- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Ay hadi inşallah gelsin bebısınCanım benim hic akıntım yok normalde hep olurdu ozellikle adet yaklaştıkça, gecikmenin 2. Günündeyim test pozitif ama kan vermedim
O ara ara adet ağrısı gibi olan şey belkide belirtidir ama tabi sen daha iyi bilirsin kendini..En güzeli evet böyle de stresli ama en azından umut var hala adet olmayana kadar karnımda bebek varmış gibi sevmeye devamarada adet olcakmışım gibi ağrılar geliyor git nolur git diyorum, vallahi kafayı yedim
Aynen bende dedim mantar filan olabilir mi ama öyle hatır hatır bir kaşınma yok sadece böyle gıdıklama gibi ama hissediyorum bir hassasiyet var orda . Gaz vardı bı ara şimdi yok neyse beklemere devammmkeeeeKabızlık ve hafif kaşıntı bende de varrrhatta dün alla alla emfeksiyon mu oldu acaba bi o eksikti diye düşünmeye başlamıştım ama devamlı olan bi kaşıntı değil. Akıntı hiç yok sayılır bende ama gaz problemi ara ara oluyor gaz sancısı oluyor arada
canım ben regli oldum�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
canım ınsallaahh pozıtıftır, adet sancısı cekıp cok hamıle olan gorduk,Henuz bat gecmedi ama bugun baya baya adet sancisi yasiyorum. Insallah canim yarin kan vermeyi dusunuyorum saglik ocaginda sonuc ertesi gun cikiyo galiba insallah hayirli haberler veririm❤
Ahhh sorma yaa gerçekten çok haklısın bende geçen ay ovulasyon testi yapıp 20.günde yumurtlama görmüştüm bu ay akışına bıraktım test falan yapmayacağım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)Benimde bat 28 ocak. Bu ay ilk kez oluvasyon testi kullaniyorum. 2 gundur yapiyorum.
Hatta 2. Çizgiyi oluvusyon olarak bile görmek o kadar güzel ki. Tertemiz testlerden ruhum daralmış resmen
Ooo hadi hayırlı olsun konu sahibine uğurlu geldiGünaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersiniz @Birbuketcicek kuzum yaptın mı test
Evet canım ertesi gün çıkıyor hayırlısı inşallah vardır zaten test de çıktıysa coktan kan da ilerlemiştirHenuz bat gecmedi ama bugun baya baya adet sancisi yasiyorum. Insallah canim yarin kan vermeyi dusunuyorum saglik ocaginda sonuc ertesi gun cikiyo galiba insallah hayirli haberler veririm❤
sanki var gibiEvet psikopat gibi testin içini dışına çıkarıp hatta kesip yanında iş yerine getirenler
Azcik bir çizgi belirmiş orda tabi kurumada olabilir tam görünmüyor resimde ,yarın erken gebelik testi deniycem bakalım
Hadi inşallah canım bizdeEvet psikopat gibi testin içini dışına çıkarıp hatta kesip yanında iş yerine getirenler
Azcik bir çizgi belirmiş orda tabi kurumada olabilir tam görünmüyor resimde ,yarın erken gebelik testi deniycem bakalım
Hadi inşallah canım yarın görürsün çift çizgiyiEvet psikopat gibi testin içini dışına çıkarıp hatta kesip yanında iş yerine getirenler
Azcik bir çizgi belirmiş orda tabi kurumada olabilir tam görünmüyor resimde ,yarın erken testi deniycem bakalım
sabah cantama attım da bakım dedım, erken gebelık gelsınde kargoda hemen yapım onuda yapıyımde rahatlıyım her ay bu sabırsıklık yok musanki var gibi
ınsallaahh canımm bakalım daha adetıme var bes gun sanırım ancak erkende sılık cıkarsa bıraz suphelenecegımHadi inşallah canım bizde
Hadi inşallah canım yarın görürsün çift çizgiyi
Yaa bu akıntı herkeste oluyor mu ki? Kaset test ya adet günü yada adet geçikince veriyor sonucu genelde. Kaç gün kaldı gününüze?harika bir soru bende de yumurtlamanın 10 günü beyaz akıntı 5 gündür var kuruluk yok birde elimde kaset test var erken gebelik yok acaba ne zaman yaplıyım gecikme olmadan kaset test sonuç verebilirmi
Var canım akıntı .zaten ondan şüphelenip öğrendim benGebelik testi pozitif olanlara bir sorum olacak. Kızlar akıntınız ne durumda ya kuru musunuz yoksa akıntı var mı?
Hayırlı olsun canımYok değil canim bu hemen çıktı zaten ama geçen ay da bundan daha silikti çıkmıştı 3 gün geçince regl olmuştum ondan bi şüphe duydum kan verince anlicazsol yanında kasık batması var son gunlerde
5gün kaldı bende internetten alayım bari çalışırken eczaneye bile uğrayamıyorumYaa bu akıntı herkeste oluyor mu ki? Kaset test ya adet günü yada adet geçikince veriyor sonucu genelde. Kaç gün kaldı gününüze?
Bugün benimde öyle oldu sonra geçti.. inşallah canım Hayırlı haberlerini bekliyoruz ama olmasada üzülmek yok büyük ihtimal gebeliğe hazırlanmış oluyor vücudunSabahları kalktıgımda baya adet olacakmis gibi ağrı hissediyorum sonra geciyo yarın bi kan vereyim de inşallah güzel bi sonuç çıkar
Bendede öyle kasık ağrısı kasıkta batmalar var ama bi akıntı söz konusu değil. Evet herkeste aynı olacak değil ama insan bir yerden yakalayayım istiyor. Ne zaman kan vereceksin? 2 gün geçikmeli kasette pozitif cıkıyorsa bence kanda da çıkar pozitif.Canım benim hic akıntım yok normalde hep olurdu ozellikle adet yaklaştıkça, gecikmenin 2. Günündeyim test pozitif ama kan vermedim
Sağlıkla al kucağına insallahVar canım akıntı .zaten ondan şüphelenip öğrendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?