Ayy hadi inşallahYarin kan da anlicaz kuzucumbana çok ama çok yardımcı olsun Allah razı olsun
Insallah canim insallah ❤❤Ayy hadi inşallah
Ne demek kuzum inşallah tutmuştur inşallah sağlıklıdır
Allah'ım sonuc pozitif olsun inşallahYok değil canim bu hemen çıktı zaten ama geçen ay da bundan daha silikti çıkmıştı 3 gün geçince regl olmuştum ondan bi şüphe duydum kan verince anlicazsol yanında kasık batması var son gunlerde
Allah razı olsun kuzum AminnnAllah'ım sonuc pozitif olsun inşallah
Cok amin cokkkkkk
inşâALLAH olmaz sağlıklı bebekler sağlam tutunur ben kocana nazlan diye dedim heheHadi insallah canim birbirimize motivasyon
Sen öyle diuosun ben dün anneme gittim dipli köşeli temizlik yaptım insallah varsa da bisey olmaz orası neresiydi canim burda kış kıyamet kar geliyormuş orda ne güzel miss yaz
Aynen öyle canim ona çık inanıyorum ❤ ooo benden ala nazlanan olamaz henüz bilinmiyor netlessin soyliceminşâALLAH olmaz sağlıklı bebekler sağlam tutunur ben kocana nazlan diye dedim heheAnneler kutsaldır onlara yapılan iyilik bulur seni bak bugün rabbim sevindirdi seni çok şükür.. Sydney Avustralya
Suan bende kaset yapsam belki benim de çıkmaz canimBen kaset test yaptım çıkmadı kuzum bak senin ki çıkmış
Ben kaset test yaptım çıkmadı kuzum bak senin ki çıkmış
erken gebelik testim kalmamıştı bugün alayım bariSuan bende kaset yapsam belki benim de çıkmaz canim
Yarin kan vercem anlicaz bakalim canim kaç beta bide 1.30 çıkarmışerken gebelik testim kalmamıştı bugün alayım bariama bak çok belirgin senin ki kız
Kız Allah korusun tövbe deYarin kan vercem anlicaz bakalim canim kaç beta bide 1.30 çıkarmış
Evet olmuş bence de gözün Aydın tebriklerGünaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersinizPembeyuvam kuzum yaptın mı test
hhahaha sonuna kadar devamAynen öyle canim ona çık inanıyorum ❤ ooo benden ala nazlanan olamaz henüz bilinmiyor netlessin soylicemorası hep sıcak oluyor sanki dimi
Ayy hadi inşallah bebeğin seninledirGünaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersinizPembeyuvam kuzum yaptın mı test
Ooo net görünüyor canımmGünaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersinizPembeyuvam kuzum yaptın mı test
Bende son yaptığım test negatif cıkınca adetim geçerse yaparm diye bekliyorum inşallah sen güzel haberler verirsinInsallah canim insallah ❤❤
Bende Adanalıyım. Ay adanada zayıf olmak çok zor herşeyi çok güzelBeybisi Adana’da gevrek başka, içi de dışı da böyle plastik gibi bir simit.Ama nasıl lezzetli nasssııııl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?