Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah dediğin gibi olur hepimiz umduğumuz daha güzel hamilelik yaşar dünyalar güzeli bebeğimiz olur bu acıları unutturur inanın insanlarda hayatta çok acımasız olmadığını bildikleri halde sürekli bebek konusu açıp aptalca konuşmalar falanca hamile bak hemen kaldı yaşı küçük flan die konuşmalar nerde cahil var beni buldu galiba

Ayy hadi inşallah ya bat gelmiş zaten
İnşallah şak.diye çıkar ikinci çizgi

Kız sen beni delirtecek misin ikiz cocukla bak adam geldi gidiyorum 10 gün sonra dedi bi tanesine çok korkuyorum iki tane oh oh keçilerle beraber oynarız
Ben ikiz cokkkj istiyorum dua ediyorum Allah'ım nolur cifter çifter diye eşim diyor ki Allhim bu ne dedigini bilmiyor teker teker olsun inşallah

Kusura bakma ama arkadaşın da yani.. hicmi düşünmüyor ya başkasını konuşacağına sana destek olsaymış.. özür dilerim arkadaşın sonuçta ama düpedüz düşüncesizliktir bu

Bazı insanlar kotulukten besleniyor inatla soruyorlar seziyorlar aslında ama inatla ağzından deniyoruz henuz olmadı cümlesini duymak istiyorlar. Bu günler de geçecek kuzum Allah büyük bu beklentimizin elbet biz de mükâfatını alacağız

Kusura bakma ama arkadaşın da yani.. hicmi düşünmüyor ya başkasını konuşacağına sana destek olsaymış.. özür dilerim arkadaşın sonuçta ama düpedüz düşüncesizliktir bu
Canım arkadaş olupta işte tayinlerden dolayı uzak yerlerdeyiz onlarda eşimin arkadaşları karınları kurt dolu lanetler görüşsek olmuyo görüşmesek olmuyo insan yalnızda duramıyo eşimle olan mutluluğumuzu hayatımızı yaşantımızı biliyorlar hiç bi sorun yok vuracakları yeri iyi biliyorlar

Ah inşallah canım Allah hepimize yardım etsin ondan başka kimseye dert dökemiyoruz kapısından geri çevirmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…