- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
kuzum 15ocak bat, ya ılk yapınca yoktu, sınradan cok hafıf cızgı olmus ama kurumada olabılırbat ne zaman senin canım . testine baktım çizgi göremedim ama inşallah vardır
cok sılıkkk ya resımde cok dıkkatlı bakınca belkı gorunur, bes gun var bata bakalım erken gebelıkde denıycem onda durum ne olacakgörünüyor bay silik ama ben gördüm fotoğrafı buyuteyim derken lastik gibi geri attı ve küçüldü onda belli olduinşâALLAH sağlıklı ilerler
İnşallah. Bekle bakalım gelmez belki adetin. Adet günü geçtikten 1 gün sonra pozitif görende çok var. Umudumuzu bırakmayalım. Olmazsada önümüzde ki aya bakacağız artık.İğne vesile olmuştur inşallah tutar. Benim bat bugün test negatif adeti bekliyorum
neyseki az kalmış bat a . güzel haberlerini bekliyoruz inşallahkuzum 15ocak bat, ya ılk yapınca yoktu, sınradan cok hafıf cızgı olmus ama kurumada olabılır
evet canım az kaldı, hayırlısı ınsallaahhh güzel haberler verebilirim,neyseki az kalmış bat a . güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Sonucu at hemen bata kaç var onu da yazYeminle aynı benbelki çıkar hadi diye diye 4-5 tane test yaptım iki gündür sonuç negatif ama yılmadım o kırmızıları görene kadar teste devam sabah ilk iş çişimi tuta tuta eczaneye test almaya
canım 29pık sankı .onun uzerıen 14 eklersın. genelde o oluyor adet tarıhıKızlar bunlar ovulasyon testlerim 27 si de pikti burda kuruyunca değişmiş bilgisi olanlar beni bat tam olarak kaç oluyo
benim regl daha dün bitti. yolun başındayımevet canım az kaldı, hayırlısı ınsallaahhh güzel haberler verebilirim,
sen nasılsın bat ne zaman
O zaman benim 3 gun mu pikti 27 28 de pikticanım 29pık sankı .onun uzerıen 14 eklersın. genelde o oluyor adet tarıhı
Tatlım ertesi gün yaptığın aynı dimi artış yok çünkü 2 güne bir artar tastte ancak öyle hissedersin birde bir yaptığın test erken gebelik diğeri normal test ise oda acaip farklı oluyorünkü erken gebelik 5 betanın altını bile hissederken diğeri 20-25 üstünü ancaValla canım benim kafam çok karışık dün ilk idrarla yaptığım baya silikti sonra hemen tekrar yaptım biraz daha belirgindi akşama doğru bidaha yaptım o daha belirgindi sabah yaptıklarıma göre ilginç bi durum beklediler ama aynı kaldılar canim
olsun sıkı sıkı calısmaya basla :)benim regl daha dün bitti. yolun başındayım
Oyuyy çok datluuuu erken gebelik testimi bu mavis bata kaç var şimdiGünaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersiniz @Birbuketcicek kuzum yaptın mı test
28-29 daha koyu geldı banaO zaman benim 3 gun mu pikti 27 28 de pikti
Bak pembe zeminli olan 27 diğeri 28 aralık canimcanım 29pık sankı .onun uzerıen 14 eklersın. genelde o oluyor adet tarıhı
Canım ben bıraktım test yapmayı kafamı çok karıştırdı moralimi bozdu o yüzden ben yarın kan vermeyi düşünüyorum canım ama hayır hepsi kaset test hiç erken gebelik testi yapmadım canımTatlım ertesi gün yaptığın aynı dimi artış yok çünkü 2 güne bir artar tastte ancak öyle hissedersin birde bir yaptığın test erken gebelik diğeri normal test ise oda acaip farklı oluyorünkü erken gebelik 5 betanın altını bile hissederken diğeri 20-25 üstünü anca
Aynen devam :)olsun sıkı sıkı calısmaya basla :)
buda baya koyu cıkmıs canım ama 3 gun yumurtlama beklemez 24 veya 36 saat anca.Bak pembe zeminli olan 27 diğeri 28 aralık canim
Bi denesene tahmini kaç beta hesap yaparızSuan bende kaset yapsam belki benim de çıkmaz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?