Cnm eslerin boyle sessiz olmasi bize yol, su, elektrik olarak geri donuyor. Esin ne zaman sizin bir aile oldugunuzu kavrayip elini tasin altina koyar, o zaman seni ailesiyle karsi karsiya birakmamis olur. Fakat erkekler bunu cok gec idrak edebiliyorlar. Onlar olgunlasana kadar biz bizlikten geciyoruz zaten, malesef.Eşim öyle sessiz bir insan ki anlatamam evi başına yıksam üzülme der öyle böyle değil maçlı. İnsan kalp kırmaktan itina eden bir karakter öyle böyle değil o nedenle zor oluyor zaten karşımdakilerde mübarek canavar gibi herşey bir laf söz en kötüsü sütümü helal etmem yada ağlamalar ölüp gideceğiz biz diye laflar neler neler bizim iş çok zor anlayacağın Allah yardımcımız olsun
Ben daha öncede iki kez yaşadım (erken gebelik testlerinde) oyüzden umudum yok sadece kuruma çizgisi de olsa mutlu ediyor beni işteİlki göremedim ikincide hayal gibi görünüyor en fazla 15 dakika sonrası biraz zor gibi ama umitlendirmek istemem hiç yoksa bembeyaz kalıyor sonrası bile çıkmıyor değerin belki düşüktür ..
İnsallah en kısa zamanda nasip.olur canımKızlar selam.o kadar mutsuzum ki tarif edemem insan yemek yerken dahi yutkunamayıp ağlarmış2 Ocak bat tarihimdi olmadık ilk defa adetim gecikti asla gecikme olmazdı adetin 8.günü reglim geldi 1 ocakta ilk biontech aşımı olmuştum.ilk bi kaç gün test yapmaya dahi korkmuştum negatif çıkacak die ki zaten çıktı.neden böyle olmuş olabilir 7 gün gecikme çok fazla degil mi düzenli olan birisi için ne zaman pozitif olacak artk hergün birinin hamilelik haberini alıyorum.olsun onları kıskanmak değil bizim neden olmuyor artk çok üzülüyorum.
Hayirli olsun canım inşallahKuzum hiçbir belirtim yok diyebilirim sadece akıntım var, ilk gebeliğimde göğüslerim şişmişti mesela bunda o da yok. Tedirginim tabi ama elden hiçbir şey gelmez şükürler olsun, bundan sonrasında yapılacak iş beklemek
Seni takip ediyorum çok çok az kaldı beraber geçirelim inşallah sürecimizi
2. Düşükte kan verip 2 günde bir takip ettik ve çok yorucuydu.
Sonuçta olacak olan oluyor ben sadece iğne olduğu İçin 14. Gün test yaptım yoksa beni biliyorsun test yapma taraftarı hiç değildim.
Kuzum Rabbim senin yüzünü de güldürsün İnşallah kuruma çizgisi değil net saniyelik çizgi ve kanda yüksek değeri görmeyi nasip etsinBen daha öncede iki kez yaşadım (erken gebelik testlerinde) oyüzden umudum yok sadece kuruma çizgisi de olsa mutlu ediyor beni işte
Amin cnmKuzum Rabbim senin yüzünü de güldürsün İnşallah kuruma çizgisi değil net saniyelik çizgi ve kanda yüksek değeri görmeyi nasip etsin
AminnnAmin cnmAllah hak eden herkese versin inş
Asi da etkilemiş olabilir, ama lütfen umudunu kesme. Ne zaman bahar gelir güneş açar hiç belli olmaz. Allah büyüktür. Bende Şubat'ta 31olcam benimde bütün arkadaşım eşim dostum hamile yada çocukları büyüdü ikincisi geldi. Ama ne yapalım nasip bekliyoruz iki senedirCanım 27 yaşındayım mevsimlerden daha önce neden etkilenmediaşımı yaptı anlamadım.inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah ama ben umudu kestim benden sonra kim düşünmeye başlasa hamileyim diyo
Bat ne zaman kuzum, çizgi görünüyor inşallah bebişim çizgiidir belkideSelam kızlar elimdeki kuruma çizgisiyle bakışıp duruyoruz.Sonradan çıkan çizgide olsa beni mutlu ediyor çöpe atamıyorum
Sabah başlıyorum heyecan dorukta !Ahahahha süper yaaa valla bende sana eşlik ederdim ben sabah akşam test yaparak bekliyorum yaaa olayın şanından gelecekse böyle gelsin testler feda olsun hepsine işicem ahtım var
Hahahah yıldırma politikasıAmin canım madem öyle sende evlerine erken git erken dön başım ağrıyor uykum geldi ama hep erken git her gün git ki onlarda bişey diyemezsin sonuçta onlarda rahat etmek isterler gelin var diye edemezler yani böyle dene istersen Allah sana kolaylık versin zor yani
Dogurana kadar batmazsak iyiBen a101 den aliyorum manavdan almistim bi kere tanesi 15 liraydi
Kiz olsun anam biz doguracaz Allah'ın izniyle bak gör. İnan bı damla sperm kalmıştı yıkama için verdiğimizdesana yemin ediyorum sesli güldüm ahahahah
Ama merak etme ya bu ihtimalleri değiştirmiyor ki vallaha eğer yetecekse azıda yetiyorr..
Esas benim fazla yok ihtimalim .. cunki hem pkluyum hemde daha önce hiç yumurtladiğini shait olamadım daha doğrusu testlerde zaten iki kez bakabilmistim takip yapabilmistim farklı testlerle.. ben onu bile göremedim ya.. şimdi Durmuşum gün aşırı toplam 5 kez yada 4 birliktelikten umutlaniyorum üzüldüm sidmi ya bak birden
Kuzu varikoselden dolayı spermde sıkıntı vardı ama aylar oldu bakmayali unuttum hep değerleri. Yikamaya verirken de söylemeyi unuttuk sayısı ne kadar diye biz söylemeden de onlar kağıt vermiyormus. Neyse bacım bogazlasam ne olacakŞey ben olsam adamı bogazlardimama sen ben değilsin o yüzden çok takılma. Benimde aşilamami normalde cumartesi ya da pazartesi olur diyordu doktor. Bizde çarşamba gününü değerlendirdik. Perşembe günü kontrolde yumurtanın birden büyüdüğünü gördük hemen catlatma iğnesi attım cuma günü de aşılama olmuştu. Eşim de 36 saat beklemiş oldu aşılama için yani
Size örnek verdiğinizde ne kadar sperm cikmis kağıt vermediler mi? Sperm de bi sorun yoksa sıkma canini
Hahahah ya asla formdan düşmüyosun kocam kıskanıyo resmen bana böyle gülmüyosun diyo her akşam neşemsin yeminleKiz olsun anam biz doguracaz Allah'ın izniyle bak gör. İnan bı damla sperm kalmıştı yıkama için verdiğimizde
He kız valla sorma hiçYa olsun kökü kurumadı ya illaki vardırBu adamların da derdi hiç bitmiyo hayret bişey
Aman erkense de erken olsun yeterse yeter beKızlar bat 18nocak olup daha test yapan yok değil mi? Bana çok erken geliyor
İnan gülmek için giriyorum bu sayfaya gülerken de güldürmek istiyorumHahahah ya asla formdan düşmüyosun kocam kıskanıyo resmen bana böyle gülmüyosun diyo her akşam neşemsin yeminleAllah ayağını taşa değdirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?