Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen bzde oyle denıycez bı kac ay baakalım, her gun olunca sperm azalıyormus , perhızden sonrada gormustum zaten baya fark edıyor.
ınsallah cok guzel olur sonucu
Ya bizim ilk sperm testindeki sonucu hatırlayamıyorum ben kağıdı da doktorda unutmuştum o zaman ama adam bu değerlerle nasıl olmaz falan demisti
İkincide de işte aşılamaya kadar karışımı yedirdim 36 saatte 95 milyon çıktı yıkamadan sonra 45milyondu kendi doktoruma gösterdim iyi falan dedi
En iyisi herhalde gün aşırı

Öyle deme canım hayırlısını biz bilemeyiz ki.. Her zaman yeni şansın var.. sakin bozma morelini.. Rabbim sağlık versin

Canım ben yeni deniyorum birkaç aydır ama insan beklenti içinde olunca bir arayışlara giriyor
Bende aynı şekilde 4 aylık evliyiz ama ergenlik dönemimden itibaren bi yumurtlama tembelliğim var. O yüzden doktorum istediğim için tedavi başlattı

Ya öyle bişey ki ara verelim diyorum bi bakıyorum akıntım olmuş doktoru bu yönde dinlemedim o yüzden
ya sperm sorunu yoksa hergun de denene bılır. sperm kendını bır ıkı gunde topladıgı ıcın doktorlar ıkı gun ara dıyır yada gun asırı

Hepimiz birbirimize dua edelim. Evet hsg içinde öyle diyorlar. Allahım en doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bize.

Sizin durumunuz nedir
durumumuz baya karısık :)
3yıllık evlıyım, 2yıldır bebiş ıstıyoruz kasımda asılama oldum kımyasal oldu,, aralıktakı asılmama negatıf. suan bıraktım tedavıyı.
esımın sperm hız ve sayı sorunu vardı 6ay once oda duzeldı sımdı denıyoruz bakalım ınsallaahh nasıp olur olmazsa 5-6 ay snra tup bebek

Aradan 1 saat sonra acaba var mıydı diye çöpe bakmışlığım var ah ne uğraştırdı ne hallere soktular sıpalar bizi sağlıkla gelselerdi bi

Hay allah ya üzme kendini..Önümüzdeki maçlara bakıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…