- 10 Nisan 2016
- 8.858
- 12.946
- 248
- 37
İnshaAllah yakın zamanda bizimde olur hayırlı haberimizKızlar herkese merhaba ben yine elendim regl oluyorum. Her ay umutla bekle sonra başa dön başlık başlık geziyorum. Hamile olanları tebrik ederim Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin darısı bize inşallah
tabı merak eıdyorlar,esım benı motıve eden tek kısı dıyebılırım, ben cok takıntılıyımdır o hep der demekkı hazır degılız yada o hazır degıl,olsaydı belkı saglıksız olurdu hep hayırlısını ıste der.Valla ben kendime merakli diyorum da o da gelip bakiyimm falan diyor napalim
Benimki de diyor yapma erkenden diye ama içten içe o kadar merak ediyor ki yaptıktan sonra da hemen bakmaya gidiyor
Aslında onlar da meraklılar işte ama onlara kesin sonuç olsun ya var ya yok ilk başlarda böyle yapmazdı asilamada falan çok baktı yaptıktan sonra. Bende aşılama geçince saldım artık test yapasım bile yok adetim gelmezse anca öyle
Senin bata az kaldı, bak biz daha çalışmalara bile başlayamadık çıldıracağım ya.Evet ..Birbirimizi bulalım orda ☺tamam ağlamıyom gözüme toz kaçtı
Bende bu ay itibariyle saldım artık aşılama olduğum zamanda çok bakmistik beraber, farkli farklı odalarda flaş tutup (bu oda karanlık surda bakalım gibiBen röntgen filmi gibi ışığa tutup cama yapıştırdığım günü biliyorumkendimden utandım artık. Bıraktım test yapmayı
Ohaa gebelik testindeki koyuluga bak süpermişVideo buydu kadın adet gününe kadar devam etmis ovulasyona koyu olduğunu görünce tekrar yumurtlama oluyor diye devam etmiş denemeye ama hamileymiş burda karsilastiriyor
Insallah darisi size, umitsizlige kapilmayin her ay yeni bir sans, yeni umutlarla ve mutlulukla dolsun iciniz!Kızlar herkese merhaba ben yine elendim regl oluyorum. Her ay umutla bekle sonra başa dön başlık başlık geziyorum. Hamile olanları tebrik ederim Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin darısı bize inşallah
Evet ilki bugünün ikincisi ctesininYenimi yaptın canım bunu?
Hahahah doğru zamanda gelsinlet inşallah. Siz kaç aydır deniyorsunuzzBende bu ay itibariyle saldım artık aşılama olduğum zamanda çok bakmistik beraber, farkli farklı odalarda flaş tutup (bu oda karanlık surda bakalım gibi)
Artık bundan sonra o kırmızı çizgi bizim gözümüze girsin!
Aynen aşılamaya kadar daha bi umutlu meraklı ama ordan negatifi yiyince pek koymuyor herhalde bende o düşüncedeyim. Olursa mucizemiz olur beklemedeyiz bakalımtabı merak eıdyorlar,esım benı motıve eden tek kısı dıyebılırım, ben cok takıntılıyımdır o hep der demekkı hazır degılız yada o hazır degıl,olsaydı belkı saglıksız olurdu hep hayırlısını ıste der.
bende öyle dusunuyorum ama merakıma yenık duusyorum. bnde ıkı negatıf asılamadan sonra bu negatıf testler bıze koymaz gardaşhayırlısıyla gelsınler bız herdaım peslerındeyız :)
evet ya üzülmeden istiktrarlı bır sekılde devam ınsallaahhhAynen aşılamaya kadar daha bi umutlu meraklı ama ordan negatifi yiyince pek koymuyor herhalde bende o düşüncedeyim. Olursa mucizemiz olur beklemedeyiz bakalım
Aynen birde gebelik testinde T çizgisi önce koyulasiyorOhaa gebelik testindeki koyuluga bak süpermişlh daha silik
Bizim bu ay 18. Ayimiz bir de 2. Kez hsg oldum yine de az ümit var o yüzden içimdeHahahah doğru zamanda gelsinlet inşallah. Siz kaç aydır deniyorsunuzz
Tedaviyle mi sonuç bekliyorsunuz yok normal yolla mıAynen birde gebelik testinde T çizgisi önce koyulasiyor
Lh testinde C cizgisi önce koyulasiyor
Aynen bizde istiyoruz gözümüze girsin artık
Bende düşünürdüm önümüzdeki ayı ama düşünemiyorum gorev işi malumevet ya üzülmeden istiktrarlı bır sekılde devam ınsallaahhh
hatta dıger ay ıcın bıle cızelge yaptımkecıboynuzum bıttı onu alcam esıme kendıme ıncır.
olacak ınanıyorum cok az kaldı hepımız kavusacagız mıs kokululara
Ahahahha biz alışmışız flashla çizgi aramaya ama gebelik varsa ve ilerlerse hususi alıp yapcam o koyuluk bana hatıra kalsın dieAynen birde gebelik testinde T çizgisi önce koyulasiyor
Lh testinde C cizgisi önce koyulasiyor
Aynen bizde istiyoruz gözümüze girsin artık
Bu ay canım 2. Kez hsg çektirdim ben bi yandan da femara kullandım adetin 4. Günü başladım sabah akşam 5 gün.Tedaviyle mi sonuç bekliyorsunuz yok normal yolla mı
İnşallah nasip olur ya bende sizden 4gün önce yaptırmışım iğneyiBu ay canım 2. Kez hsg çektirdim ben bi yandan da femara kullandım adetin 4. Günü başladım sabah akşam 5 gün.
En son da cuma günü catlatma ignesi attım beklemedeyim tedaviyle yani
kabak bende bu ay yedım baya kuzum , faydası varmıs.Bende düşünürdüm önümüzdeki ayı ama düşünemiyorum gorev işi malumama deneme fırsatım olursa kavrulmamis kabak çekirdeği incir falan aklımda onu denicem hafif yumurta tembelliği de var ya
Ama incirde dikkat etmek lazım prolaktin yüksek olmaya meyilliyse
Resmen aklındakini yazdın eğer çıkarsa ilk ovulasyon testiyle denicem demiştim videodaki kadın gibi, deneyenlere de örnek olsun diyeAhahahha biz alışmışız flashla çizgi aramaya ama gebelik varsa ve ilerlerse hususi alıp yapcam o koyuluk bana hatıra kalsın die
Ayyyy keşke benimde dolabın dibinde biyerlerde ovulasyon testi olsaydı .. bende yapardım.. elimde iki normal gebelik testi var.. onları asla harcayamam şuan.. birkactane daha test alayım diycem ama eşim farketmesin istiyorum bu aralar is.yok güç yok markete bile beraber gidiyrouzEvet ilki bugünün ikincisi ctesinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?