- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Baya belirgin çıkmış canım tekrarlarsinBenim zaten çok karışık canım ya 7 ocakta yaptım gözle görülür silik çizgi gördüm çatlamadan 8 gun sonra 8 ocak olan testin 3 4 saat beklemiş hali sonra ertesi gün yine yaptım baya silik çıktı bekledikçe de koyulaşmadi
O sinir harbini yasamayan anlayamazBen bırakalı 10 gün oldu, dün sinirimden ağladım vik vik. Çok canım istiyoor.
Olacak canimmm olacak bu sefer olmazsa birdaha ki sefere olacak inşaallahKalbim kadar temiz bi negatif canım sonuçBat 12 veya 13 ocak
Beklememeye devam senin ki erken gebelik testisiydi çünkü bu sürede erken gebelik testi sadece sonuç verirKalbim kadar temiz bi negatif canım sonuçBat 12 veya 13 ocak
Zorlaya zorlaya oldurcam gibiOlacak canimmm olacak bu sefer olmazsa birdaha ki sefere olacak inşaallah
Erken gebelik ama çok iyi bi marka değil sanırım yorumları şikayetleri fazla, eczacı uygun fiyatlı mı olsun kaliteli mi dediBeklememeye devam senin ki erken gebelik testisiydi çünkü bu sürede erken gebelik testi sadece sonuç verir
Evet gerçekten öyle hepimiz çok uğraşıyoruz biseyler olsun diye çabalıyoruz insallah hepimizin yüzü gülsün 2022 güzel başlasın hepimiz icinay hepımız gecelımm kuzumm burdakı herkes cok fazlasıyla hakedıyor anne olmayı , eeveeettt mavısımm ugurlu gelcek hepımıze ınsallah.maviss_34
Aynen o yüzden kenarda müzelik eşya gibi duruyoradet günü veya geçince kulan 50 üstü olan yoksa o varsada çıkmaz
Ayy topigin hazır olsun hepimiz ay sonu geliyoruz inşallahÖyle oldu canım sizlere de bulassin uguru
Evet canım sağol daha da güzel haberler alalım inşallah
Var canım yarın sabah yapcam onu da belirtileri sol kasık batması bide ara ara sancım oluyor gaz sancısı oluyor bu geçen ayda vardı bende
İnsallah kzucum sizlere de nasip olsun tez zaman da şenlensin buralar
Bel ağrısı evet olabilir canım kimisinde kasık kimisinde bel agrisi
Çok mutlu oldum böyle düşünmenize inşallah uguru size de nasip olur canım kurtulus yok benden Eylül anneleri topigide bende
Bende varsa eger çok isterim hepinizi Eylül annelerine götürmeyi
Kuzum çatlama 30 aralıksa bat 13 ocak olması lazim
Ekledim cnm hosgeldin
Erken gebelik kuzum bata 4 gün var cuma gunu
Yarım sabah denicem canım bugün ovulasyon testi yapcam bi nasıl diye
İnşallah kuzumm aminnnEvet gerçekten öyle hepimiz çok uğraşıyoruz biseyler olsun diye çabalıyoruz insallah hepimizin yüzü gülsün 2022 güzel başlasın hepimiz icin
Yarın sabah başlıyorum erken gebelik testlerineKAN verince rahatlicaksin canim sağlıkla ilerlesn insallah
Hahaha öyle bi geçiyor ki yok keseydi bebek di kalp atisiydi ikili testi cinsiyetti bi bakiyosun üç ay geçmiş hareketleri başlayınca anliyosun gebe olduğunu çok güzel duygular Rabbim öncelikle ilk defa anne olacaklara tattirsin
Hahahah Allah razı olsun kuzum dün akşam ne dedim coşacak şenlenecek topik dedim oldu da vallayokmu artıran kizceler
Dün kahve içmeye Starbucks’a gittim, normalde oturur oturmaz yakarım sigarayı. Allahım bütün vücudum kendini bıraktı oracıkta bayılmak istedim ya.O sinir harbini yasamayan anlayamazbenim ilk günler çenem uyuştu konuşamaz olmuştum şükür iyiyim artik turk kahvesi de içemez oldum içince canım ister diye Allah sabrını versin bacım zor yani insan sevgilisinden ayrılmış ergene dönüyor
Önümüzdeki aya inşallah ..Rabbim tez zamanda hayırlı haberler vermeyi nasip etsinVe tahmin ettiğim gibi bu ayda maalesef olmadıOcak ayından elendim 🖐
Hazır canım BekliyorumAyy topigin hazır olsun hepimiz ay sonu geliyoruz inşallahamiin aminn
Hadi hayırlı haberlerle inşallah kuzumYarın sabah başlıyorum erken gebelik testlerineSabır taşı mıyım ben yeter bu kadar beklediğim Günlere böldüm testleri bikaç eksiğim var onları da eczaneden alırım artık Çıkana kadar devam.Düşünce gücüyle çocuk yapıcam az kaldı
Sağlık olsun canım benim de olmadı gel sarılalım:/ sonraki aylarda inşallah, Allah büyükVe tahmin ettiğim gibi bu ayda maalesef olmadıOcak ayından elendim 🖐
Olsun hakkımızda herzaman hayırlısı inshallah şubataVe tahmin ettiğim gibi bu ayda maalesef olmadıOcak ayından elendim 🖐
Ah kader ortağımKalbim kadar temiz bi negatif canım sonuçBat 12 veya 13 ocak
Beni de eklermisiniz lütfen bat 17 ocak�����
�
Selam kızlar Aralik ayından gelen arkadaşlar beni etiketleyerek bilgilerinizi yazmanız yeterlidir
Şu testlere dayanamıyoruz yaBat yarın ama bugün öğle arası dayanamayıp erken gebelik testi yaptım tertemizben bu aydan da elendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?