Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan baya baya regl agrım var testlerim silik çizgi cikiyo canım eğer hamileysem başka bi belirti yaşamadım ❤

Evet olmuş bence de gözün Aydın tebrikler
Bu kaçıncı denememdi canım
Bu ay Farklı neler yaptın
İlişki günlerini nasıl planladın
Tesekkurler inşallah öyledir ovulasyon testi yaptım ben bu ay 29 30 31 değerlendirdim 31 çat oldu 6.ayim oldu
Ohhh ne güzel kış ta güzel de tam anlamayınca yasayamiyoruz artık ya hala kar goremedik
Ayy hadi inşallah bebeğin seninledir
İnşallah canim
Günaydın herkese
Yaa silik ama belirgin buuu tebrik ederim maviss_34 kan testi de iyi çıkar inşallah

maviss_34 bence de gayet belli bir çizgi hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım. ben de dayanamıyorum bugün işten çıkınca erken testlerden alıp yarın sabah yapıcam
Çok sağol canım benim inşallah bebisin seninledir ❤
Ooo net görünüyor canımm ben de yarın yapayım birgün kala
Yap canim insallah vardir
Bende son yaptığım test negatif cıkınca adetim geçerse yaparm diye bekliyorum inşallah sen güzel haberler verirsin
Bekle canım sonradanncikanlar da oluyor ❤
İnşallah gebelik vardır canım hepimizin bu ay göbüşleri dolsun
Amin canim insallah

Yükselme ihtimali var canim

Canım beni de ekler misin BAT 24 Ocak Uğur getirsin

Gebelik testi pozitif olanlara bir sorum olacak. Kızlar akıntınız ne durumda ya kuru musunuz yoksa akıntı var mı?
harika bir soru bende de yumurtlamanın 10 günü beyaz akıntı 5 gündür var kuruluk yok birde elimde kaset test var erken gebelik yok acaba ne zaman yaplıyım gecikme olmadan kaset test sonuç verebilirmi

Silikse inşallah vardır canım benim ilk gebeliğim de de öyleydi henüz çok yeni olunca Silik oluyor ya hadi hayırlısı inşallah
Henuz bat gecmedi ama bugun baya baya adet sancisi yasiyorum. Insallah canim yarin kan vermeyi dusunuyorum saglik ocaginda sonuc ertesi gun cikiyo galiba insallah hayirli haberler veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…