Doğru kan vermeyeGünaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersiniz @Birbuketcicek kuzum yaptın mı test
Canım hsg de sonra şans daha yüksek oluyormuş insallah bu ay olacak sabah kalkınca test yaptım bende bu silik çizgiler peşimi bırakmıyor gene var ama bu sefer daha belirgin Beklemedeyim bakalimHsg çektirdim kuzum, çok şükür sorun yok. Eşimde de bende de bir sorun olmadığını gördük, oyüzden şuan daha rahatız. 12.ayımızdayız, sabır ve duayla bekliyoruz.
Bu ay için henüz yumurtlama görmedim, 11.gündeyim.
Senin için herşey güzel olur inşallah canım
Bekle kiz bitirme testlerini sonra lazım olacakSıkıntıdan test yaptım.bişi çıkmadı değişik marka yaptım bu sefer belki çıkar diye çıkmadı erken gebelik olanlara kıyamıyorum.zamanı gelmedi diye
Ben yaptım hadi nerdesin sabah erken dedin ya erkenden uyandım bakKızlar şimdi kimler yarın sabah test yapıyor
Kuzum kuruma çizgisine benziyor maalesefKızlar ben bata 7 gün kala bu testten yaptım ama sonradan çıktı belirtilerim olarak farklı gaz sancım hep vardı ama daha şık bir de göğsümden su geliyor 1 yıldır hep denedik bu ay avokado havuç yedim pko luyum takip yapmadm her gün ilişkim oldu sizce nedir umut var mı
Dun ki ben vakası işteGünaydin kızlaradete 5kala negatif biliyordum gercide yapıyım dedim
Hemşire arkadasim var konuştum yarın gidicemDoğru kan vermeye
Atsana bakalımCanım hsg de sonra şans daha yüksek oluyormuş insallah bu ay olacak sabah kalkınca test yaptım bende bu silik çizgiler peşimi bırakmıyor gene var ama bu sefer daha belirgin Beklemedeyim bakalim
Bekle kiz bitirme testlerini sonra lazım olacak
Ben yaptım hadi nerdesin sabah erken dedin ya erkenden uyandım bak
Kuzum kuruma çizgisine benziyor maalesef
Dun ki ben vakası işte
Hemşire arkadasim var konuştum yarın gidicem
Anladım canım inşallah vardır ❤İlk idrar değil ama kuzum bide dün yaptım hiç bisey çıkmadı ondan bir gün daha bekleyim diyorum
Atsana bakalım
Canım bence kan ver. Emin olursun.Günaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersiniz @Birbuketcicek kuzum yaptın mı test
Yarin sabah kan vericem canim belki de dediğin gibi hayirlisi bakalimCanım bence kan ver. Emin olursun.
Sürekli silik görüp regl oluyorsan, belki de gerçekten hamilelik oluşuyor ama kimyasala dönüyor. Bunun da araştırılması gerekebilir
Insallah canim yarin kana gidicemAnladım canım inşallah vardır ❤
Ayyyy gunaydin mavisim,kos kos kan vermeyeGünaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersiniz @Birbuketcicek kuzum yaptın mı test
Bende sağlık ocağına gidicem sabah hadi hayırlı haberlerle inşallah ❤Insallah canim yarin kana gidicem
Yarin koşcam hemenAyyyy gunaydin mavisim,kos kos kan vermeye
oda daha iyi bir fikirCanımsın tesekkurler canim erken gebelik testini dun almıştım oda bitaneydi malesef çıkıp alabilirsem ayni testle yaparım yoksa 3 tane kaset testim var ona devam ke
Aminn canim ❤Ohhh afiyet olsun yarasın canim
Hayırlı haberler inşallah,kuruma çizgisi değil bence. Kuruma çizgisi nasıl olur biliyoruzYarin koşcam hemen
Hadi insallah canim birbirimize motivasyonBende sağlık ocağına gidicem sabah hadi hayırlı haberlerle inşallah ❤
Sen öyle diuosun ben dün anneme gittim dipli köşeli temizlik yaptım insallah varsa da bisey olmaz orası neresiydi canim burda kış kıyamet kar geliyormuş orda ne güzel miss yazoda daha iyi bir fikirbizim burda 38 derece sahile yüzmeye gidiyorum... kendini zorlama prenses gibi baksın eşin sana sakın yorma kendini tutunsun çocuk iyice inşâALLAH
Yok değil canim bu hemen çıktı zaten ama geçen ay da bundan daha silikti çıkmıştı 3 gün geçince regl olmuştum ondan bi şüphe duydum kan verince anlicazHayırlı haberler inşallah,kuruma çizgisi değil bence. Kuruma çizgisi nasıl olur biliyoruz
Bebiş geliyooooooGünaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersiniz @Birbuketcicek kuzum yaptın mı test
Yarin kan da anlicaz kuzucumBebiş geliyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?