Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
17 gün değil yani şöyle araştırdımda biraz kişiye göre değişebiliyormuş ortalama 14-15 gün deniliyo ama regl sürecin uzunsa 17 günde olabilir daha az daha fazla
yok ya 17 olmaz 14 herkesin kesin 14 ama bazı siteler 12-14 yazıyor benim adetim her 32 gün ve hiç Şaşmaz 14 sonra adet
katılıyorum bende böyle anladım bende bi sorun var mesela çok karışıktır bazen yumurtlar 20 günde regl olurum geçen ayda yumurtladım 8 gün sonra regl oldum bu bir sorun mesela
evet 14 gün geçmiyorsa bu demeki vucuttaki hormun rahmideki gebelik için yapılan hazırlığı erken atıyor bunun altindaki nedeni araştırman lazım

Rüya ya takılma canım büyük ihtimal düşünmekten görmüşsündür.. sen bekle testini yap

Bacım bu değer çıkabilir.. yani herzaman bir ihtimal vardır.. tabiki çok umutlanma arada ol yani. Biraz daha bekle geciksin hele ..

Benimde hayalet çizgi değilde hayal çizgim var bata çok var ama daha ama ama belirtimde yok sanki erken gebelik testinin ilkini çarşamba yapacağım ozamana kadar umut devamdır

Eklentiler

• 539746BB-C36D-47BF-8333-0B15D1886CC0.webp
    19 KB · Görüntüleme: 61
Sigara içmemek zorluyo mu ? Ben de içiyorum hala bırakamadım öğrenirsem bırakırım diyorum ama kolay olmuyomuş sanırım
Ben baya tiryakiydim canım bir paketi buluyordu çok bırakma girisimim oldu ama yapamamıştım azaltmakla olmuyordu bu kez kökten bıraktım hic zorlanmadım maşallah diyeyim 6 gün oldu içmiyorum esim kullanıyor mesela kokusunu falan duydugumda aklıma geldiği an kendimi oyalayacak bir şeyler buluyorum yemek yapıyorum meyve sıkıyorum elime toz bezi alıp toz falan alıyorum öyle yani gebe kalmak için neler yapıyoruz da bi sigaraya kıyamıyoruz sadece hamilelikte değil yumurtlamada da olumsuz etkiliyor doktorum çok agir şeyler söyledi bana bu konuda o yüzden kafaya da koymuştum bırakmayı silik çizgi bahanesi oldu testlerimde koyulaşma olmuyor muhtemelen kimyasal yaşıyorum ama yine de başlamayacağım olmasa bile

Doktora gittim bugün hsg den sonra kramplarım hiç geçmedi sürekli belden iç bacağa uzanan bi ağrım var.Baktı bişey yok çok streslisin biraz sakin ol dediYok mu dedim bi formülü bunun daha erken öğrenemiyor muyuz hcg den önce bunu belli edicek bişey yok mu bi baksanız ne durumda filan dedim nası gülüyo.1 hafta bekleyemiyosun 9ay nası bekliceksin dedi okadar haklı ki

kızlar merhaba, normalde dün yani pazar regl günümdü, cumartesi pazar hafif lekelenmelerim oldu, bugün artık tam regl olurum derken, sabahtan beri gelen giden yok, dün sabah kaset test yapmıştım negatifti, yani yerleşme kanaması mı acaba diye düşünüyorum ama, kasık ağrılarım da var regl öncesini andıran, bilemedim, bu tarz durum yaşayan kimse var mı?

Çok teşekkürler canım benim hepimiz burdan hayırlı haberleri vericez inşallah ❤

Ben de 1 paket içiyorum eşim içmiyo herkes çok istiyo bırakmamı ama baskı olduğu için daha çok istiyo canım.İyi irade varmış sende benim eşim içseydi ona da bıraktırırdım

Ben de 1 paket içiyorum eşim içmiyo herkes çok istiyo bırakmamı ama baskı olduğu için daha çok istiyo canım.İyi irade varmış sende benim eşim içseydi ona da bıraktırırdım
O da ben içmiyorum diye azaltti normalde mutfakta iciyorduk simdi kapı altına sünger falan almış koku gelmesin diye üst düzey önlem alıyor onların da spermlere zarar sen yine sanslisin bıraktığında rahat edersin caydırıcı yok evde

Ben bırakalı 10 gün oldu, dün sinirimden ağladım vik vik. Çok canım istiyoor.

Hani diğer yaptıklarımdan daha koyu değil daha silik çıktı ondan endişelendim ama test yapmayı bıraktım artık hayırlısı olsun ❤
KAN verince rahatlicaksin canim sağlıkla ilerlesn insallah
Hahaha öyle bi geçiyor ki yok keseydi bebek di kalp atisiydi ikili testi cinsiyetti bi bakiyosun üç ay geçmiş hareketleri başlayınca anliyosun gebe olduğunu çok güzel duygular Rabbim öncelikle ilk defa anne olacaklara tattirsin
Hahahah Allah razı olsun kuzum dün akşam ne dedim coşacak şenlenecek topik dedim oldu da valla yokmu artıran kizceler

Ben bırakalı 10 gün oldu, dün sinirimden ağladım vik vik. Çok canım istiyoor.
bence sen hamilesin kesin hormonlar iş başına da ben hamileyken ilk belirtilerimden saçma şeylere ağlamak hormonların seni delirtmeye erkenden başladı diye Gülerdi eşim

Silik testinizi gördüm, bir önceki dahaa koyuydu demissiniz. Aynı marka mı? Bata ne kadar var?
Evet aynı marka canım ama şöyle benim ovulasyonun yanında gelmişti 6 li 6li şekilde 12 adetti 6 taneyi bitirdim diğer 6 taneye geçtiğim testler daha silik çıktı hep testlerde tuhaflık olabilirmi acaba benim bugün bat olabilir canım 27 yumurtlama 30 catlama

Inşallah canım seninde hayırlı haberlerini alalım inşallah yarın ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…