- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Benim bir arkadaşta o uygulamayla hamile kaldı, benim denemediğim uygulama kalmadı yok sonuç sıfıro uygulama resmennokta atışı yapıyor bende tavsiye ederim.. bu arada bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşâALLAH sen ve hamile olan herkesve darısı geriye kalanlara amin
Günaydın kuzummGünaydin kızlaradete 5kala negatif biliyordum gercide yapıyım dedim
İnşallahh canım ama stres yapmamaya çalış o da kasılmana neden oluyordur vücudunu rahat bırak güzel güzel tutunsun minnoşSabahları kalktıgımda baya adet olacakmis gibi ağrı hissediyorum sonra geciyo yarın bi kan vereyim de inşallah güzel bi sonuç çıkar
ya hamileysen ilk damlatinca varsa zaten süre dolmadan çıkıyor bak sende diyorsun ve çok şükür belli ki tutunuyor minoş koyulukta artıyor rabbim tamamını erdirsin bence artık yapma adet gününü bekle günü yap sonra kan vermeye gidersin tabi yine sen bilirsin ama çocuğu stres etme ❤Valla canım benim kafam çok karışık dün ilk idrarla yaptığım baya silikti sonra hemen tekrar yaptım biraz daha belirgindi akşama doğru bidaha yaptım o daha belirgindi sabah yaptıklarıma göre ilginç bi durum beklediler ama aynı kaldılar canim
Yok canımKuzum kadın doğum doktorunun yorumlaması daha doğru tabi ama sıkıntı yok gibi görünüyor tiroit normal, amh gayet iyi. Fsh/lh 1in üstünde. Fsh 10un üzerinde olmamalıymış bide o da öyle. Sende pko var mıydı?
Cikiyo evet ama silik yani bilmiyorum hayirlisi insallah evet yapmadım bugün yapmayı düşünmüyorum yarın kana gidicem inşallah hayırlı haberlerle gelirim ❤ya hamileysen ilk damlatinca varsa zaten süre dolmadan çıkıyor bak sende diyorsun ve çok şükür belli ki tutunuyor minoş koyulukta artıyor rabbim tamamını erdirsin bence artık yapma adet gününü bekle günü yap sonra kan vermeye gidersin tabi yine sen bilirsin ama çocuğu stres etme ❤
ama ona en ufak akıntıyi eklemen lazım günü düzenliyor ben benim stresli dönemden dolay tarihlerim bir birine girdidi şimdi normale döndü çok şükür ona ragmen tam günü hep bildiBenim bir arkadaşta o uygulamayla hamile kaldı, benim denemediğim uygulama kalmadı yok sonuç sıfır
Denemeye değer ama indirip bi deneyin o uygulamayı da arkadaşlar aynı şeyleri girdiğim halde diğer uygulamalardan bi iki gün farklı gösteriyor
Insallah canim eger ben hamileysem inan baska belirti yok diyebilirim insallah gebeyimdir gebesindir gebeyizdirİnşallahh canım ama stres yapmamaya çalış o da kasılmana neden oluyordur vücudunu rahat bırak güzel güzel tutunsun minnoş
arada adet olacak gibi ağrılar bana da gelip gidiyor ya adet olacam ya hamileyim. Allahım inşallah hamilelikten oluyordurrr
maşaALLAH maşaALLAH sağlıkla devam eder ve kucağına almaya nasip eder inşâALLAH canım çok sevindim senin içinGünaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersinizPembeyuvam kuzum yaptın mı test
Sagol canim insallah öyledir yarın bir de kaset test ile denicemmaşaALLAH maşaALLAH sağlıkla devam eder ve kucağına almaya nasip eder inşâALLAH canım çok sevindim senin için
silik olacak tabi daha adetin tarihina var adet gecikmesinden sonra bile pik gibi çıkmaz ki 6-7haftada pik oluyor deneyip bakarsin o zamanCikiyo evet ama silik yani bilmiyorum hayirlisi insallah evet yapmadım bugün yapmayı düşünmüyorum yarın kana gidicem inşallah hayırlı haberlerle gelirim ❤
Hemen dene valla merak ettim batlarimiz da hemen hemen aynı inşallah beraber eylül annelerine geçiş yaparız ❤Sagol canim insallah öyledir yarın bir de kaset test ile denicem
Hahahahh süsledin pusledin anca oldu deseneBende hiç sevemedim ama sarımsak limon baharat ve ev salçası ekledim anca adam oldu yendi
Ayy inşallah o günleri de görelim ❤silik olacak tabi daha adetin tarihina var adet gecikmesinden sonra bile pik gibi çıkmaz ki 6-7haftada pik oluyor deneyip bakarsin o zaman
bence aynı testle devam et başka testin algılaması farklı oluyor çünkü bu sefer daha silik gosterdi diye sitres etme boşu boşuna bir arkadas tavsiyesi tabi yine sen bilirsin hayırlı olsun tekrar güzelim ❤Sagol canim insallah öyledir yarın bir de kaset test ile denicem
İlk idrar değil ama kuzum bide dün yaptım hiç bisey çıkmadı ondan bir gün daha bekleyim diyorumHemen dene valla merak ettim batlarimiz da hemen hemen aynı inşallah beraber eylül annelerine geçiş yaparız ❤
Canımsın tesekkurler canim erken gebelik testini dun almıştım oda bitaneydi malesef çıkıp alabilirsem ayni testle yaparım yoksa 3 tane kaset testim var ona devam kebence aynı testle devam et başka testin algılaması farklı oluyor çünkü bu sefer daha silik gosterdi diye sitres etme boşu boşuna bir arkadas tavsiyesi tabi yine sen bilirsin hayırlı olsun tekrar güzelim ❤
Ya aslında olsada bu kadar erken çıkma diye düşünerek yaptımGünaydın kuzummönümüzdeki ay biliyordum zaten olmayacak mı hamile değilim ki gibi cümleleri zihnimizden atalım,neden olmasın ki olabilir bu mucize beni de bulabilir ben hamile kalabilirm gibi cümleleri zihnine yerleştirmeye çalış ve test yapma hiç, bir ay da böyle denemeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?