Kuzum benımde aynı bat, nomral kaset testım negatıf cıktı bıraz daha beklıycem erken gebelık yapcamKızlar benim BAT 16 Ocak sizce bugün erken gebelik testi alsam mı ..Yok bekleyim mi günüm geçtikten sonra mı yapsam
benim de 16-17 ama dayanamıyorumm. bugün alıp yarın yapıcam erken testi. şüpheli ilişkinin tarihi ne sizlerin?Kuzum benımde aynı bat, nomral kaset testım negatıf cıktı bıraz daha beklıycem erken gebelık yapcam
İnşallah gebelik vardır canım hepimizin bu ay göbüşleri dolsunYarin kan vercem anlicaz bakalim canim kaç beta bide 1.30 çıkarmış
Yap canim çıkar benceKız Allah korusun tövbe debende şimdi aldım ama yarın mı yapsam 14. Gün oluyor ilk idrar da değil
Tamam canım ..Bende Negatif görmeye korkuyorum.bi kaç gün daha bekliycemKuzum benımde aynı bat, nomral kaset testım negatıf cıktı bıraz daha beklıycem erken gebelık yapcam
ayy bende dayanamıyorum valla cok ıyı anlıyorum, 2 ocak yumurtlama oldu sanırım, 15-16 ocak bat gorunuyorbenim de 16-17 ama dayanamıyorumm. bugün alıp yarın yapıcam erken testi. şüpheli ilişkinin tarihi ne sizlerin?
ay bende hobı oldu sanırımTamam canım ..Bende Negatif görmeye korkuyorum.bi kaç gün daha bekliycem
canımm, bata cok az kalmıs ben coktan yapardm test. en azından ogrenırsın var yada yok.Kızlar bende bu ay değişiklik var ya adetten 1,2 hafta önce hep göğüs şişliği ağrısı ve kasık ağrısı olurdu anlardım adet olacağım diye ve afedersiniz ishal gibi olurdum ve bu kez olmadım ocak 12,13 de adet günün hiç tık yok şuan bende acaba mı diyorum umutlanmak da istemiyorum test yapasm var yakorkuyorum negatif den geçen hafta kan sonucunda 2,30 çıktı negatif sayılıyor sanırım ama içimde bir umut da var
Vayyyama ona en ufak akıntıyi eklemen lazım günü düzenliyor ben benim stresli dönemden dolay tarihlerim bir birine girdidi şimdi normale döndü çok şükür ona ragmen tam günü hep bildi
İnşallah canım hepimizincanımm, bata cok az kalmıs ben coktan yapardm test. en azından ogrenırsın var yada yok.
ayrıca 2.30 deger cok arada bır deger umutlandırmak ıstemıyorum kesınlıkle yukselebılırde dusebılırde .
ınsallaaahh bebısın senınledır
Hep negatif görmektense bekliyorum yani aslında zorla kendimi tutuyorum canım ne kadar dayanabilirim bilemiyorumcanımm, bata cok az kalmıs ben coktan yapardm test. en azından ogrenırsın var yada yok.
ayrıca 2.30 deger cok arada bır deger umutlandırmak ıstemıyorum kesınlıkle yukselebılırde dusebılırde .
ınsallaaahh bebısın senınledır
aslında en guzelını yapıyorsun ya, ınsallaahh nasıp olur bıze haber ver mutlaka,Hep negatif görmektense bekliyorum yani aslında zorla kendimi tutuyorum canım ne kadar dayanabilirim bilemiyorum
Ay hadi inşallahKızlar bende bu ay değişiklik var ya adetten 1,2 hafta önce hep göğüs şişliği ağrısı ve kasık ağrısı olurdu anlardım adet olacağım diye ve afedersiniz ishal gibi olurdum ve bu kez olmadım ocak 12,13 de adet günün hiç tık yok şuan bende acaba mı diyorum umutlanmak da istemiyorum test yapasm var yakorkuyorum negatif den geçen hafta kan sonucunda 2,30 çıktı negatif sayılıyor sanırım ama içimde bir umut da var
Ay bilemiyorum canım belki yarın yapabilirim ama ilk gebeliğimde 10 gün geçince çıkmıştı oda silik di o yüzden çıkmaz diye korkuyorum kararsızım canımaslında en guzelını yapıyorsun ya, ınsallaahh nasıp olur bıze haber ver mutlaka,
bat yaklasmıs yarın bı ıdrar yap bence varsa cıkar
Valla netten toptan alcam erken gebelik testi/normal gebelik testi ve ovülasyonay bende hobı oldu sanırım
psıkopat gıbı
hadı hayırlısı bekleyebıleceksen gec yapmak daha mantıklıAy bilemiyorum canım belki yarın yapabilirim ama ilk gebeliğimde 10 gün geçince çıkmıştı oda silik di o yüzden çıkmaz diye korkuyorum kararsızım canım
Amin canım hepimizin Rabbım gönlüne göre versinAy hadi inşallah❣
evett, bende netten alıyorum yoksa bıze etst mı dayanır yaaValla netten toptan alcam erken gebelik testi/normal gebelik testi ve ovülasyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?