Ya bizim ilk sperm testindeki sonucu hatırlayamıyorum ben kağıdı da doktorda unutmuştum o zaman ama adam bu değerlerle nasıl olmaz falan demistiaynen bzde oyle denıycez bı kac ay baakalım, her gun olunca sperm azalıyormus , perhızden sonrada gormustum zaten baya fark edıyor.
ınsallah cok guzel olur sonucu
Öyle deme canım hayırlısını biz bilemeyiz ki.. Her zaman yeni şansın var.. sakin bozma morelini.. Rabbim sağlık versinKızlar kanamam başladı aniden söküldü kimyasal oldu sanırım zaten bizim yüzümüz 3 gün üst üste gülmez. İnşallah hamile olanların sağlıkla ilerler bekleyenler de güzel haberler alir. Sağlıcakla kalın
İğne vurulduğundan bari sadece 1 gün ilişki olmadı onun haricinde her günü değerlendirdikılıskınız nasıl oluyor suan ? bır gun dolu bıgun bos mu yoksa ıkı uc gun arayla mı ?
tabı kı, hayırlısı olsun ınsallaah hakkınızdaCanım ben yeni deniyorum birkaç aydır ama insan beklenti içinde olunca bir arayışlara giriyor
Normalde 30 günde bir adet olduğum için ayın 23ü bat. Ama iğneden sebep değişiklik olur mu bilmiyorumBenim gibiymiş o zaman bat ne zaman?
Ignede 1 2 mm buyetebiliyormus inşallah güzel sonuçlar alırız
iyi yapmıssın canım rıske atma senİğne vurulduğundan bari sadece 1 gün ilişki olmadı onun haricinde her günü değerlendirdik
Bende aynı şekilde 4 aylık evliyiz ama ergenlik dönemimden itibaren bi yumurtlama tembelliğim var. O yüzden doktorum istediğim için tedavi başlattıCanım ben yeni deniyorum birkaç aydır ama insan beklenti içinde olunca bir arayışlara giriyor
Ya öyle bişey ki ara verelim diyorum bi bakıyorum akıntım olmuş doktoru bu yönde dinlemedim o yüzdeniyi yapmıssın canım rıske atma sen
Sizin durumunuz nediriyi yapmıssın canım rıske atma sen
ya sperm sorunu yoksa hergun de denene bılır. sperm kendını bır ıkı gunde topladıgı ıcın doktorlar ıkı gun ara dıyır yada gun asırıYa öyle bişey ki ara verelim diyorum bi bakıyorum akıntım olmuş doktoru bu yönde dinlemedim o yüzden
Hepimiz birbirimize dua edelim. Evet hsg içinde öyle diyorlar. Allahım en doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bize.Şükür yine bisey çıkmamış canım Allah hastalıkla sınamasın çok zor.
Benimde bi tane çikolata kistim var hafifte yumurta tembelliği varmış. Allahtan kistim büyümüyor
Evet kimyasalda insan boşu boşuna umitleniyor ama sagliksizmis demekki atılmış en azından tutmuş benim hiç olmadı. Genelde de kimyasaldan bi kaç ay sonra hamilelik oluyor diyorlar inşallah seninde tutar bu ay.
Benim ilk hsg de 3 ay deneyebilmistim çektirdiğim ayla birlikte. Şimdi de bu ay ikinciyi cektirdim ve bu ay deneme fırsatım oldu. Olmazsa 2 ay daha deneme fırsatım olmayacak işten dolayı
Hsgden sonra 4-6 ay arası şans artıyor diyorlar ama ben pek deneyemiyorum işte ona da canım sıkıliyor
durumumuz baya karısık :)Sizin durumunuz nedir
Ya sen teste meydan mı okuyosunBende bu ay itibariyle saldım artık aşılama olduğum zamanda çok bakmistik beraber, farkli farklı odalarda flaş tutup (bu oda karanlık surda bakalım gibi)
Artık bundan sonra o kırmızı çizgi bizim gözümüze girsin!
Hangi iğneyi vuruldunuz?Benim de çatlatma iğnesinin 7.günü kasıklarım da ara ara ağrı oluyo belim de sızlama var
Aradan 1 saat sonra acaba var mıydı diye çöpe bakmışlığım varBi de ben artık eşime de musallat ettim geçiyoruz testin başına flasha aha gördüm, yok görmedim ya şurada var işte diye diye 10 dk oyalaniyoruz
Bakmicam artık 10 dk da varsa var sonra direk çöpe insan umut ariyor
Hay allah ya üzme kendini..Önümüzdeki maçlara bakıcazKızlar kanamam başladı aniden söküldü kimyasal oldu sanırım zaten bizim yüzümüz 3 gün üst üste gülmez. İnşallah hamile olanların sağlıkla ilerler bekleyenler de güzel haberler alir. Sağlıcakla kalın
Bencede bugün ve yarın ozellikleMerhaba kizlar yumurtlama günüm yarın gözüküyor beklenen adetse 25 ocak bugünlerde denemem gerekiyor sanırım dimi?
Mumis geçmiş olsun test bağımlılarına hoş geldinTest yaparsam sanki pozitif birşeyler görecekmişim gibi geliyor " fikri çık aklımdannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?