Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, durdugun hata! En sagliklisi iki gunde bir, yani hem dun hem yarin yapmaniz. Dun yapmasiysaniz hem bugun hem yarin kotu olmaz sanki...

Insallah tutsun!
Evet dün yaptık canım bı de yarın inşallah peki yumurtlama gününden sonra yapılabilir mi

Mumis geçmiş olsun test bağımlılarına hoş geldin
Yhaaaaaa hayiiir ... Hey sen! Evet evet sen ! Lanet olası test salgını beni ele geciremickesin.. naaayırrrr..

Gördüğünüz gibi test yapamamaktan türk dublajlı Amerikan sinemasından Yeşilçama bağladım.. yanii insaAllah Anne olana kadar delirmeyiz

Aradan 1 saat sonra acaba var mıydı diye çöpe bakmışlığım var ah ne uğraştırdı ne hallere soktular sıpalar bizi sağlıkla gelselerdi bi
Hele benn çöpe atip yatıp sonra acaba mi diye tekrar yataktan firlamisligim var ama bı 7 sene filan önceydi yani

Hele benn çöpe atip yatıp sonra acaba mi diye tekrar yataktan firlamisligim var ama bı 7 sene filan önceydi yani
Ayy bide negatifi görünce kendi kendime söyleniyorum sinirlenip çöpe atıyorum. Sonra aklım orda kalıyor gidip gelip bakıyorum en iyisi mi günümüz geçmeden test yapmamak tabi durabilirsek bu ay iyi direndim ama oda iğne etkisi geçmemişse yalancı pozitif görmeyim diye

bende yanımda tasıyorum çöpu bır kac kere karıstırmıstım zor oluyor

neler yapar olduk ya baksana allh bize yardım etsin inş artık yüzler gülsün kucaklar dolsun anneler olalımda bebiş sohbetlerimiz olsun bu ay ilk defa yazdım hep uzaktan takipteydim çok iyi oluyomuş yazmak

Kızlar bencede yumurtlama önce ve sonrasıda gün aşırı denenmeli nolur nolmaz

Aradan 1 saat sonra acaba var mıydı diye çöpe bakmışlığım var ah ne uğraştırdı ne hallere soktular sıpalar bizi sağlıkla gelselerdi bi
Bende öyle yapıyordum sonra zaten bakıyorum diyip bi kenara koyuyordum hey allahim yaa bi nasip olursa popolarini bol bol isiricam ne hallere düştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…