Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
görünüyor bay silik ama ben gördüm fotoğrafı buyuteyim derken lastik gibi geri attı ve küçüldü onda belli oldu inşâALLAH sağlıklı ilerler
cok sılıkkk ya resımde cok dıkkatlı bakınca belkı gorunur, bes gun var bata bakalım erken gebelıkde denıycem onda durum ne olacak

İğne vesile olmuştur inşallah tutar. Benim bat bugün test negatif adeti bekliyorum
İnşallah. Bekle bakalım gelmez belki adetin. Adet günü geçtikten 1 gün sonra pozitif görende çok var. Umudumuzu bırakmayalım. Olmazsada önümüzde ki aya bakacağız artık.

Kızlar bunlar ovulasyon testlerim 27 si de pikti burda kuruyunca değişmiş bilgisi olanlar beni bat tam olarak kaç oluyo

Eklentiler

• 20211230_172433.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 42
Yeminle aynı ben belki çıkar hadi diye diye 4-5 tane test yaptım iki gündür sonuç negatif ama yılmadım o kırmızıları görene kadar teste devam sabah ilk iş çişimi tuta tuta eczaneye test almaya
Sonucu at hemen bata kaç var onu da yaz

Merhaba hanımlar benim de bat 23 ocak beni de listeye ekleyebilir misiniz? 4 ocakta iğnemi vuruldum beklemedeyim

Tatlım ertesi gün yaptığın aynı dimi artış yok çünkü 2 güne bir artar tastte ancak öyle hissedersin birde bir yaptığın test erken gebelik diğeri normal test ise oda acaip farklı oluyorünkü erken gebelik 5 betanın altını bile hissederken diğeri 20-25 üstünü anca

Canım ben bıraktım test yapmayı kafamı çok karıştırdı moralimi bozdu o yüzden ben yarın kan vermeyi düşünüyorum canım ama hayır hepsi kaset test hiç erken gebelik testi yapmadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…