Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baya belirgin çıkmış canım tekrarlarsin

Ben bırakalı 10 gün oldu, dün sinirimden ağladım vik vik. Çok canım istiyoor.
O sinir harbini yasamayan anlayamaz benim ilk günler çenem uyuştu konuşamaz olmuştum şükür iyiyim artik turk kahvesi de içemez oldum içince canım ister diye Allah sabrını versin bacım zor yani insan sevgilisinden ayrılmış ergene dönüyor

Olacak canimmm olacak bu sefer olmazsa birdaha ki sefere olacak inşaallah
Zorlaya zorlaya oldurcam gibi
Beklememeye devam senin ki erken gebelik testisiydi çünkü bu sürede erken gebelik testi sadece sonuç verir
Erken gebelik ama çok iyi bi marka değil sanırım yorumları şikayetleri fazla, eczacı uygun fiyatlı mı olsun kaliteli mi dedi amaan belki de regl olcamdır böyle bahanelerle avutuyorum kendimi işte

ay hepımız gecelımm kuzumm burdakı herkes cok fazlasıyla hakedıyor anne olmayı , eeveeettt mavısımm ugurlu gelcek hepımıze ınsallah. maviss_34
Evet gerçekten öyle hepimiz çok uğraşıyoruz biseyler olsun diye çabalıyoruz insallah hepimizin yüzü gülsün 2022 güzel başlasın hepimiz icin

Ayy topigin hazır olsun hepimiz ay sonu geliyoruz inşallah amiin aminn

Yarın sabah başlıyorum erken gebelik testlerine Sabır taşı mıyım ben yeter bu kadar beklediğim Günlere böldüm testleri bikaç eksiğim var onları da eczaneden alırım artık Çıkana kadar devam.Düşünce gücüyle çocuk yapıcam az kaldı

Dün kahve içmeye Starbucks’a gittim, normalde oturur oturmaz yakarım sigarayı. Allahım bütün vücudum kendini bıraktı oracıkta bayılmak istedim ya. kahvemi hızlı hızlı içip çıktım. Sana da devamını diliyorum bebek. Kocam beni bırakıp gitse böyle dağılır mıydım? Sanmam.

Ayy topigin hazır olsun hepimiz ay sonu geliyoruz inşallah amiin aminn
Hazır canım Bekliyorum
Hadi hayırlı haberlerle inşallah kuzum

Beni de eklermisiniz lütfen bat 17 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…