- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
evet ılk bende oyle almıstım sanırım ıkısı comfort ıkısı prodoctordu, benımkılerde yolda yarın gelır sanırım,Ben bu ay internetten predictor alayım dedim bir de herkese uğurlu geliyormuş gibi geldi. Neyse 1 tane ayrı 2tane de ayrı satıcıdan aldım ama 1i early yazan 2 tanesi de express. Sonradan kafama dank etti bi bakayım kaç değer üstünü ölçüyormus diye. Express olan 50 değer ve üstünü ölcüyormushangisine yansam bilemedim normal 5 liralık testler 20 değer ve üstünü ölçüyor boşu boşuna bu kadar para verdim sadece bi tanesini doğru almışım o yüzden yapmaya hiiç kiyamiyorum müzelik eşya gibi duruyor orda hemde zaten adet günü gelmezse yapicam demiştim bu ay sizde öyle yapın erkenden yapmayin bana ortak olun
Benim batta 21 ocakta daha yumurtalamam yeni oldu ama bu kadar erken sanmıyorum belki yumurtlama belirtileridirAyrıca kasıklarımda batma var hafif hafif öksürünce artıype
Ahh ahh testini şimdi gördüm biraz silik çizgi var gibi inşallah vardır da anneler grubuna geçersin artiik az kalmış dayaaanevet ılk bende oyle almıstım sanırım ıkısı comfort ıkısı prodoctordu, benımkılerde yolda yarın gelır sanırım,
ayyy ben hıc bekleyemıyorum yaa yoksada , varsada erkenden ogreneyım
keske bekleyebılsem
Akıntının zamanı önemli anladığım kadarıyla adete 2-3 gün kala başladıysa regle işaret bende öyle oluyor ama yumurtlama döneminden sonra başladıysa gebelik olabilir gibi yorumladım. Herkeste olacak diye bişey yok bence canım senin bat kaç
ayy ınsallaahh kuruma degıldır baya sonra gordum , valla gecelım artık anneler grubuna tırmanıyoz bakalımAhh ahh testini şimdi gördüm biraz silik çizgi var gibi inşallah vardır da anneler grubuna geçersin artiik az kalmış dayaaan
14 gün daha cok bir süre ama ne zaman yumurtladınız biliyor musunuz? Adetten hemen sonra ki günlerde de yumurtlayan var 21. Günde yumurtlayan var. Yumurtlama ağrısı olabilir mi? Normalde hissediyor muydunuz.Ayrıca kasıklarımda batma var hafif hafif öksürünce artıype
Allah iyiliğini versinBenim iki poşet dolusu test aldım almanya gelirken ne olur ne olmaz burada pahalıymış diye onlardan kullanıyorum gerçekten keyfine birazda ama çıksa fena mı olur olmaz
Ne yaptın merak ettimHiç tost yapmıyorum ama hamur ekşimesem mi demedim değil
Oooo maşallah Peki hangi dili konuşuyorsun nasıl oluyorYok ben Almanya'da değilim artık evlenince İsveçe gitmiştim.. şimdide Fas dayım eşim Faslı
Sen ne yaptınÜşenmem, canım isterse içli köfte bile yaparım.Tost fena fikir değil aslında.
Ne yılması şimdi kalktım saat 9:30 teste yapacamYeminle aynı benbelki çıkar hadi diye diye 4-5 tane test yaptım iki gündür sonuç negatif ama yılmadım o kırmızıları görene kadar teste devam sabah ilk iş çişimi tuta tuta eczaneye test almaya
İnşallahAllah iyiliğini versininşallah tutar da seni bu keyfine testten mahrum ederiz
İğne vesile olmuştur inşallah tutar. Benim bat bugün test negatif adeti bekliyorumBen kolomen + çatlatma iğnesi vuruldum bu ay. Doktorum eğer gebelik yoksa 14nde adet olursun dedi. Normal adet rutinine göre olmazsın dedi. Daha erken test yapma dedi. O günü bekliyorum. Ama şimdilik bi akıntım yok kuruyum. Çatladıgını görmek için kontrole gittim iğneden 5 gün sonra çatladıgını söylediği yumurtanın bekliycez 14 Ocağı dedi.
Yattım bu sefer az sonra uykum geldi dayanamadım uyudumNe yaptın merak ettim
Enfeksiyon canım dün ayağımı üşütünce hemen idrarım yanmaya başladı gece bir tane antibiyotik içtim gebelerde kullanabiliyormuş reçetede yazıyor zaten yumurtlama haftamdayım ki daha yumurtlamadım aldım bir tane iyi geldi bol su içersem bugün geçer gibiMantar ya da enfeksiyon mu onu öğren canım.gebeler için zararlı olmayan antibiyotikler var onlardan kuklanabilirsin. Ama önce ne olduğunu öğren.
İnşallah inşallah Cook Cook isterim gecmeni, uğraşan herkesin gönlüne göre olsunayy ınsallaahh kuruma degıldır baya sonra gordum , valla gecelım artık anneler grubuna tırmanıyoz bakalım
evet son gunler bakalım kuzum
bat ne zaman senin canım . testine baktım çizgi göremedim ama inşallah vardırayy ınsallaahh kuruma degıldır baya sonra gordum , valla gecelım artık anneler grubuna tırmanıyoz bakalım
evet son gunler bakalım kuzum
Hadi geçmiş olsun adet zamanına kadar bisey olmaz çoğu doktorda öyle diyor zatenEnfeksiyon canım dün ayağımı üşütünce hemen idrarım yanmaya başladı gece bir tane antibiyotik içtim gebelerde kullanabiliyormuş reçetede yazıyor zaten yumurtlama haftamdayım ki daha yumurtlamadım aldım bir tane iyi geldi bol su içersem bugün geçer gibi
ay hepımız gecelımm kuzumm burdakı herkes cok fazlasıyla hakedıyor anne olmayı , eeveeettt mavısımm ugurlu gelcek hepımıze ınsallah.İnşallah inşallah Cook Cook isterim gecmeni, uğraşan herkesin gönlüne göre olsunbirde maviss_34 topigi sanki uğurlu geldi hem kendine hemde çoğu kişiye. Aralık grubuna göre gebe sayısı cok inşallah bizlerinde yüzü güler
görünüyor bay silik ama ben gördüm fotoğrafı buyuteyim derken lastik gibi geri attı ve küçüldü onda belli olduEvet psikopat gibi testin içini dışına çıkarıp hatta kesip yanında iş yerine getirenler
Azcik bir çizgi belirmiş orda tabi kurumada olabilir tam görünmüyor resimde ,yarın erken gebelik testi deniycem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?