- 2 Ocak 2022
- 363
- 207
- 53
- 32
17 gün değil yani şöyle araştırdımda biraz kişiye göre değişebiliyormuş ortalama 14-15 gün deniliyo ama regl sürecin uzunsa 17 günde olabilir daha az daha fazlaÖyle mi kafam karıştı iyice o zaman daha bat gelmedi benim
Yumurtlaman 2 gün olmuş ikinci günden 17 gün say test için 15 yada 16 bat günü ama test içinse 17. Gün derlerÖyle mi kafam karıştı iyice o zaman daha bat gelmedi benim
Arapça konuşuyorum canımOooo maşallah Peki hangi dili konuşuyorsun nasıl oluyor
Sigara içmemek zorluyo mu ? Ben de içiyorum hala bırakamadım öğrenirsem bırakırım diyorum ama kolay olmuyomuş sanırımCuma günü gideceğim canım muhtemelen testlerim silikti en son her ihtimale karşı iyice net olmadan heveslenmek istemiyorum sonuçta kimyasal falan da olabilir kan verince o netlik insani daha çok etkiliyor, daha önce kotu bi tecrubem var dış gebelik yaşadım kan vermekten helak oldum sakin kalmaya çalışıyorum zaten daha yeni kese vs hemen görülmediğinden sürekli kan verip strese girmek istemedim benim için en önemli konu sigaraydi silik cizgiyi gördüğüm an bıraktım saglikli besleniyorum bebeğim benimleyse elimden geleni yapıyorum sağlığı için gerisi Allah a emanet nasibimizde varsa inşallah sağlıkla ilerleyecek, inşallah sen de görürsün pozitifi sağlıkla
Öyle oldu canım sizlere de bulassin uguruOoo hadi hayırlı olsun konu sahibine uğurlu geldi
Evet canım sağol daha da güzel haberler alalım inşallahHayırlı olsun canımBu ay ne güzel haberler aldık bolca
Var canım yarın sabah yapcam onu da belirtileri sol kasık batması bide ara ara sancım oluyor gaz sancısı oluyor bu geçen ayda vardı bendeAyyy harikkaaaa İnshaAllah olmuştur..başka marka testin yokmu onlada yapsaydın.. şüpheli kalmazdı ya aklın.. ayyyy haid hadi İnshaAllah yaaa
Senin belirtilerin neydi canım ?
İnsallah kzucum sizlere de nasip olsun tez zaman da şenlensin buralarMaşallah maşallah çok belli inşallah istediğin gibi olur hersey bence tutmuş inşallah devamı gelir sağlıcakla
Bel ağrısı evet olabilir canım kimisinde kasık kimisinde bel agrisibel agrısı erken gebelik belirtisi sayılırmı acaba belim agrıyo çok kednimde belirtiler buldum yine birde gögüslerim şişti ama hassas değil sadece şişti acı yok ve damarlarını dün gördüm bunlar belirti mi????
Çok mutlu oldum böyle düşünmenize inşallah uguru size de nasip olur canım kurtulus yok benden Eylül anneleri topigide bendeİnşallah inşallah Cook Cook isterim gecmeni, uğraşan herkesin gönlüne göre olsunbirde maviss_34 topigi sanki uğurlu geldi hem kendine hemde çoğu kişiye. Aralık grubuna göre gebe sayısı cok inşallah bizlerinde yüzü güler
Bende varsa eger çok isterim hepinizi Eylül annelerine götürmeyiay hepımız gecelımm kuzumm burdakı herkes cok fazlasıyla hakedıyor anne olmayı , eeveeettt mavısımm ugurlu gelcek hepımıze ınsallah.maviss_34
Kuzum çatlama 30 aralıksa bat 13 ocak olması lazimKızlar bunlar ovulasyon testlerim 27 si de pikti burda kuruyunca değişmiş bilgisi olanlar beni bat tam olarak kaç oluyo
Ekledim cnm hosgeldinMerhaba hanımlar benim de bat 23 ocak beni de listeye ekleyebilir misiniz? 4 ocakta iğnemi vuruldum beklemedeyim
Erken gebelik kuzum bata 4 gün var cuma gunuOyuyy çok datluuuu erken gebelik testimi bu mavis bata kaç var şimdi
Yarım sabah denicem canım bugün ovulasyon testi yapcam bi nasıl diyeBi denesene tahmini kaç beta hesap yaparız
yumurtlam günü +14= bat günü bu kesin herkesin öyle olmalı olmuyorsa o bir sorun var demek mış..Öyle mi kafam karıştı iyice o zaman daha bat gelmedi benim
Anlattıklarına göre ihtimalin elbette yüksek.. ama bat a cok var daha acele etme umutsuz olma ama hevesde yapma.. inshallah olur bacımKızlar benim bat 24 ocakta ben 22 aralıkta regli oldum 26 aralıkta bitti akşamından başladım her akşamı değerlendirdik hala da devam ediyoruz ama bende ara ara bel ağrısı oluyor öksürünce kasıklarımda ağrılar artıyor oan geri hafifleşiyor ve karnım çok şiş sanki 4 aylık hamileymişim gibi adetime daha 14 gün var ama sizce bunlar belirti olabilir mi
veya hamilelikyumurtlam günü +14= bat günü bu kesin herkesin öyle olmalı olmuyorsa o bir sorun var demek mış..
Maşallah orada mı öğrendin zor ölçümü şimdi ben Almanca İle sınav veriyorum ya ondan merakımArapça konuşuyorum canım
Benim zaten çok karışık canım ya 7 ocakta yaptım gözle görülür silik çizgi gördüm çatlamadan 8 gun sonra 8 ocak olan testin 3 4 saat beklemiş hali sonra ertesi gün yine yaptım baya silik çıktı bekledikçe de koyulaşmaditest yaptın mı hıc gebelık ?
Buraya atarsın bakarızÖyle oldu canım sizlere de bulassin uguru
Evet canım sağol daha da güzel haberler alalım inşallah
Var canım yarın sabah yapcam onu da belirtileri sol kasık batması bide ara ara sancım oluyor gaz sancısı oluyor bu geçen ayda vardı bende
İnsallah kzucum sizlere de nasip olsun tez zaman da şenlensin buralar
Bel ağrısı evet olabilir canım kimisinde kasık kimisinde bel agrisi
Çok mutlu oldum böyle düşünmenize inşallah uguru size de nasip olur canım kurtulus yok benden Eylül anneleri topigide bende
Bende varsa eger çok isterim hepinizi Eylül annelerine götürmeyi
Kuzum çatlama 30 aralıksa bat 13 ocak olması lazim
Ekledim cnm hosgeldin
Erken gebelik kuzum bata 4 gün var cuma gunu
Yarım sabah denicem canım bugün ovulasyon testi yapcam bi nasıl diye
katılıyorum bende böyle anladım bende bi sorun var mesela çok karışıktır bazen yumurtlar 20 günde regl olurum geçen ayda yumurtladım 8 gün sonra regl oldum bu bir sorun meselayumurtlam günü +14= bat günü bu kesin herkesin öyle olmalı olmuyorsa o bir sorun var demek mış..
Bide bana sor kedi gibi bekledim başında ama gene de çok umtlanmak yok hayırlısı ne ise o canım kismetimde varsa ne olursa olsun tutunur yoksa da haberim olmadan yok olur gider adet kanamasiulamaviss_34 senin bugünkü testin kalbimi gümbür gümbür attırdı vallaha .. Masha Allah çok heyecanlandım ya..
Hemen koyulaşma olmaz canım bat günü geçince koyulasirBenim zaten çok karışık canım ya 7 ocakta yaptım gözle görülür silik çizgi gördüm çatlamadan 8 gun sonra 8 ocak olan testin 3 4 saat beklemiş hali sonra ertesi gün yine yaptım baya silik çıktı bekledikçe de koyulaşmadi
Bat ne zaman bacım?bel agrısı erken gebelik belirtisi sayılırmı acaba belim agrıyo çok kednimde belirtiler buldum yine birde gögüslerim şişti ama hassas değil sadece şişti acı yok ve damarlarını dün gördüm bunlar belirti mi????
Atarim tabiki cnmBuraya atarsın bakarız
Ben sanmıyorum çift yumurtlamayla alakası olduğunu geçen ay 5 yumurtam vardı ama hiç silik çizgi görmedim benim tahminimce eğer ki gebelik varsa ikiz gebeliğin yada çoğul gebeliğin beta hcg si daha yüksek olur o yüzden de idrara daha erken yansımış olabiliroda olabılır kuzu cunku uc gun uzun bır sure pes pese oldu belkıde
Hani diğer yaptıklarımdan daha koyu değil daha silik çıktı ondan endişelendim ama test yapmayı bıraktım artık hayırlısı olsun ❤Hemen koyulaşma olmaz canım bat günü geçince koyulasir
Yaa gerçekten mi, bunu duyduğuma çok sevindim, İnşallah hamilesindir ve sağlıklıdır canım testini hatırlıyorum var gibiŞuan baya baya regl agrım var testlerim silik çizgi cikiyo canım eğer hamileysem başka bi belirti yaşamadım ❤
İkinci faz her zaman aynı sürer ama kişiden kişiye yine fark gösterebilir. 12 ila 16 gün arası sürebilir. 12 günden az sürüyorsa sorun vardır tedavi gerekir.yumurtlam günü +14= bat günü bu kesin herkesin öyle olmalı olmuyorsa o bir sorun var demek mış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?