Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet ılk bende oyle almıstım sanırım ıkısı comfort ıkısı prodoctordu, benımkılerde yolda yarın gelır sanırım,
ayyy ben hıc bekleyemıyorum yaa yoksada , varsada erkenden ogreneyım
keske bekleyebılsem

Ahh ahh testini şimdi gördüm biraz silik çizgi var gibi inşallah vardır da anneler grubuna geçersin artiik az kalmış dayaaan

Ben kolomen + çatlatma iğnesi vuruldum bu ay. Doktorum eğer gebelik yoksa 14nde adet olursun dedi. Normal adet rutinine göre olmazsın dedi. Daha erken test yapma dedi. O günü bekliyorum. Ama şimdilik bi akıntım yok kuruyum. Çatladıgını görmek için kontrole gittim iğneden 5 gün sonra çatladıgını söylediği yumurtanın bekliycez 14 Ocağı dedi.

Ahh ahh testini şimdi gördüm biraz silik çizgi var gibi inşallah vardır da anneler grubuna geçersin artiik az kalmış dayaaan
ayy ınsallaahh kuruma degıldır baya sonra gordum , valla gecelım artık anneler grubuna tırmanıyoz bakalım
evet son gunler bakalım kuzum

Ayrıca kasıklarımda batma var hafif hafif öksürünce artıype
14 gün daha cok bir süre ama ne zaman yumurtladınız biliyor musunuz? Adetten hemen sonra ki günlerde de yumurtlayan var 21. Günde yumurtlayan var. Yumurtlama ağrısı olabilir mi? Normalde hissediyor muydunuz.

Yeminle aynı ben belki çıkar hadi diye diye 4-5 tane test yaptım iki gündür sonuç negatif ama yılmadım o kırmızıları görene kadar teste devam sabah ilk iş çişimi tuta tuta eczaneye test almaya
Ne yılması şimdi kalktım saat 9:30 teste yapacam

İğne vesile olmuştur inşallah tutar. Benim bat bugün test negatif adeti bekliyorum

Mantar ya da enfeksiyon mu onu öğren canım.gebeler için zararlı olmayan antibiyotikler var onlardan kuklanabilirsin. Ama önce ne olduğunu öğren.
Enfeksiyon canım dün ayağımı üşütünce hemen idrarım yanmaya başladı gece bir tane antibiyotik içtim gebelerde kullanabiliyormuş reçetede yazıyor zaten yumurtlama haftamdayım ki daha yumurtlamadım aldım bir tane iyi geldi bol su içersem bugün geçer gibi

ayy ınsallaahh kuruma degıldır baya sonra gordum , valla gecelım artık anneler grubuna tırmanıyoz bakalım
evet son gunler bakalım kuzum
İnşallah inşallah Cook Cook isterim gecmeni, uğraşan herkesin gönlüne göre olsun birde maviss_34 topigi sanki uğurlu geldi hem kendine hemde çoğu kişiye. Aralık grubuna göre gebe sayısı cok inşallah bizlerinde yüzü güler

Hadi geçmiş olsun adet zamanına kadar bisey olmaz çoğu doktorda öyle diyor zaten

ay hepımız gecelımm kuzumm burdakı herkes cok fazlasıyla hakedıyor anne olmayı , eeveeettt mavısımm ugurlu gelcek hepımıze ınsallah. maviss_34

görünüyor bay silik ama ben gördüm fotoğrafı buyuteyim derken lastik gibi geri attı ve küçüldü onda belli oldu inşâALLAH sağlıklı ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…