Evet dün yaptık canım bı de yarın inşallahMerhaba, durdugun hata! En sagliklisi iki gunde bir, yani hem dun hem yarin yapmaniz. Dun yapmasiysaniz hem bugun hem yarin kotu olmaz sanki...
Insallah tutsun!
Ben buAradan 1 saat sonra acaba var mıydı diye çöpe bakmışlığım varah ne uğraştırdı ne hallere soktular sıpalar bizi sağlıkla gelselerdi bi
Mumis geçmiş olsun test bağımlılarına hoş geldin
Hele benn çöpe atip yatıp sonra acaba mi diye tekrar yataktan firlamisligim var ama bı 7 sene filan önceydi yaniAradan 1 saat sonra acaba var mıydı diye çöpe bakmışlığım varah ne uğraştırdı ne hallere soktular sıpalar bizi sağlıkla gelselerdi bi
Ayy bide negatifi görünce kendi kendime söyleniyorum sinirlenip çöpe atıyorum. Sonra aklım orda kalıyor gidip gelip bakıyorumHele benn çöpe atip yatıp sonra acaba mi diye tekrar yataktan firlamisligim var ama bı 7 sene filan önceydi yani
bat ne zaman kuzuTest yaparsam sanki pozitif birşeyler görecekmişim gibi geliyor " fikri çık aklımdannnn
Peki yumurtlama günunden sonra yapılır mı yani ne kadar daha devam etmek gerekirBencede bugün ve yarın ozellikle
bende yanımda tasıyorum çöpu bır kac kere karıstırmıstım zor oluyorAyy bide negatifi görünce kendi kendime söyleniyorum sinirlenip çöpe atıyorum. Sonra aklım orda kalıyor gidip gelip bakıyorumen iyisi mi günümüz geçmeden test yapmamak tabi durabilirsek bu ay iyi direndim ama oda iğne etkisi geçmemişse yalancı pozitif görmeyim diye
bırer gun arayla devam et canım ne kadar sperm okdar şansPeki yumurtlama günunden sonra yapılır mı yani ne kadar daha devam etmek gerekir
İğneden genellikle 14 15 gun sonra oluyor adetNormalde 30 günde bir adet olduğum için ayın 23ü bat. Ama iğneden sebep değişiklik olur mu bilmiyorum
Yaabende yanımda tasıyorum çöpu bır kac kere karıstırmıstım zor oluyor
Ben olsam dediğim günleri değerlendirdim.. yumurta çatlamamış olabilir diye de enazindan 2 gunde bir denerdim bir iki kez dahaPeki yumurtlama günunden sonra yapılır mı yani ne kadar daha devam etmek gerekir
Amiin amiin burda çabalayan herkes icin dua ediyorum biri mutlu sona ulaştığında da çok seviniyorum bizi bizden başka kimse anlamıyor çünküHepimiz birbirimize dua edelim. Evet hsg içinde öyle diyorlar. Allahım en doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bize.
Bende öyle yapıyordum sonra zaten bakıyorum diyip bi kenara koyuyordum hey allahim yaa bi nasip olursa popolarini bol bol isiricam ne hallere düştükAradan 1 saat sonra acaba var mıydı diye çöpe bakmışlığım varah ne uğraştırdı ne hallere soktular sıpalar bizi sağlıkla gelselerdi bi
Okuyorum artık yeterrYa sen teste meydan mı okuyosun
Bat ne zaman çok mu geldi?Kızlar kanamam başladı aniden söküldü kimyasal oldu sanırım zaten bizim yüzümüz 3 gün üst üste gülmez. İnşallah hamile olanların sağlıkla ilerler bekleyenler de güzel haberler alir. Sağlıcakla kalın
Tebrik ederim cnm sağlıkla ilerler inşGünaydın kızlar nur topu gibi silik çizgim var geçen ay da böyle olmuştu ama bu kadar belirgin değildi galiba oldu bu sefer ne dersiniz @Birbuketcicek kuzum yaptın mı test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?