Bilmiyorum ki canim ne videosuydu ctesi yaptığım ovulasyon daha koyuydu aslında bugüne göre baksanaGiderek koyulasmis ama gebelik testi de silik@Sabrina01 attığı video gibi olmasın?
Böyle çıktığında 10 deger çıktı yani
laboquick erken gtebelik testi mi acaba 10 beta algıladı dediklerin
ay alemsın yaaa, bende aynı cantamda sırkete getıryorum bak bak bak profesor oldum vallaBöyle çıktığında 10 deger çıktı yanibenimde asilamada denk geldi ama çok değişikti afedersin sanki idrar bekledikçe o ikinci çizgiye dolmuş gibi. Artık bende kıpkırmızı iki çizgi görmeden pek inanamam herhalde flaş tutup testlere bakmaktan şaşı kaldım
Yok canım normal kaset test.laboquick erken gtebelik testi mi acaba 10 beta algıladı dediklerin
Belirginmis aslında benim dün bole bile çıkmadığına göre kaset testim demek ki onun altında deger
Bunlarda benim kafamı karıştırıyor aslında bi kere tedavi görürken 18 mm yumurtam vardı o gün test yaptım ikinci resimdekine biraz yakın çıktı yani silikti aslında baya. Doktora sordum test bozuktur dediBilmiyorum ki canim ne videosuydu ctesi yaptığım ovulasyon daha koyuydu aslında bugüne göre baksana
Ben röntgen filmi gibi ışığa tutup cama yapıştırdığım günü biliyorumBöyle çıktığında 10 deger çıktı yanibenimde asilamada denk geldi ama çok değişikti afedersin sanki idrar bekledikçe o ikinci çizgiye dolmuş gibi. Artık bende kıpkırmızı iki çizgi görmeden pek inanamam herhalde flaş tutup testlere bakmaktan şaşı kaldım
Benim şahsi tavsiyem çubuk testten al innovita olan.. Instagram da minnakkkkurabiyeler diya sayfa var kaidn hem çok tatlı çok ilgili takibinide yapıyor ve testleri çok güvenilirkızlar ben önümüzdeki ay tekrardan yumurta takibine mi başlasam testleri nereden alıyorsunuz çubuk mu kullanayım yoksa kaset test mi
Laboquik canimBunlarda benim kafamı karıştırıyor aslında bi kere tedavi görürken 18 mm yumurtam vardı o gün test yaptım ikinci resimdekine biraz yakın çıktı yani silikti aslında baya. Doktora sordum test bozuktur dedi
Certaindi markası netten almistim bunun markası ne?
Bi de ben artık eşime de musallat ettim geçiyoruz testin başına flasha aha gördüm, yok görmedim ya şurada var işte diye diye 10 dk oyalaniyoruzay alemsın yaaa, bende aynı cantamda sırkete getıryorum bak bak bak profesor oldum valla
Yaaa çok tatlısınızBi de ben artık eşime de musallat ettim geçiyoruz testin başına flasha aha gördüm, yok görmedim ya şurada var işte diye diye 10 dk oyalaniyoruz
Bakmicam artık 10 dk da varsa var sonra direk çöpe insan umut ariyor
bızımkının hıc haberı yok her ay karıcıgı testlere ne paralar verıyor :) asla yaptırmaz erken yoksa bosuna uzulme dıyo.Bi de ben artık eşime de musallat ettim geçiyoruz testin başına flasha aha gördüm, yok görmedim ya şurada var işte diye diye 10 dk oyalaniyoruz
Bakmicam artık 10 dk da varsa var sonra direk çöpe insan umut ariyor
Laboquik canim
Video buydu kadın adet gününe kadar devam etmis ovulasyona koyu olduğunu görünce tekrar yumurtlama oluyor diye devam etmiş denemeye ama hamileymiş burda karsilastiriyorovulasyon testi adet döneminde yeniden silik cikar yeni döngüye doğru gelindi için.. ama hamilelik varsa o silik değil daha da koyu çıkıyormuş... ve bence elinizde hamilelik testi yoksa onda denemeyin daha yıkılırsınız...
video daki bayan 4-5 haftalık hamileymis bunu çekerken diye yazmış yorumda
Benimkinin de haberi yok her ay stresten geberdiğiminbızımkının hıc haberı yok her ay karıcıgı testlere ne paralar verıyor :) asla yaptırmaz erken yoksa bosuna uzulme dıyo.
uzulmıyorumda ısın garıp tarafı alıstım sanırım varsa var yoksa devam ne yapalım
Evet ..Birbirimizi bulalım orda ☺tamam ağlamıyom gözüme toz kaçtıNe münasebet! Birbirimizi bekleyeceğiz, sil göz yaşlarınıı.
ayy bızımkıde aynı :) duramıyoruz kııı napalım canımmBenimkinin de haberi yok her ay stresten geberdiğiminO benim masum masum her ay regl beklediğimi sanıyor
Valla ben kendime merakli diyorum da o da gelip bakiyimm falan diyor napalimYaaa çok tatlısınız
Benimki de diyor yapma erkenden diye ama içten içe o kadar merak ediyor ki yaptıktan sonra da hemen bakmaya gidiyorbızımkının hıc haberı yok her ay karıcıgı testlere ne paralar verıyor :) asla yaptırmaz erken yoksa bosuna uzulme dıyo.
uzulmıyorumda ısın garıp tarafı alıstım sanırım varsa var yoksa devam ne yapalım
Yenimi yaptın canım bunu?Kızlar ovülasyon testini sormuştunuz son durum böyle ikinciye yumurtlama olar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?