- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
İnan o kadar her yerden bi şey akıyor ki ben takip edemiyorumSorması ayıp bu beyaz akıntı nasıl oluyorBende de akıntı var beyaz krem gibi ama emin olamıyorum bildiğimi unuttum resmen
Canım inşallah dediğin gibi olur hepimiz umduğumuz daha güzel hamilelik yaşar dünyalar güzeli bebeğimiz olur bu acıları unuttururAhhh kuzumüzülmekte çok haklıyız her adette bı yikiliyoruz ama daha guzeli bizi bekliyor inan buna, hormon dengemiz değişiyor stres oluyor şu bu derken maalesef adet tarihleri bazen böyle oyun oynayabiliyor her nasibin bı vakti var..
Evet zor bir durum ama hayır da şerde rabbimden diyorum ilk zamanlar beni çok üzmüştü ama insan alışıyormuşOy kıyamam.cennet kuşu.
İnşallah en kısa zamanda tekrar nasip olur canım, evet işte beklemede sıkıntı var
Ayy hadi inşallah ya bat gelmiş zatenTatlım yumurtlama 27aralık - 29 aralık da çatladı tahmini bat 12 ocak oluyor galiba ama ben 10 ocak olarak yazdırdım yumurtlama tarihine göre iki gündür hep saatler sonra çizgi çıkıyor yarın sabah tekrar yapıcamusanmadan tekrar tekrar test yapıyorum
şu hsg bari bi işe yarasa.Onca eziyet (avokado) çektik yeter artıkKiz amannnn ben bunu anestezisiz nasıl çektim. Kimseyi korkutmayim ama ona dayandiysam şak diye dogururum ben
Siz yine bizden iyiymişsinizYok Allaha şükür 4 yaşında bir kızım var ama haziran ayında kalp durması sonucu 1 bebeğim düştü rabbim nasip ederse kızım kardeş istiyor
Evet aynen kuzum, Rabbim kızına sağlık sıhhat versin inşallah.Evet zor bir durum ama hayır da şerde rabbimden diyorum ilk zamanlar beni çok üzmüştü ama insan alışıyormuş
Ya hahahahahİnan o kadar her yerden bi şey akıyor ki ben takip edemiyorum
Ben ikiz cokkkj istiyorum dua ediyorum Allah'ım nolur cifter çifter diye eşim diyor ki Allhim bu ne dedigini bilmiyor teker teker olsun inşallahKız sen beni delirtecek misin ikiz cocuklabak adam geldi gidiyorum 10 gün sonra dedi bi tanesine çok korkuyorum iki tane oh oh keçilerle beraber oynarız
Kusura bakma ama arkadaşın da yani.. hicmi düşünmüyor ya başkasını konuşacağına sana destek olsaymış.. özür dilerim arkadaşın sonuçta ama düpedüz düşüncesizliktir buCanım inan ki hamileyim die çok umudum yoktu aşıya bağladım bugün de doktora gittim sordum öyle birsey yok dedi.yoksa neden 8.gün oldum bunun açıklamasını niye yapmıyor ordan çıktım eve geldim arkadaşmda demesin mi falanca hamile daha evleneli 4-5 ay olmuştu eve nasıl geldiğimi bilmiyorum ağlaya ağlaya yemek yedim yedim mi onu da bilmiyorum hala herseyi bahane edip ağlıyorum
Bazı insanlar kotulukten besleniyor inatla soruyorlar seziyorlar aslında ama inatla ağzından deniyoruz henuz olmadı cümlesini duymak istiyorlar. Bu günler de geçecek kuzum Allah büyük bu beklentimizin elbet biz de mükâfatını alacağızCanım inşallah dediğin gibi olur hepimiz umduğumuz daha güzel hamilelik yaşar dünyalar güzeli bebeğimiz olur bu acıları unuttururinanın insanlarda hayatta çok acımasız olmadığını bildikleri halde sürekli bebek konusu açıp aptalca konuşmalar falanca hamile bak hemen kaldı yaşı küçük flan die konuşmalar nerde cahil var beni buldu galiba
Sorma denemedigimiz bı şey kaldı mışu hsg bari bi işe yarasa.Onca eziyet (avokado) çektik yeter artık
Hahahahah BEL ÇEKTİRMESorma denemedigimiz bı şey kaldı mı
Ya of haksız mıyım kızYa hahahahahGözümden yaş geldi
Canım arkadaş olupta işte tayinlerden dolayı uzak yerlerdeyiz onlarda eşimin arkadaşları karınları kurt dolu lanetler görüşsek olmuyo görüşmesek olmuyo insan yalnızda duramıyoKusura bakma ama arkadaşın da yani.. hicmi düşünmüyor ya başkasını konuşacağına sana destek olsaymış.. özür dilerim arkadaşın sonuçta ama düpedüz düşüncesizliktir bu
Geçen bana bı teyze dedi ki gel göbeğini çekelim ben de dedim ki anam çekiyorsan esiminkini çekHahahahah BEL ÇEKTİRME
Bunu bende çok araştırdım ama yapan birini bulamadım.en sonunda yakı duydum belime yakı yapıştırdım bi hafta kadar oda fayda etmediHahahahah BEL ÇEKTİRME
Ah inşallah canımBazı insanlar kotulukten besleniyor inatla soruyorlar seziyorlar aslında ama inatla ağzından deniyoruz henuz olmadı cümlesini duymak istiyorlar. Bu günler de geçecek kuzum Allah büyük bu beklentimizin elbet biz de mükâfatını alacağız
Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah tüm isteyenlereSiz yine bizden iyiymişsinizçok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?