Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnshaAllah yakın zamanda bizimde olur hayırlı haberimiz

tabı merak eıdyorlar,esım benı motıve eden tek kısı dıyebılırım, ben cok takıntılıyımdır o hep der demekkı hazır degılız yada o hazır degıl,olsaydı belkı saglıksız olurdu hep hayırlısını ıste der.
bende öyle dusunuyorum ama merakıma yenık duusyorum. bnde ıkı negatıf asılamadan sonra bu negatıf testler bıze koymaz gardaş hayırlısıyla gelsınler bız herdaım peslerındeyız :)

Ben röntgen filmi gibi ışığa tutup cama yapıştırdığım günü biliyorum kendimden utandım artık. Bıraktım test yapmayı
Bende bu ay itibariyle saldım artık aşılama olduğum zamanda çok bakmistik beraber, farkli farklı odalarda flaş tutup (bu oda karanlık surda bakalım gibi )
Artık bundan sonra o kırmızı çizgi bizim gözümüze girsin!

Insallah darisi size, umitsizlige kapilmayin her ay yeni bir sans, yeni umutlarla ve mutlulukla dolsun iciniz!

Hahahah doğru zamanda gelsinlet inşallah. Siz kaç aydır deniyorsunuzz

Aynen aşılamaya kadar daha bi umutlu meraklı ama ordan negatifi yiyince pek koymuyor herhalde bende o düşüncedeyim. Olursa mucizemiz olur beklemedeyiz bakalım

Aynen aşılamaya kadar daha bi umutlu meraklı ama ordan negatifi yiyince pek koymuyor herhalde bende o düşüncedeyim. Olursa mucizemiz olur beklemedeyiz bakalım
evet ya üzülmeden istiktrarlı bır sekılde devam ınsallaahhh
hatta dıger ay ıcın bıle cızelge yaptım kecıboynuzum bıttı onu alcam esıme kendıme ıncır.
olacak ınanıyorum cok az kaldı hepımız kavusacagız mıs kokululara

Bende düşünürdüm önümüzdeki ayı ama düşünemiyorum gorev işi malum ama deneme fırsatım olursa kavrulmamis kabak çekirdeği incir falan aklımda onu denicem hafif yumurta tembelliği de var ya
Ama incirde dikkat etmek lazım prolaktin yüksek olmaya meyilliyse

Aynen birde gebelik testinde T çizgisi önce koyulasiyor
Lh testinde C cizgisi önce koyulasiyor
Aynen bizde istiyoruz gözümüze girsin artık
Ahahahha biz alışmışız flashla çizgi aramaya ama gebelik varsa ve ilerlerse hususi alıp yapcam o koyuluk bana hatıra kalsın die

Tedaviyle mi sonuç bekliyorsunuz yok normal yolla mı
Bu ay canım 2. Kez hsg çektirdim ben bi yandan da femara kullandım adetin 4. Günü başladım sabah akşam 5 gün.
En son da cuma günü catlatma ignesi attım beklemedeyim tedaviyle yani

Bu ay canım 2. Kez hsg çektirdim ben bi yandan da femara kullandım adetin 4. Günü başladım sabah akşam 5 gün.
En son da cuma günü catlatma ignesi attım beklemedeyim tedaviyle yani
İnşallah nasip olur ya bende sizden 4gün önce yaptırmışım iğneyi

kabak bende bu ay yedım baya kuzum , faydası varmıs.
evet ya haklısın ınsallah bu ay olurda dıger aya gerek kalmaz :)
bızımkı hergun yapsak hayır demez , bende o yuzden bırer gun arayla denk getırıyorum

Ahahahha biz alışmışız flashla çizgi aramaya ama gebelik varsa ve ilerlerse hususi alıp yapcam o koyuluk bana hatıra kalsın die
Resmen aklındakini yazdın eğer çıkarsa ilk ovulasyon testiyle denicem demiştim videodaki kadın gibi, deneyenlere de örnek olsun diye
İkinci olarakta öyle koyu çizgi çıktığında saklarım demiştim

Evet ilki bugünün ikincisi ctesinin
Ayyyy keşke benimde dolabın dibinde biyerlerde ovulasyon testi olsaydı .. bende yapardım.. elimde iki normal gebelik testi var.. onları asla harcayamam şuan.. birkactane daha test alayım diycem ama eşim farketmesin istiyorum bu aralar is.yok güç yok markete bile beraber gidiyrouz napsam yaaa amaan onu umutlandirmak istemiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…