Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşâALLAH olmaz sağlıklı bebekler sağlam tutunur ben kocana nazlan diye dedim hehe Anneler kutsaldır onlara yapılan iyilik bulur seni bak bugün rabbim sevindirdi seni çok şükür.. Sydney Avustralya

inşâALLAH olmaz sağlıklı bebekler sağlam tutunur ben kocana nazlan diye dedim hehe Anneler kutsaldır onlara yapılan iyilik bulur seni bak bugün rabbim sevindirdi seni çok şükür.. Sydney Avustralya
Aynen öyle canim ona çık inanıyorum ❤ ooo benden ala nazlanan olamaz henüz bilinmiyor netlessin soylicem orası hep sıcak oluyor sanki dimi

Günaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersiniz Pembeyuvam kuzum yaptın mı test
Evet olmuş bence de gözün Aydın tebrikler
Bu kaçıncı denememdi canım
Bu ay Farklı neler yaptın
İlişki günlerini nasıl planladın

Aynen öyle canim ona çık inanıyorum ❤ ooo benden ala nazlanan olamaz henüz bilinmiyor netlessin soylicem orası hep sıcak oluyor sanki dimi
hhahaha sonuna kadar devam evet gündüz 38 akşam genelde yazlık yorganla uyuyoruz sabaha karşı 15-18 düşüyor yazın bile çok nazır örtüsü uyunur.. Kışta yağmur ve çok sert rüzgar olmasa ilk bahar yada yazdan kalma gün gibi oluyor

maviss_34 bence de gayet belli bir çizgi hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım. ben de dayanamıyorum bugün işten çıkınca erken testlerden alıp yarın sabah yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…