Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sigara içmemek zorluyo mu ? Ben de içiyorum hala bırakamadım öğrenirsem bırakırım diyorum ama kolay olmuyomuş sanırım

Ooo hadi hayırlı olsun konu sahibine uğurlu geldi
Öyle oldu canım sizlere de bulassin uguru
Hayırlı olsun canımBu ay ne güzel haberler aldık bolca
Evet canım sağol daha da güzel haberler alalım inşallah
Ayyy harikkaaaa İnshaAllah olmuştur..başka marka testin yokmu onlada yapsaydın.. şüpheli kalmazdı ya aklın.. ayyyy haid hadi İnshaAllah yaaa

Senin belirtilerin neydi canım ?
Var canım yarın sabah yapcam onu da belirtileri sol kasık batması bide ara ara sancım oluyor gaz sancısı oluyor bu geçen ayda vardı bende
Maşallah maşallah çok belli inşallah istediğin gibi olur hersey bence tutmuş inşallah devamı gelir sağlıcakla
İnsallah kzucum sizlere de nasip olsun tez zaman da şenlensin buralar
Bel ağrısı evet olabilir canım kimisinde kasık kimisinde bel agrisi
Çok mutlu oldum böyle düşünmenize inşallah uguru size de nasip olur canım kurtulus yok benden Eylül anneleri topigide bende
ay hepımız gecelımm kuzumm burdakı herkes cok fazlasıyla hakedıyor anne olmayı , eeveeettt mavısımm ugurlu gelcek hepımıze ınsallah. maviss_34
Bende varsa eger çok isterim hepinizi Eylül annelerine götürmeyi
Kızlar bunlar ovulasyon testlerim 27 si de pikti burda kuruyunca değişmiş bilgisi olanlar beni bat tam olarak kaç oluyo
Kuzum çatlama 30 aralıksa bat 13 ocak olması lazim
Merhaba hanımlar benim de bat 23 ocak beni de listeye ekleyebilir misiniz? 4 ocakta iğnemi vuruldum beklemedeyim
Ekledim cnm hosgeldin
Oyuyy çok datluuuu erken gebelik testimi bu mavis bata kaç var şimdi
Erken gebelik kuzum bata 4 gün var cuma gunu
Bi denesene tahmini kaç beta hesap yaparız
Yarım sabah denicem canım bugün ovulasyon testi yapcam bi nasıl diye

Anlattıklarına göre ihtimalin elbette yüksek.. ama bat a cok var daha acele etme umutsuz olma ama hevesde yapma.. inshallah olur bacım

test yaptın mı hıc gebelık ?
Benim zaten çok karışık canım ya 7 ocakta yaptım gözle görülür silik çizgi gördüm çatlamadan 8 gun sonra 8 ocak olan testin 3 4 saat beklemiş hali sonra ertesi gün yine yaptım baya silik çıktı bekledikçe de koyulaşmadi

Eklentiler

• 20220108_125130.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 64
  • 20220107_142020.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 62
Buraya atarsın bakarız

yumurtlam günü +14= bat günü bu kesin herkesin öyle olmalı olmuyorsa o bir sorun var demek mış..
katılıyorum bende böyle anladım bende bi sorun var mesela çok karışıktır bazen yumurtlar 20 günde regl olurum geçen ayda yumurtladım 8 gün sonra regl oldum bu bir sorun mesela

maviss_34 senin bugünkü testin kalbimi gümbür gümbür attırdı vallaha .. Masha Allah çok heyecanlandım ya..
Bide bana sor kedi gibi bekledim başında ama gene de çok umtlanmak yok hayırlısı ne ise o canım kismetimde varsa ne olursa olsun tutunur yoksa da haberim olmadan yok olur gider adet kanamasiula

Hemen koyulaşma olmaz canım bat günü geçince koyulasir

Bat ne zaman bacım?

Bunların hepsi elbette belirtiler arasında ama gebelikten olup olmadığını anlamak için test yapmak lazım ama bat bekle bence yada erken gebelik testin var mi

oda olabılır kuzu cunku uc gun uzun bır sure pes pese oldu belkıde
Ben sanmıyorum çift yumurtlamayla alakası olduğunu geçen ay 5 yumurtam vardı ama hiç silik çizgi görmedim benim tahminimce eğer ki gebelik varsa ikiz gebeliğin yada çoğul gebeliğin beta hcg si daha yüksek olur o yüzden de idrara daha erken yansımış olabilir

Şuan baya baya regl agrım var testlerim silik çizgi cikiyo canım eğer hamileysem başka bi belirti yaşamadım ❤
Yaa gerçekten mi, bunu duyduğuma çok sevindim, İnşallah hamilesindir ve sağlıklıdır canım testini hatırlıyorum var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…