Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de çatlatma iğnesinin 7.günü kasıklarım da ara ara ağrı oluyo belim de sızlama var

Ahh kankacim çok iyiyim olaylardan haberin yokmu ikinci silik çizgiyi yakaladım Sen nasılsın bakalim
Ciddi misin? İkinci mi geliyoor?
Mavişim bunu duyunca daha iyi oldum, sağlıklı bir gebelik geçir, sağlıkla dünyaya getir, ama birkaç hafta beni bekle olur mu? Yetişirim sana.

Ciddi misin? İkinci mi geliyoor?
Mavişim bunu duyunca daha iyi oldum, sağlıklı bir gebelik geçir, sağlıkla dünyaya getir, ama birkaç hafta beni bekle olur mu? Yetişirim sana.
Insallah canım umarım vardır ben burdayım bi yere gitmiyorum valla burdan çoğunuzun çifter çifter Eylül topigine atmadan gitmemm gidememm oraya giderseniz aaa bi bakmışsın orda da ben

Kızlar ovülasyon testini sormuştunuz son durum böyle ikinciye yumurtlama olar mi

Eklentiler

• 20220110_141327.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 80
  • 20220110_141257.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 82
Canım predictor bende 2 ay üst üste pozitif gösterdi ama regl oldum. O yüzden artık yapmıyorum predictor. Çok para verdim bide.
Bu test falan negatifti hep. Daha belirgini de negatif çıktı çok üzülmüştüm.

Eklentiler

• 20FBD81E-815D-4CC3-A5BB-E3C3B0F5BFE8.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 87
Insallah canım umarım vardır ben burdayım bi yere gitmiyorum valla burdan çoğunuzun çifter çifter Eylül topigine atmadan gitmemm gidememm oraya giderseniz aaa bi bakmışsın orda da ben
İnşallahh mavişiim, hiç ayrılmadan geçelim anneler topiğine. Seni görürsem şaşırmaamm akıllııım sevinirim.

Benimde sabah böyleydi kan vermeden inanamicam pozitif olduguna

Yaa baya da çizgi çıkmış duymuştum bende 2 3 değere bile silik çıkarttığını. Bi tane predictor early var canın 5 deger ve üstünü gösteren 2 tanede predictor express var o da 50 değer ve üstünü gösteriyormuş. Onda çıkmazsa adet günü diğerine pek itibar etmem zaten silik falan çıkarsa. Bi gafletle aldım bende

Kuzularım bunlar da laboquick 10beta hcg değerindeki kaset testlerim.
Maalesef kimyasal olmuştu. İşinize yarar belki.
Bende 11 aydır deniyorum. Pozitif görsem bile artık mutlu olamıyorum ya yanlış çıkıyor ya da kimyasal maviss_34 Dilos6342

Eklentiler

• 69559514-60BD-4059-AE5F-C7FECCBFD294.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 78
öyle deme canım yaaa, ınsallaahhh saglıkla poztıflerı goruruz bızde
benımde aralık ayı sılık cızgım negatıf oldu oncekı ay da kımyasal ama hıcc pes etmek yok o bebıs buraya gelecek arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…