Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm eslerin boyle sessiz olmasi bize yol, su, elektrik olarak geri donuyor. Esin ne zaman sizin bir aile oldugunuzu kavrayip elini tasin altina koyar, o zaman seni ailesiyle karsi karsiya birakmamis olur. Fakat erkekler bunu cok gec idrak edebiliyorlar. Onlar olgunlasana kadar biz bizlikten geciyoruz zaten, malesef.

İlki göremedim ikincide hayal gibi görünüyor en fazla 15 dakika sonrası biraz zor gibi ama umitlendirmek istemem hiç yoksa bembeyaz kalıyor sonrası bile çıkmıyor değerin belki düşüktür ..
Ben daha öncede iki kez yaşadım (erken gebelik testlerinde) oyüzden umudum yok sadece kuruma çizgisi de olsa mutlu ediyor beni işte

İnsallah en kısa zamanda nasip.olur canım

Hayirli olsun canım inşallah

Canım 27 yaşındayım mevsimlerden daha önce neden etkilenmedi aşımı yaptı anlamadım.inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah ama ben umudu kestim benden sonra kim düşünmeye başlasa hamileyim diyo
Asi da etkilemiş olabilir, ama lütfen umudunu kesme. Ne zaman bahar gelir güneş açar hiç belli olmaz. Allah büyüktür. Bende Şubat'ta 31olcam benimde bütün arkadaşım eşim dostum hamile yada çocukları büyüdü ikincisi geldi. Ama ne yapalım nasip bekliyoruz iki senedir

Hahahah yıldırma politikası

Merhaba arkadaşlar bugün bat günüm ama henüz regl olmadım. Karnıma ara ara giren bir ağrı var ve göğüslerim ağrıyor. Normalde göğüslerim bat öncesinde de ağrır zaten ama karnım ağrımazdı yani regl olduktan sonra ağrırdı. Hamile olanlar da karın ağrısı ve göğüs ağrısı oluyor mu erken gebelikte?

Kiz olsun anam biz doguracaz Allah'ın izniyle bak gör. İnan bı damla sperm kalmıştı yıkama için verdiğimizde

Kuzu varikoselden dolayı spermde sıkıntı vardı ama aylar oldu bakmayali unuttum hep değerleri. Yikamaya verirken de söylemeyi unuttuk sayısı ne kadar diye biz söylemeden de onlar kağıt vermiyormus. Neyse bacım bogazlasam ne olacak eşim çok stresli ve kendini çok suçluyor o gün ruh gibi gezdi hep ama nörüyüm olan oldu

Kiz olsun anam biz doguracaz Allah'ın izniyle bak gör. İnan bı damla sperm kalmıştı yıkama için verdiğimizde
Hahahah ya asla formdan düşmüyosun kocam kıskanıyo resmen bana böyle gülmüyosun diyo her akşam neşemsin yeminle Allah ayağını taşa değdirmesin

Hahahah ya asla formdan düşmüyosun kocam kıskanıyo resmen bana böyle gülmüyosun diyo her akşam neşemsin yeminle Allah ayağını taşa değdirmesin
İnan gülmek için giriyorum bu sayfaya gülerken de güldürmek istiyorum sağolasın balım Kız valla doğurmak istiyorum ondan geliyor bu enerji ha bu arada kürtaj olurken yan odada biri doguruyormus bı çığlık atıyor dedim aman ya rabbel alemin o an bende çocuk olsa asla cikmazdi geri içime kacardi korkudan, doğurmak istiyorum ama böyle de korkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…