- 13 Aralık 2021
- 67
- 43
- 3
- 39
Canımm ben evde test bulunduruyorum yoksa tutamam kendimiay bende hobı oldu sanırım
psıkopat gıbı
Pardon bulundurmuyorumCanımm ben evde test bulunduruyorum yoksa tutamam kendimi
Şuan baya baya regl agrım var testlerim silik çizgi cikiyo canım eğer hamileysem başka bi belirti yaşamadım ❤Ben de Çatlatma iğnesinin 7.günündeyim, gece rüyamda regl olduğumu gördüm ama diyorum ki daha 1 hafta -10 gün var yine mi olmadı
Bir de Netten erken gebelik testi söylemiştim, sabah işe giderken tesadüfen trendyol kargo arabasını gördüm hemen testimi aldım, önceki kargom ortadan kayıptı kim bilir apt da kim aldı öyle de bir rezil olmuşluğum var korkarak sipariş vermiştim( neyse işte pazar günü 13.gün yapmayı düşünüyorum ama rüya da üstüne eklenince umudum iyice azaldı, regl gibi ağrım var, normal mi
Tesekkurler inşallah öyledirEvet olmuş bence de gözün Aydın tebrikler
Bu kaçıncı denememdi canım
Bu ay Farklı neler yaptın
İlişki günlerini nasıl planladın
Ohhh ne güzel kış ta güzel de tam anlamayınca yasayamiyoruz artık ya hala kar goremedikhhahaha sonuna kadar devamevet gündüz 38 akşam genelde yazlık yorganla uyuyoruz sabaha karşı 15-18 düşüyor yazın bile çok nazır örtüsü uyunur.. Kışta yağmur ve çok sert rüzgar olmasa ilk bahar yada yazdan kalma gün gibi oluyor
İnşallah canimAyy hadi inşallah bebeğin seninledir
Günaydın herkese
Yaa silik ama belirgin buuutebrik ederim maviss_34 kan testi de iyi çıkar inşallah
Çok sağol canım benim inşallah bebisin seninledir ❤maviss_34 bence de gayet belli bir çizgi hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım. ben de dayanamıyorum bugün işten çıkınca erken testlerden alıp yarın sabah yapıcam
Yap canim insallah vardirOoo net görünüyor canımmben de yarın yapayım birgün kala
Bekle canım sonradanncikanlar da oluyor ❤Bende son yaptığım test negatif cıkınca adetim geçerse yaparm diye bekliyorum inşallah sen güzel haberler verirsin
Amin canim insallahİnşallah gebelik vardır canım hepimizin bu ay göbüşleri dolsun
Yükselme ihtimali var canimKızlar bende bu ay değişiklik var ya adetten 1,2 hafta önce hep göğüs şişliği ağrısı ve kasık ağrısı olurdu anlardım adet olacağım diye ve afedersiniz ishal gibi olurdum ve bu kez olmadım ocak 12,13 de adet günün hiç tık yok şuan bende acaba mı diyorum umutlanmak da istemiyorum test yapasm var yakorkuyorum negatif den geçen hafta kan sonucunda 2,30 çıktı negatif sayılıyor sanırım ama içimde bir umut da var
Yaptım canım çıkmadı sanırım bu ay olmadıYap canim çıkar bence
Yaptım canım ama çıkmadı prodoctor olanda çıkmıştı oysaki yAYap canim çıkar bence
haklısın cnaım valla bnde bu sabah yaptım saha bes altı gun var adete. ama batıyor test oluncaCanımm ben evde test bulunduruyorum yoksa tutamam kendimi
Canım beni de ekler misin BAT 24 Ocak Uğur getirsin�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
harika bir soru bende de yumurtlamanın 10 günü beyaz akıntı 5 gündür var kuruluk yok birde elimde kaset test var erken gebelik yok acaba ne zaman yaplıyım gecikme olmadan kaset test sonuç verebilirmiGebelik testi pozitif olanlara bir sorum olacak. Kızlar akıntınız ne durumda ya kuru musunuz yoksa akıntı var mı?
Yaptım canım çıkmadı sanırım bu ay olmadı
Evet ona şaşırdım bende ya neden böle oluyor bekle bakalim suan yaptığın testin markası neYaptım canım ama çıkmadı prodoctor olanda çıkmıştı oysaki yA
Testlerim silik çizgi ama gebelik varsa eğer beyaz bi akintim var canimGebelik testi pozitif olanlara bir sorum olacak. Kızlar akıntınız ne durumda ya kuru musunuz yoksa akıntı var mı
Ayy cok sevindim cokkk inşallah sağlıkla ilerler kuzummmGünaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersinizPembeyuvam kuzum yaptın mı test
Evet canım evde olsaydı ben kim bilir kaçıncı yı yapmıştımhaklısın cnaım valla bnde bu sabah yaptım saha bes altı gun var adete. ama batıyor test olunca
Benimde beyaz akıntı var canım kaset testlerim silik cizgiharika bir soru bende de yumurtlamanın 10 günü beyaz akıntı 5 gündür var kuruluk yok birde elimde kaset test var erken gebelik yok acaba ne zaman yaplıyım gecikme olmadan kaset test sonuç verebilirmi
Canım benim hic akıntım yok normalde hep olurdu ozellikle adet yaklaştıkça, gecikmenin 2. Günündeyim test pozitif ama kan vermedimGebelik testi pozitif olanlara bir sorum olacak. Kızlar akıntınız ne durumda ya kuru musunuz yoksa akıntı var mı?
Silikse inşallah vardır canım benim ilk gebeliğim de de öyleydi henüz çok yeni olunca Silik oluyor ya hadi hayırlısı inşallahTestlerim silik çizgi ama gebelik varsa eğer beyaz bi akintim var canim
Artı med erken gebelik testi kuzumEvet ona şaşırdım bende ya neden böle oluyor bekle bakalim suan yaptığın testin markası ne
Henuz bat gecmedi ama bugun baya baya adet sancisi yasiyorum. Insallah canim yarin kan vermeyi dusunuyorum saglik ocaginda sonuc ertesi gun cikiyo galiba insallah hayirli haberler veririmSilikse inşallah vardır canım benim ilk gebeliğim de de öyleydi henüz çok yeni olunca Silik oluyor ya hadi hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?