- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Kac yıllık evlısnız canım ne zamandır bebek ıstıyorsunuz ?İnşallah canım umut her zaman var. Zaten regl olunca ilk işim doktora gitmek olacak
Ahh kankacim çok iyiyim olaylardan haberin yokmu ikinci silik çizgiyi yakaladım
Ciddi misin? İkinci mi geliyoor?Ahh kankacim çok iyiyim olaylardan haberin yokmu ikinci silik çizgiyi yakaladımSen nasılsın bakalim
Ben toptan almıştım az bekle benim durum belli olsun belki ihtiyacım kalmaz gönderirim hepsini sanakızlar ben önümüzdeki ay tekrardan yumurta takibine mi başlasam testleri nereden alıyorsunuz çubuk mu kullanayım yoksa kaset test mi
Insallah canım umarım vardır ben burdayım bi yere gitmiyorum valla burdan çoğunuzun çifter çifter Eylül topigine atmadan gitmemm gidememm oraya giderseniz aaa bi bakmışsın orda da benCiddi misin? İkinci mi geliyoor?
Mavişim bunu duyunca daha iyi oldum, sağlıklı bir gebelik geçir, sağlıkla dünyaya getir, ama birkaç hafta beni bekle olur mu? Yetişirim sana.
Canım predictor bende 2 ay üst üste pozitif gösterdi ama regl oldum. O yüzden artık yapmıyorum predictor. Çok para verdim bide.Ben bu ay internetten predictor alayım dedim bir de herkese uğurlu geliyormuş gibi geldi. Neyse 1 tane ayrı 2tane de ayrı satıcıdan aldım ama 1i early yazan 2 tanesi de express. Sonradan kafama dank etti bi bakayım kaç değer üstünü ölçüyormus diye. Express olan 50 değer ve üstünü ölcüyormushangisine yansam bilemedim normal 5 liralık testler 20 değer ve üstünü ölçüyor boşu boşuna bu kadar para verdim sadece bi tanesini doğru almışım o yüzden yapmaya hiiç kiyamiyorum müzelik eşya gibi duruyor orda hemde zaten adet günü gelmezse yapicam demiştim bu ay sizde öyle yapın erkenden yapmayin bana ortak olun
İnşallahh mavişiim, hiç ayrılmadan geçelim anneler topiğine.Insallah canım umarım vardır ben burdayım bi yere gitmiyorum valla burdan çoğunuzun çifter çifter Eylül topigine atmadan gitmemm gidememm oraya giderseniz aaa bi bakmışsın orda da ben
Benimde sabah böyleydi kan vermeden inanamicam pozitif oldugunaCanım predictor bende 2 ay üst üste pozitif gösterdi ama regl oldum. O yüzden artık yapmıyorum predictor. Çok para verdim bide.
Bu test falan negatifti hep. Daha belirgini de negatif çıktı çok üzülmüştüm.
Yaa baya da çizgi çıkmışCanım predictor bende 2 ay üst üste pozitif gösterdi ama regl oldum. O yüzden artık yapmıyorum predictor. Çok para verdim bide.
Bu test falan negatifti hep. Daha belirgini de negatif çıktı çok üzülmüştüm.
Insallah canimsin❤İnşallahh mavişiim, hiç ayrılmadan geçelim anneler topiğine.Seni görürsem şaşırmaamm akıllııım sevinirim.
Kaset testler laboquick falan yanıltmıyor ama canım. Hatta kimyasal olduğum ay 10Betahcg yi kaset testte gördüm.Benimde sabah böyleydi kan vermeden inanamicam pozitif olduguna
Ondan da var elimde yarin sabah da onda denicem canimKaset testler laboquick falan yanıltmıyor ama canım. Hatta kimyasal olduğum ay 10Betahcg yi kaset testte gördüm.
Ya bizi bırakıp gidecek misnizİnşallahh mavişiim, hiç ayrılmadan geçelim anneler topiğine.Seni görürsem şaşırmaamm akıllııım sevinirim.
Giderek koyulasmis ama gebelik testi de silikKızlar ovülasyon testini sormuştunuz son durum böyle ikinciye yumurtlama olar mi
Ne münasebet! Birbirimizi bekleyeceğiz, sil göz yaşlarınıı.Ya bizi bırakıp gidecek misniz
Anca beraber geç kalırsak Eylül annelerine satasiriz arada onlara biYa bizi bırakıp gidecek misniz
öyle deme canım yaaa, ınsallaahhh saglıkla poztıflerı goruruz bızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?