Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20220110_141327.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 76
  • 20220108_144840.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 74
Böyle çıktığında 10 deger çıktı yani benimde asilamada denk geldi ama çok değişikti afedersin sanki idrar bekledikçe o ikinci çizgiye dolmuş gibi. Artık bende kıpkırmızı iki çizgi görmeden pek inanamam herhalde flaş tutup testlere bakmaktan şaşı kaldım

ay alemsın yaaa, bende aynı cantamda sırkete getıryorum bak bak bak profesor oldum valla

Belirginmis aslında benim dün bole bile çıkmadığına göre kaset testim demek ki onun altında deger

Bilmiyorum ki canim ne videosuydu ctesi yaptığım ovulasyon daha koyuydu aslında bugüne göre baksana
Bunlarda benim kafamı karıştırıyor aslında bi kere tedavi görürken 18 mm yumurtam vardı o gün test yaptım ikinci resimdekine biraz yakın çıktı yani silikti aslında baya. Doktora sordum test bozuktur dedi
Certaindi markası netten almistim bunun markası ne?

Ben röntgen filmi gibi ışığa tutup cama yapıştırdığım günü biliyorum kendimden utandım artık. Bıraktım test yapmayı

kızlar ben önümüzdeki ay tekrardan yumurta takibine mi başlasam testleri nereden alıyorsunuz çubuk mu kullanayım yoksa kaset test mi
Benim şahsi tavsiyem çubuk testten al innovita olan.. Instagram da minnakkkkurabiyeler diya sayfa var kaidn hem çok tatlı çok ilgili takibinide yapıyor ve testleri çok güvenilir

Laboquik canim

ay alemsın yaaa, bende aynı cantamda sırkete getıryorum bak bak bak profesor oldum valla
Bi de ben artık eşime de musallat ettim geçiyoruz testin başına flasha aha gördüm, yok görmedim ya şurada var işte diye diye 10 dk oyalaniyoruz
Bakmicam artık 10 dk da varsa var sonra direk çöpe insan umut ariyor

Yaaa çok tatlısınız

bızımkının hıc haberı yok her ay karıcıgı testlere ne paralar verıyor :) asla yaptırmaz erken yoksa bosuna uzulme dıyo.
uzulmıyorumda ısın garıp tarafı alıstım sanırım varsa var yoksa devam ne yapalım

Video buydu kadın adet gününe kadar devam etmis ovulasyona koyu olduğunu görünce tekrar yumurtlama oluyor diye devam etmiş denemeye ama hamileymiş burda karsilastiriyor

Benimkinin de haberi yok her ay stresten geberdiğimin O benim masum masum her ay regl beklediğimi sanıyor

Yaaa çok tatlısınız
Valla ben kendime merakli diyorum da o da gelip bakiyimm falan diyor napalim
Benimki de diyor yapma erkenden diye ama içten içe o kadar merak ediyor ki yaptıktan sonra da hemen bakmaya gidiyor
Aslında onlar da meraklılar işte ama onlara kesin sonuç olsun ya var ya yok ilk başlarda böyle yapmazdı asilamada falan çok baktı yaptıktan sonra. Bende aşılama geçince saldım artık test yapasım bile yok adetim gelmezse anca öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…