Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar döngüm 31 günde bir oluyor.
Bat 25 ocak.
Ovulasyon testim böyle.
Bugün 17.gün.
Normalde 19.gün yumurtlama oluyor. Sizce ne yapmalıyım bugünü mü değerlendireyim ?

Eklentiler

• BA3FED6A-A0FD-4EC0-AB23-EE8F84A3BE59.webp
    106,7 KB · Görüntüleme: 51
bence sen hamilesin kesin hormonlar iş başına da ben hamileyken ilk belirtilerimden saçma şeylere ağlamak hormonların seni delirtmeye erkenden başladı diye Gülerdi eşim
Kız minnoş benim reglim dün bitti, daha ilacım var o bitene kadar korunacağız. Ama sigarasızlık da hamilelik gibi demek ki. Durup durup ağlıyorum içemiyorum diye.

kuzum bunların hepsi adet belirtiside aynı zamanda en iyisi gününü beklemen aynı durumları yaşadım regli oldum bugun o yüzden bat tarihini bekle inşallah bebiş seninledir

kızlar ben önümüzdeki ay tekrardan yumurta takibine mi başlasam testleri nereden alıyorsunuz çubuk mu kullanayım yoksa kaset test mi

kuzum bunların hepsi adet belirtiside aynı zamanda en iyisi gününü beklemen aynı durumları yaşadım regli oldum bugun o yüzden bat tarihini bekle inşallah bebiş seninledir
o kadar hakılısın ki bekliyorum bakalım belirtiler aynı olunca regl ile ne desem olmaz tek farklı belirti bel agrısı aşırı ama test yapmak istemiyorum çok erken

Kızlar döngüm 31 günde bir oluyor.
Bat 25 ocak.
Ovulasyon testim böyle.
Bugün 17.gün.
Normalde 19.gün yumurtlama oluyor. Sizce ne yapmalıyım bugünü mü değerlendireyim ?
Bence değerlendir. Spermler 72 saate kadar canlı duruyor diyorlar ya riske atmamıs olursun.

Kuşum ben senden ümitliyim nedense hamilesin gibi bi his geliyo senin ismini görünce burda
Valla kuzum miss gibi testlerim var benimde. Bugğnde adet belirtilerim başladı. Hayırlıs vardır bununda bir sebebi Bende senin adını görünce öyle düşünüyorum hep beraber gülücek yüzümüz sonra senin taraman nezaman bıyu kaç ay tekme mi attı diye konuscaz

Eklentiler

• 6871CED1-30C7-409C-ABD7-DD54DE33C0E1.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 91
Ay canıım inşallah yaa allahım tez zamanda o muhabbetlere ulaştırsın bizii

kızlar ben önümüzdeki ay tekrardan yumurta takibine mi başlasam testleri nereden alıyorsunuz çubuk mu kullanayım yoksa kaset test mi
Ben trendyoldan aldım laboquick canım kaset şeklinde ben aldiğimda 50 kudurdu şimdi 90 falan olmuş 20 li 6 tanede gebelik testi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…