Inşallah canım bakalım yarın kana gidicem hayırlı haberler veririm inşallahYaa gerçekten mi, bunu duyduğuma çok sevindim, İnşallah hamilesindir ve sağlıklıdır canım testini hatırlıyorum var gibi
yok ya 17 olmaz 14 herkesin kesin 14 ama bazı siteler 12-14 yazıyor benim adetim her 32 gün ve hiç Şaşmaz 14 sonra adet17 gün değil yani şöyle araştırdımda biraz kişiye göre değişebiliyormuş ortalama 14-15 gün deniliyo ama regl sürecin uzunsa 17 günde olabilir daha az daha fazla
evet 14 gün geçmiyorsa bu demeki vucuttaki hormun rahmideki gebelik için yapılan hazırlığı erken atıyor bunun altindaki nedeni araştırman lazımkatılıyorum bende böyle anladım bende bi sorun var mesela çok karışıktır bazen yumurtlar 20 günde regl olurum geçen ayda yumurtladım 8 gün sonra regl oldum bu bir sorun mesela
Rüya ya takılma canım büyük ihtimal düşünmekten görmüşsündür.. sen bekle testini yapBen de Çatlatma iğnesinin 7.günündeyim, gece rüyamda regl olduğumu gördüm ama diyorum ki daha 1 hafta -10 gün var yine mi olmadı
Bir de Netten erken gebelik testi söylemiştim, sabah işe giderken tesadüfen trendyol kargo arabasını gördüm hemen testimi aldım, önceki kargom ortadan kayıptı kim bilir apt da kim aldı öyle de bir rezil olmuşluğum var korkarak sipariş vermiştim( neyse işte pazar günü 13.gün yapmayı düşünüyorum ama rüya da üstüne eklenince umudum iyice azaldı, regl gibi ağrım var, normal mi
Bacım bu değer çıkabilir.. yani herzaman bir ihtimal vardır.. tabiki çok umutlanma arada ol yani. Biraz daha bekle geciksin hele ..Kızlar bende bu ay değişiklik var ya adetten 1,2 hafta önce hep göğüs şişliği ağrısı ve kasık ağrısı olurdu anlardım adet olacağım diye ve afedersiniz ishal gibi olurdum ve bu kez olmadım ocak 12,13 de adet günün hiç tık yok şuan bende acaba mı diyorum umutlanmak da istemiyorum test yapasm var yakorkuyorum negatif den geçen hafta kan sonucunda 2,30 çıktı negatif sayılıyor sanırım ama içimde bir umut da var
Ben baya tiryakiydim canım bir paketi buluyordu çok bırakma girisimim oldu ama yapamamıştım azaltmakla olmuyordu bu kez kökten bıraktım hic zorlanmadım maşallah diyeyim 6 gün oldu içmiyorum esim kullanıyor mesela kokusunu falan duydugumda aklıma geldiği an kendimi oyalayacak bir şeyler buluyorum yemek yapıyorum meyve sıkıyorum elime toz bezi alıp toz falan alıyorum öyleSigara içmemek zorluyo mu ? Ben de içiyorum hala bırakamadım öğrenirsem bırakırım diyorum ama kolay olmuyomuş sanırım
Çok teşekkürler canım benim hepimiz burdan hayırlı haberleri vericez inşallah ❤
Ben de 1 paket içiyorum eşim içmiyo herkes çok istiyo bırakmamı ama baskı olduğu için daha çok istiyo canım.İyi irade varmış sende benim eşim içseydi ona da bıraktırırdımBen baya tiryakiydim canım bir paketi buluyordu çok bırakma girisimim oldu ama yapamamıştım azaltmakla olmuyordu bu kez kökten bıraktım hic zorlanmadım maşallah diyeyim 6 gün oldu içmiyorum esim kullanıyor mesela kokusunu falan duydugumda aklıma geldiği an kendimi oyalayacak bir şeyler buluyorum yemek yapıyorum meyve sıkıyorum elime toz bezi alıp toz falan alıyorum öyleyani gebe kalmak için neler yapıyoruz da bi sigaraya kıyamıyoruz sadece hamilelikte değil yumurtlamada da olumsuz etkiliyor doktorum çok agir şeyler söyledi bana bu konuda o yüzden kafaya da koymuştum bırakmayı silik çizgi bahanesi oldu testlerimde koyulaşma olmuyor muhtemelen kimyasal yaşıyorum ama yine de başlamayacağım olmasa bile
Oleey bir hemşehri daha buldum. Gel buraya.Bende Adanalıyım. Ay adanada zayıf olmak çok zor herşeyi çok güzel
Gece canım tatlı istedi, nutellayı muza sürdüm sürdüm yedim. Bir daha mı geleceğiz dünyaya.Sen ne yaptın
O da ben içmiyorum diye azaltti normalde mutfakta iciyorduk simdi kapı altına sünger falan almış koku gelmesin diye üst düzey önlem alıyor onların da spermlere zarar sen yine sanslisin bıraktığında rahat edersin caydırıcı yok evdeBen de 1 paket içiyorum eşim içmiyo herkes çok istiyo bırakmamı ama baskı olduğu için daha çok istiyo canım.İyi irade varmış sende benim eşim içseydi ona da bıraktırırdım
Silik testinizi gördüm, bir önceki dahaa koyuydu demissiniz. Aynı marka mı? Bata ne kadar var?Çok teşekkürler canım benim hepimiz burdan hayırlı haberleri vericez inşallah ❤
Ben bırakalı 10 gün oldu, dün sinirimden ağladım vik vik. Çok canım istiyoor.O da ben içmiyorum diye azaltti normalde mutfakta iciyorduk simdi kapı altına sünger falan almış koku gelmesin diye üst düzey önlem alıyor onların da spermlere zarar sen yine sanslisin bıraktığında rahat edersin caydırıcı yok evde
KAN verince rahatlicaksin canim sağlıkla ilerlesn insallahHani diğer yaptıklarımdan daha koyu değil daha silik çıktı ondan endişelendim ama test yapmayı bıraktım artık hayırlısı olsun ❤
Hahaha öyle bi geçiyor ki yok keseydi bebek di kalp atisiydi ikili testi cinsiyetti bi bakiyosun üç ay geçmiş hareketleri başlayınca anliyosun gebe olduğunu çok güzel duygular Rabbim öncelikle ilk defa anne olacaklara tattirsinDoktora gittim bugün hsg den sonra kramplarım hiç geçmedi sürekli belden iç bacağa uzanan bi ağrım var.Baktı bişey yok çok streslisin biraz sakin ol dediYok mu dedim bi formülü bunun daha erken öğrenemiyor muyuz hcg den önce bunu belli edicek bişey yok mu bi baksanız ne durumda filan dedim nası gülüyo.1 hafta bekleyemiyosun 9ay nası bekliceksin dedi okadar haklı ki
Hahahah Allah razı olsun kuzum dün akşam ne dedim coşacak şenlenecek topik dedim oldu da valla
bence sen hamilesin kesin hormonlar iş başına daBen bırakalı 10 gün oldu, dün sinirimden ağladım vik vik. Çok canım istiyoor.
Evet aynı marka canım ama şöyle benim ovulasyonun yanında gelmişti 6 li 6li şekilde 12 adetti 6 taneyi bitirdim diğer 6 taneye geçtiğim testler daha silik çıktı hep testlerde tuhaflık olabilirmi acaba benim bugün bat olabilir canım 27 yumurtlama 30 catlamaSilik testinizi gördüm, bir önceki dahaa koyuydu demissiniz. Aynı marka mı? Bata ne kadar var?
Kalbim kadar temiz bi negatif canım sonuçSonucu at hemen bata kaç var onu da yaz
Inşallah canım seninde hayırlı haberlerini alalım inşallah yarın ❤KAN verince rahatlicaksin canim sağlıkla ilerlesn insallah
Hahaha öyle bi geçiyor ki yok keseydi bebek di kalp atisiydi ikili testi cinsiyetti bi bakiyosun üç ay geçmiş hareketleri başlayınca anliyosun gebe olduğunu çok güzel duygular Rabbim öncelikle ilk defa anne olacaklara tattirsin
Hahahah Allah razı olsun kuzum dün akşam ne dedim coşacak şenlenecek topik dedim oldu da vallayokmu artıran kizceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?