Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hsg de sonra şans daha yüksek oluyormuş insallah bu ay olacak sabah kalkınca test yaptım bende bu silik çizgiler peşimi bırakmıyor gene var ama bu sefer daha belirgin Beklemedeyim bakalim
Sıkıntıdan test yaptım.bişi çıkmadı değişik marka yaptım bu sefer belki çıkar diye çıkmadı erken gebelik olanlara kıyamıyorum. zamanı gelmedi diye
Bekle kiz bitirme testlerini sonra lazım olacak
Kızlar şimdi kimler yarın sabah test yapıyor
Ben yaptım hadi nerdesin sabah erken dedin ya erkenden uyandım bak
Kuzum kuruma çizgisine benziyor maalesef
Günaydin kızlar adete 5kala negatif biliyordum gercide yapıyım dedim
Dun ki ben vakası işte
Doğru kan vermeye
Hemşire arkadasim var konuştum yarın gidicem

Atsana bakalım

Günaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersiniz @Birbuketcicek kuzum yaptın mı test
Canım bence kan ver. Emin olursun.
Sürekli silik görüp regl oluyorsan, belki de gerçekten hamilelik oluşuyor ama kimyasala dönüyor. Bunun da araştırılması gerekebilir

Canım bence kan ver. Emin olursun.
Sürekli silik görüp regl oluyorsan, belki de gerçekten hamilelik oluşuyor ama kimyasala dönüyor. Bunun da araştırılması gerekebilir
Yarin sabah kan vericem canim belki de dediğin gibi hayirlisi bakalim

Canımsın tesekkurler canim erken gebelik testini dun almıştım oda bitaneydi malesef çıkıp alabilirsem ayni testle yaparım yoksa 3 tane kaset testim var ona devam ke
oda daha iyi bir fikir bizim burda 38 derece sahile yüzmeye gidiyorum... kendini zorlama prenses gibi baksın eşin sana sakın yorma kendini tutunsun çocuk iyice inşâALLAH

Bende sağlık ocağına gidicem sabah hadi hayırlı haberlerle inşallah ❤
Hadi insallah canim birbirimize motivasyon
oda daha iyi bir fikir bizim burda 38 derece sahile yüzmeye gidiyorum... kendini zorlama prenses gibi baksın eşin sana sakın yorma kendini tutunsun çocuk iyice inşâALLAH
Sen öyle diuosun ben dün anneme gittim dipli köşeli temizlik yaptım insallah varsa da bisey olmaz orası neresiydi canim burda kış kıyamet kar geliyormuş orda ne güzel miss yaz

Hayırlı haberler inşallah,kuruma çizgisi değil bence. Kuruma çizgisi nasıl olur biliyoruz
Yok değil canim bu hemen çıktı zaten ama geçen ay da bundan daha silikti çıkmıştı 3 gün geçince regl olmuştum ondan bi şüphe duydum kan verince anlicaz sol yanında kasık batması var son gunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…