Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Resmen aklındakini yazdın eğer çıkarsa ilk ovulasyon testiyle denicem demiştim videodaki kadın gibi, deneyenlere de örnek olsun diye
İkinci olarakta öyle koyu çizgi çıktığında saklarım demiştim
Koyuyu görmeyenlerin hayali demek ki bu oğlumda da silik öğrenmiştim sonra hiç aklıma gelmedi koyuyu göreyim die cahillik belkide

İnşallah nasip olur ya bende sizden 4gün önce yaptırmışım iğneyi
Sen ilaç kullandın mı canim kaç mm olmuş yumurtan? Benimki tekti 18mmdi ama catlatma iğnesi de büyütüyormuş biraz
İnşallah canım bekleyen herkese nasip olsuun göz yaşları bu sefer mutluluktan olsun hepimizin insallah

Bizim bu ay 18. Ayimiz bir de 2. Kez hsg oldum yine de az ümit var o yüzden içimde sizin ne kadar oldu
Bende 11.ayıma girdim. Bu ayda olmazda 11 olucak. Sebepsiz bir sorun çıkmadı ama olmuyor kuzum.
Hsg sonrası hep çok umut var diyorlar İnşallah bu ay güzel haberler veririz.
2 ay önce kimyasal geçirdim umudum artmıştı yine olmadı geçen ay. Stres yapma diyorlar ama streslenmemek elde değilki. Her ay bekliyor insan.

kabak bende bu ay yedım baya kuzum , faydası varmıs.
evet ya haklısın ınsallah bu ay olurda dıger aya gerek kalmaz :)
bızımkı hergun yapsak hayır demez , bende o yuzden bırer gun arayla denk getırıyorum
Bizimde öyle ya bende kacmasin diye genelde yumurtlama gunu her gün denemiştim. Bu hafta gün aşırı denedik en son da cuma cumartesi oldu iğneyi atınca yine dayanamadım gel yapak belki tutar diye

Merhaba kizlar yumurtlama günüm yarın gözüküyor beklenen adetse 25 ocak bugünlerde denemem gerekiyor sanırım dimi?

Bizimde öyle ya bende kacmasin diye genelde yumurtlama gunu her gün denemiştim. Bu hafta gün aşırı denedik en son da cuma cumartesi oldu iğneyi atınca yine dayanamadım gel yapak belki tutar diye
ay bende bır ara her gun denedım yumurtlama zamanı olmadı sımdıde bırer gun arayla denedık bakalım :)
ınsallaaahh tutar hepımızınkı

Bende netten qldim ona kalsak ohooo bi dünya laf ilk defa denedim ovulasyon ve tuttu çok şükür inşallah diyelim

Laboquick ve dr prüfer gebelik testlerine uğurlu diyolar deneyen var mı kızlar ben days comfort yaptım bugün ama çok şikayet vardı o testle ilgili onu da kullanıp doğru sonuç alan var mı?

Merhaba kizlar yumurtlama günüm yarın gözüküyor beklenen adetse 25 ocak bugünlerde denemem gerekiyor sanırım dimi?
Merhaba, durdugun hata! En sagliklisi iki gunde bir, yani hem dun hem yarin yapmaniz. Dun yapmasiysaniz hem bugun hem yarin kotu olmaz sanki...

Insallah tutsun!

Şükür yine bisey çıkmamış canım Allah hastalıkla sınamasın çok zor.
Benimde bi tane çikolata kistim var hafifte yumurta tembelliği varmış. Allahtan kistim büyümüyor
Evet kimyasalda insan boşu boşuna umitleniyor ama sagliksizmis demekki atılmış en azından tutmuş benim hiç olmadı. Genelde de kimyasaldan bi kaç ay sonra hamilelik oluyor diyorlar inşallah seninde tutar bu ay.
Benim ilk hsg de 3 ay deneyebilmistim çektirdiğim ayla birlikte. Şimdi de bu ay ikinciyi cektirdim ve bu ay deneme fırsatım oldu. Olmazsa 2 ay daha deneme fırsatım olmayacak işten dolayı
Hsgden sonra 4-6 ay arası şans artıyor diyorlar ama ben pek deneyemiyorum işte ona da canım sıkıliyor

ay bende bır ara her gun denedım yumurtlama zamanı olmadı sımdıde bırer gun arayla denedık bakalım :)
ınsallaaahh tutar hepımızınkı
Doktor da bi gün boş bi gün dolu diyor bana da ben yine kaçıyor gibi tedirgin oluyorum. Salı, perşembe cuma cumartesi denedik bakalım nolucak

Canımm inşallah sağlıkla tutunur miniğin ne zaman kan tahlili vereceksin
Allah razı olsun canim insallah tez zaman da sizlere de nasip olsun bu tatli heyecanlar yarın sabah kan vermeyi düşünüyorum biraz da korkuyorum değerim 5 in altında çıkar diye ama kan versem daha rahatlıcm sanki

Ben bu ay sabah akşam klomen kullandım 18mm bi tane yumurtam vardı benimde iğneyi yaptır doktor

Doktor da bi gün boş bi gün dolu diyor bana da ben yine kaçıyor gibi tedirgin oluyorum. Salı, perşembe cuma cumartesi denedik bakalım nolucak
aynen bzde oyle denıycez bı kac ay baakalım, her gun olunca sperm azalıyormus , perhızden sonrada gormustum zaten baya fark edıyor.
ınsallah cok guzel olur sonucu

aynen bzde oyle denıycez bı kac ay baakalım, her gun olunca sperm azalıyormus , perhızden sonrada gormustum zaten baya fark edıyor.
ınsallah cok guzel olur sonucu
Bende akıntım oluyo diye gün aşırı olmasın dedim kendimce iyi mi yaptık kötü mü bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…