Hatta hatırlarsanız burda baya telaş yaptım günlerce havuç yedim bi kilodan fazla anca 30 unda silik gördüm hatta çift yumurtlamışsındır falan dedi bazı kizlarbuda baya koyu cıkmıs canım ama 3 gun yumurtlama beklemez 24 veya 36 saat anca.
Tamam en iyi kan vermek tabiki kesin bilgi ordan çıkıyorCanım ben bıraktım test yapmayı kafamı çok karıştırdı moralimi bozdu o yüzden ben yarın kan vermeyi düşünüyorum canım ama hayır hepsi kaset test hiç erken gebelik testi yapmadım canım
oda olabılır kuzu cunku uc gun uzun bır sure pes pese oldu belkıdeHatta hatırlarsanız burda baya telaş yaptım günlerce havuç yedim bi kilodan fazla anca 30 unda silik gördüm hatta çift yumurtlamışsındır falan dedi bazı kizlar
Hayırlısı inşallah canım adet sancisi gelip gelip gidiyoTamam en iyi kan vermek tabiki kesin bilgi ordan çıkıyor
Yat dinlen biraz bekle olmazsın regli benceHayırlısı inşallah canım adet sancisi gelip gelip gidiyo
Pcolu olduğum için bende olabiliyomus galiba çoğul gebelik bide testlerde de erken çıktı silik çizgi bilemiyorumoda olabılır kuzu cunku uc gun uzun bır sure pes pese oldu belkıde
adet günü veya geçince kulan 50 üstü olan yoksa o varsada çıkmazBen bu ay internetten predictor alayım dedim bir de herkese uğurlu geliyormuş gibi geldi. Neyse 1 tane ayrı 2tane de ayrı satıcıdan aldım ama 1i early yazan 2 tanesi de express. Sonradan kafama dank etti bi bakayım kaç değer üstünü ölçüyormus diye. Express olan 50 değer ve üstünü ölcüyormushangisine yansam bilemedim normal 5 liralık testler 20 değer ve üstünü ölçüyor boşu boşuna bu kadar para verdim sadece bi tanesini doğru almışım o yüzden yapmaya hiiç kiyamiyorum müzelik eşya gibi duruyor orda hemde zaten adet günü gelmezse yapicam demiştim bu ay sizde öyle yapın erkenden yapmayin bana ortak olun
Öyle yapıyorum canım yatıyorum vallaYat dinlen biraz bekle olmazsın regli bence
pco varsa olabılır evet, hadı ınşallaaahh gelmıstır bebişinPcolu olduğum için bende olabiliyomus galiba çoğul gebelik bide testlerde de erken çıktı silik çizgi bilemiyorum
Inşallah canım yani ben 27 sinden 14 gun mu sayicampco varsa olabılır evet, hadı ınşallaaahh gelmıstır bebişin
17 gün sayacaksın son yumurtlamadan sonraInşallah canım yani ben 27 sinden 14 gun mu sayicam
aynen canım 14-15gun genelde regl olunuyor,yanı benım oyle 14 gunde regl olurum yumurtlamadan snraInşallah canım yani ben 27 sinden 14 gun mu sayicam
madem bu şekilde bende 14 gün sayarsam yumurtlamadan bat günüm 15 ocak oluyo 19 ocak yazdırmıştım ama zaten 19 ocak çok uzun oluyo regl 34 gün sürmüyoInşallah canım yani ben 27 sinden 14 gun mu sayicam
O zaman bugün bat gunum galibaaynen canım 14-15gun genelde regl olunuyor
canım vucut yapısına gore degıskenlık gosterır bu konu ama bılımsel olarak 14 gun derler .madem bu şekilde bende 14 gün sayarsam yumurtlamadan bat günüm 15 ocak oluyo 19 ocak yazdırmıştım ama
Galiba öyleymiş canım inan bende bilmiyorummadem bu şekilde bende 14 gün sayarsam yumurtlamadan bat günüm 15 ocak oluyo 19 ocak yazdırmıştım ama
evetO zaman bugün bat gunum galiba
test yaptın mı hıc gebelık ?O zaman bugün bat gunum galiba
Öyle mi kafam karıştı iyice o zaman daha bat gelmedi benim17 gün sayacaksın son yumurtlamadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?