuş.. tuhaflıklar yani
Bende hiç sevemedim ama sarımsak limon baharat ve ev salçası ekledim anca adam oldu yendiSeven seviyor tabiki canim ben tattım hiç sevemedim tatsızlık tuzsuzzz
Canım benim insAllah seninde yüzünü güldürsun RabbimKız benim de geçen hafta vardı kaşıntı mantar falan mı oldum günlük pedden dedim ama hafif değildi benimki deli gibi kaşındı bikaç gün sonra geçti bişey yapmadan. Ay her seferinde ağzından bal damlıyo senin yüreğimi ferahlatıyosun allah gönlündekini versin sana duamdır
Aç uyuma süt yada meyveli yoğurt falan atıştır bende zor uyuya biliyorum... telefondan burda yorumları okuyorum ekranı kararıtıp okurken uyuya kalıyorum ve telefon düşüyorŞimdi konuyla alakasız ama merak ediyorum. Ben sabah 4-5’e kadar uyuyamıyorum, alışkanlık.
Ve bu süre zarfında acıkıyorum, acıkıyorum ve acıkıyorum.ÇOK ACIKIYORUM.
Aranızda böyle geç yatanlarınız vardır, nasıl başa çıkıyorsunuz Allah aşkına söyleyin.
Aç uyuma süt yada meyveli yoğurt falan atıştır bende zor uyuya biliyorum... telefondan burda yorumları okuyorum ekranı kararıtıp okurken uyuya kalıyorum ve telefon düşüyor
ilki belkledi için çok koyüydü belki bunuda bekletsen koyulaşırAslinda zaten benim bata gore silik cikmaliydi en baştan dimi ben anlamadım kafam çok karıştı diyorum acaba fazla yumurta gelişti dollendi sonra sağlıklı olan mi kaldı kafam çok karisik
Evet o yönü de çok fazla doğal beslenmek önemli ama biz küçüklükten beri hep işlenmiş gıdalarla büyüdükBenim de gözlemlediğim sanırım doğal besleniyorlar , yumurtaları , sütleri , yeşillikleri , yogurtları kendi ürünleri genelde . Beslenme çok etkiliyor bence doğal büyüyorlar , bizler kadar işlenmiş gıda tüketmiyorlar
Çok bilmekten kafayı yedikzigotuna kadar öğrendik adamlar cat cat cat doğuruyor anammmm bı doguramadik ya
En güzeli evet böyle de stresli ama en azından umut var hala adet olmayana kadar karnımda bebek varmış gibi sevmeye devamBende senin gibi bekleyenlerdenim.. erkenden test yapip kafanı boş yere bozamam.. ben bat gelmesini ve geçmesini bekliycem sabırla ve böylece gebelik teslerimde dolabimin derunliklerinde kalmaya devam edecek
Kabızlık ve hafif kaşıntı bende de varrrHadi yaaa..
Bende de kabızlık geçti sanırım ama akıntı devam ediyor.. bugünde bana başka bir şey eklenti kaşıntı olmaya başladı bugün vajina girişinde çok aisir değil sadece yürürken veya tuvalette peceteye silerken filan kaşınıyor.. şuanda mesela hafif böyle kipir kipirlik vvar.. ilkdefa oluyor bu .. arastiridm biraz burda bazılarında gebeyken olmuş.. tuhaflıklar yani
ilk ikisinde belli çıkmış çizgi sağlıkla devam eder inşâALLAHgünaydın kızlar. Artı medin testini 7. Gün yapmıştın şimdi ise bugun sabah yaptım ama aşırı silik ancak çıplak gözle bakınca çok ince bir cizgi görüyorum. Nırmal hali ve siyah beyaz sekilde ekledim. Ama hamile olma sansım yok mu şimdibu ayda mı olmadı
o uygulama resmennokta atışı yapıyor bende tavsiye ederim.. bu arada bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşâALLAH sen ve hamile olan herkesApp storeye adet takvimi yazınca kırmızı renkli ortasında çiçek olan bir uygulama var. Adet döngünü ,tarihini girince düşük orta yüksek gebelik günlerini doğru gösteriyor. Arkadaşım onla hamile kalmıştı bu ay ben de ona baktım yüksek gebelik günlerine denk getirdim. Onu da inceleyebilirsin.
Valla canım benim kafam çok karışık dün ilk idrarla yaptığım baya silikti sonra hemen tekrar yaptım biraz daha belirgindi akşama doğru bidaha yaptım o daha belirgindi sabah yaptıklarıma göre ilginç bi durum beklediler ama aynı kaldılar canimilki belkledi için çok koyüydü belki bunuda bekletsen koyulaşırayrıca aynı tip testle yaptığını karşılaştırma yapa bilirsin testlerin algılama seviyeleri farklı çünkü bosuna canını sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?