Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de Çatlatma iğnesinin 7.günündeyim, gece rüyamda regl olduğumu gördüm ama diyorum ki daha 1 hafta -10 gün var yine mi olmadı
Bir de Netten erken gebelik testi söylemiştim, sabah işe giderken tesadüfen trendyol kargo arabasını gördüm hemen testimi aldım, önceki kargom ortadan kayıptı kim bilir apt da kim aldı öyle de bir rezil olmuşluğum var korkarak sipariş vermiştim ( neyse işte pazar günü 13.gün yapmayı düşünüyorum ama rüya da üstüne eklenince umudum iyice azaldı, regl gibi ağrım var, normal mi

Kızlar bende bu ay değişiklik var ya adetten 1,2 hafta önce hep göğüs şişliği ağrısı ve kasık ağrısı olurdu anlardım adet olacağım diye ve afedersiniz ishal gibi olurdum ve bu kez olmadım ocak 12,13 de adet günün hiç tık yok şuan bende acaba mı diyorum umutlanmak da istemiyorum test yapasm var ya korkuyorum negatif den geçen hafta kan sonucunda 2,30 çıktı negatif sayılıyor sanırım ama içimde bir umut da var

canımm, bata cok az kalmıs ben coktan yapardm test. en azından ogrenırsın var yada yok.
ayrıca 2.30 deger cok arada bır deger umutlandırmak ıstemıyorum kesınlıkle yukselebılırde dusebılırde .
ınsallaaahh bebısın senınledır

Hep negatif görmektense bekliyorum yani aslında zorla kendimi tutuyorum canım ne kadar dayanabilirim bilemiyorum

Hep negatif görmektense bekliyorum yani aslında zorla kendimi tutuyorum canım ne kadar dayanabilirim bilemiyorum
aslında en guzelını yapıyorsun ya, ınsallaahh nasıp olur bıze haber ver mutlaka,
bat yaklasmıs yarın bı ıdrar yap bence varsa cıkar

Ay hadi inşallah

aslında en guzelını yapıyorsun ya, ınsallaahh nasıp olur bıze haber ver mutlaka,
bat yaklasmıs yarın bı ıdrar yap bence varsa cıkar
Ay bilemiyorum canım belki yarın yapabilirim ama ilk gebeliğimde 10 gün geçince çıkmıştı oda silik di o yüzden çıkmaz diye korkuyorum kararsızım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…