Insallah canim gelip gelip gidiyor bakalım hayırlısı ❤canım ınsallaahh pozıtıftır, adet sancısı cekıp cok hamıle olan gorduk,
Mantar ya da enfeksiyon mu onu öğren canım.gebeler için zararlı olmayan antibiyotikler var onlardan kuklanabilirsin. Ama önce ne olduğunu öğren.Kızlar daha yumurtlama dönemim değil ama idrar yollarım da yanma var bir tane ilaç içsem bir şey olur mu
Inşallah canım ❤Evet canım ertesi gün çıkıyor hayırlısı inşallah vardır zaten test de çıktıysa coktan kan da ilerlemiştir
İnternetten gelmesi 2 günü bulur. kesin sonucuda vermiş olur testte. Umarım meleğin seninledir5gün kaldı bende internetten alayım bari çalışırken eczaneye bile uğrayamıyorum
Inşallah canım benim hakkımızda hayırlısı ❤Bugün benimde öyle oldu sonra geçti.. inşallah canım Hayırlı haberlerini bekliyoruz ama olmasada üzülmek yok büyük ihtimal gebeliğe hazırlanmış oluyor vücudun
Ayrıca kasıklarımda batma var hafif hafif öksürünce artıypeKızlar benim bat 24 ocakta ben 22 aralıkta regli oldum 26 aralıkta bitti akşamından başladım her akşamı değerlendirdik hala da devam ediyoruz ama bende ara ara bel ağrısı oluyor öksürünce kasıklarımda ağrılar artıyor oan geri hafifleşiyor ve karnım çok şiş sanki 4 aylık hamileymişim gibi adetime daha 14 gün var ama sizce bunlar belirti olabilir mi
Ayyy harikkaaaa İnshaAllah olmuştur..başka marka testin yokmu onlada yapsaydın.. şüpheli kalmazdı ya aklın.. ayyyy haid hadi İnshaAllah yaaaGünaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersiniz @Birbuketcicek kuzum yaptın mı test
Cuma günü gideceğim canım muhtemelen testlerim silikti en son her ihtimale karşı iyice net olmadan heveslenmek istemiyorum sonuçta kimyasal falan da olabilir kan verince o netlik insani daha çok etkiliyor, daha önce kotu bi tecrubem var dış gebelik yaşadım kan vermekten helak oldum sakin kalmaya çalışıyorum zaten daha yeni kese vs hemen görülmediğinden sürekli kan verip strese girmek istemedim benim için en önemli konu sigaraydi silik cizgiyi gördüğüm an bıraktım saglikli besleniyorum bebeğim benimleyse elimden geleni yapıyorum sağlığı için gerisi Allah a emanet nasibimizde varsa inşallah sağlıkla ilerleyecek, inşallah sen de görürsün pozitifi sağlıklaBendede öyle kasık ağrısı kasıkta batmalar var ama bi akıntı söz konusu değil. Evet herkeste aynı olacak değil ama insan bir yerden yakalayayım istiyor. Ne zaman kan vereceksin? 2 gün geçikmeli kasette pozitif cıkıyorsa bence kanda da çıkar pozitif.
ağzın bal yesin inş hepimizin meleklerinde yanında olsunİnternetten gelmesi 2 günü bulur. kesin sonucuda vermiş olur testte. Umarım meleğin seninledir
Maşallah maşallah çok belli inşallah istediğin gibi olur hersey bence tutmuş inşallah devamı gelir sağlıcaklaGünaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersiniz @Birbuketcicek kuzum yaptın mı test
Evet buna katılıyorum.. biz farkında olmadan kackez adetle birlikte sokulebiliyormus .. aslında hamile oluyoruz ama farkkinsa değiliz.. mesle tuunuo tutunmamasi.. ama eğer bir düşük meydana geliyorsa zaten o eksik olan birşeylereden dolayı oluyor hayırsız olduğu için gidiyor Rabbimin yüceliği işte..Canım bence kan ver. Emin olursun.
Sürekli silik görüp regl oluyorsan, belki de gerçekten hamilelik oluşuyor ama kimyasala dönüyor. Bunun da araştırılması gerekebilir
Çok üzüldüm kötü tecrüben için. Haklısın aslında keseyi görmeye daha var. Sigara içen insanlar olarak zaten en kötüsü de o sanırım benimde bir yanım içme bebeğin tutunduysa diyor diğer yanım strese giriyor ya bu ayda olmadıysa diye. Umarım bizimledirlerCuma günü gideceğim canım muhtemelen testlerim silikti en son her ihtimale karşı iyice net olmadan heveslenmek istemiyorum sonuçta kimyasal falan da olabilir kan verince o netlik insani daha çok etkiliyor, daha önce kotu bi tecrubem var dış gebelik yaşadım kan vermekten helak oldum sakin kalmaya çalışıyorum zaten daha yeni kese vs hemen görülmediğinden sürekli kan verip strese girmek istemedim benim için en önemli konu sigaraydi silik cizgiyi gördüğüm an bıraktım saglikli besleniyorum bebeğim benimleyse elimden geleni yapıyorum sağlığı için gerisi Allah a emanet nasibimizde varsa inşallah sağlıkla ilerleyecek, inşallah sen de görürsün pozitifi sağlıkla
Amin amiinağzın bal yesin inş hepimizin meleklerinde yanında olsun
Akıntının zamanı önemli anladığım kadarıyla adete 2-3 gün kala başladıysa regle işaret bende öyle oluyor ama yumurtlama döneminden sonra başladıysa gebelik olabilir gibi yorumladım. Herkeste olacak diye bişey yok bence canım senin bat kaçYaa bu akıntı herkeste oluyor mu ki? Kaset test ya adet günü yada adet geçikince veriyor sonucu genelde. Kaç gün kaldı gününüze?
Kızlar yardımcı olur musunuz çok tereddütteyimAyrıca kasıklarımda batma var hafif hafif öksürünce artıype
Bence bekle azıcık daha bekleKızlar benim BAT 16 Ocak sizce bugün erken gebelik testi alsam mı ..Yok bekleyim mi günüm geçtikten sonra mı yapsam
Kızlar benim BAT 16 Ocak sizce bugün erken gebelik testi alsam mı ..Yok bekleyim mi günüm geçtikten sonra mı yapsam
Ben bu ay internetten predictor alayım dedim bir de herkese uğurlu geliyormuş gibi geldi. Neyse 1 tane ayrı 2tane de ayrı satıcıdan aldım ama 1i early yazan 2 tanesi de express. Sonradan kafama dank etti bi bakayım kaç değer üstünü ölçüyormus diye. Express olan 50 değer ve üstünü ölcüyormusKuzum benımde aynı bat, nomral kaset testım negatıf cıktı bıraz daha beklıycem erken gebelık yapcam
Ahahhaha aynen beklemeye devamO ara ara adet ağrısı gibi olan şey belkide belirtidir ama tabi sen daha iyi bilirsin kendini..
Aynen bende dedim mantar filan olabilir mi ama öyle hatır hatır bir kaşınma yok sadece böyle gıdıklama gibi ama hissediyorum bir hassasiyet var orda . Gaz vardı bı ara şimdi yok neyse beklemere devammmkeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?