Bat ne zaman?bel agrısı erken gebelik belirtisi sayılırmı acaba belim agrıyo çok kednimde belirtiler buldum yine birde gögüslerim şişti ama hassas değil sadece şişti acı yok ve damarlarını dün gördüm bunlar belirti mi????
ah canımi, dur bakalım adet olana kadar umut vardırBat yarın ama bugün öğle arası dayanamayıp erken gebelik testi yaptım tertemizben bu aydan da elendim
testim yok alıcamda alırsam yaparım diye erteliyorum 15 ocak muhtemelenBat ne zaman bacım?
Bunların hepsi elbette belirtiler arasında ama gebelikten olup olmadığını anlamak için test yapmak lazım ama bat bekle bence yada erken gebelik testin var mi
Kuşum ben senden ümitliyim nedense hamilesin gibi bi his geliyo senin ismini görünce burdaAh kader ortağım
Kız minnoş benim reglim dün bitti, daha ilacım var o bitene kadar korunacağız.bence sen hamilesin kesin hormonlar iş başına daben hamileyken ilk belirtilerimden saçma şeylere ağlamak hormonların seni delirtmeye erkenden başladı diye Gülerdi eşim
kuzum bunların hepsi adet belirtiside aynı zamanda en iyisi gününü beklemen aynı durumları yaşadım regli oldum bugun o yüzden bat tarihini bekle inşallah bebiş seninledirbel agrısı erken gebelik belirtisi sayılırmı acaba belim agrıyo çok kednimde belirtiler buldum yine birde gögüslerim şişti ama hassas değil sadece şişti acı yok ve damarlarını dün gördüm bunlar belirti mi????
pık canım degerlendırKızlar döngüm 31 günde bir oluyor.
Bat 25 ocak.
Ovulasyon testim böyle.
Bugün 17.gün.
Normalde 19.gün yumurtlama oluyor. Sizce ne yapmalıyım bugünü mü değerlendireyim ?
o kadar hakılısın ki bekliyorum bakalım belirtiler aynı olunca regl ile ne desem olmaz tek farklı belirti bel agrısı aşırı ama test yapmak istemiyorum çok erkenkuzum bunların hepsi adet belirtiside aynı zamanda en iyisi gününü beklemen aynı durumları yaşadım regli oldum bugun o yüzden bat tarihini bekle inşallah bebiş seninledir
Bence değerlendir. Spermler 72 saate kadar canlı duruyor diyorlar ya riske atmamıs olursun.Kızlar döngüm 31 günde bir oluyor.
Bat 25 ocak.
Ovulasyon testim böyle.
Bugün 17.gün.
Normalde 19.gün yumurtlama oluyor. Sizce ne yapmalıyım bugünü mü değerlendireyim ?
Laboquick kaset ovulasyon testi kullanıyorum ben memnunumkızlar ben önümüzdeki ay tekrardan yumurta takibine mi başlasam testleri nereden alıyorsunuz çubuk mu kullanayım yoksa kaset test mi
ben cubuk test aldım ama memnun degılım canım, kaset test al alırsan.kızlar ben önümüzdeki ay tekrardan yumurta takibine mi başlasam testleri nereden alıyorsunuz çubuk mu kullanayım yoksa kaset test mi
Kasetler daha iyi oluyor. Her ikisinide kullandım kasetler daha kullanışlıydı.kızlar ben önümüzdeki ay tekrardan yumurta takibine mi başlasam testleri nereden alıyorsunuz çubuk mu kullanayım yoksa kaset test mi
Valla kuzum miss gibi testlerim var benimde. Bugğnde adet belirtilerim başladı. Hayırlıs vardır bununda bir sebebiKuşum ben senden ümitliyim nedense hamilesin gibi bi his geliyo senin ismini görünce burda
Ay canıım inşallah yaa allahım tez zamanda o muhabbetlere ulaştırsın biziiValla kuzum miss gibi testlerim var benimde. Bugğnde adet belirtilerim başladı. Hayırlıs vardır bununda bir sebebiBende senin adını görünce öyle düşünüyorum hep beraber gülücek yüzümüz sonra senin taraman nezaman bıyu kaç ay tekme mi attı diye konuscaz
Ben trendyoldan aldım laboquick canım kaset şeklinde ben aldiğimda 50 kudurdu şimdi 90 falan olmuş 20 li 6 tanede gebelik testi varkızlar ben önümüzdeki ay tekrardan yumurta takibine mi başlasam testleri nereden alıyorsunuz çubuk mu kullanayım yoksa kaset test mi
İnşallah canım umut her zaman var. Zaten regl olunca ilk işim doktora gitmek olacakah canımi, dur bakalım adet olana kadar umut vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?