İşte o beklenen akıntıSorması ayıp bu beyaz akıntı nasıl oluyorBende de akıntı var beyaz krem gibi ama emin olamıyorum bildiğimi unuttum resmen
Canlar ben bu ay asilamamdan pek ümitli değilim olursa bı mucize olur neden derseniz size "eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma"yi uygulamali anlatacm toplanindr aşılamadan üç gün önce birlikte olun sonra toparlansin spermler biraz aşılama gününe kadar dedi. Biz de gittik hobbaaaa güzelce değerlendirdik sonracigima asilamaya gitmeden önceki gün eşim çok stresliydi ben de öyle keyfi gelsin diye takıldım dedim ki bak akıllı akıllı uyu sakın ruyalanip napma dedim sonuç olarak sabah uyandığımda eşim yatağın üstünde yerdeki posta boş boş bakıyordu ne olduğunu varın siz düşünün.
Kesinlikle bugünde değerlendirKızlar iyi akşamlar, bende pko var ovulasyon da dün yine pik gördüm bugünde çatlama gördüm dün değerlendirdik bugünde değerlendirmemiz gerek demi, bir de öğleden sonra gördüm ama değerlendiremedik, bat 16 Ocak
Şey ben olsam adamı bogazlardimCanlar ben bu ay asilamamdan pek ümitli değilim olursa bı mucize olur neden derseniz size "eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma"yi uygulamali anlatacm toplanindr aşılamadan üç gün önce birlikte olun sonra toparlansin spermler biraz aşılama gününe kadar dedi. Biz de gittik hobbaaaa güzelce değerlendirdik sonracigima asilamaya gitmeden önceki gün eşim çok stresliydi ben de öyle keyfi gelsin diye takıldım dedim ki bak akıllı akıllı uyu sakın ruyalanip napma dedim sonuç olarak sabah uyandığımda eşim yatağın üstünde yerdeki posta boş boş bakıyordu ne olduğunu varın siz düşünün.
Ya şu beyaz dediğiniz şeffaf olan demi renksizİşte o beklenen akıntı
Evet tüp bebek aşılama seven Dr ve klinikler hastanelerde bu böyle ama menfaatsiz doktorlarda var ve bir Prof da bu duyduğumu netleştirince şöyle düşündüm yumurtlamadan 7 gün sonra Dr gitsem bakmayacak takip ettiği için biliyor ozaman başka bir özel hastanede nöbetçi bir kadın Dr gidip yada direk kan aldırıp baktırabilirim demiştim Türkiye’de olsam bu şeklde yapacaktım bende ama Almanya’da bakmıyorlar bile çok sıkıntılılar o nedenle kaldı tabiki ama eğer Türkiye de iseniz mutlaka yapınAy ben bunun kavgasını bir doktorla vermiştim benden 21. Gün gel test yapalım dedi. Dedim ama ben ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum adetim 35 günde bir oluyor sizlerin 14 günlük hesabına göre 21. Gün yumurtluyorum zaten dedim o gün test yapmak ne kadar doğru dedim. Bana cevap vermedi kabul de etmedi bu olayı
Ya olsun kökü kurumadı ya illaki vardırCanlar ben bu ay asilamamdan pek ümitli değilim olursa bı mucize olur neden derseniz size "eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma"yi uygulamali anlatacm toplanindr aşılamadan üç gün önce birlikte olun sonra toparlansin spermler biraz aşılama gününe kadar dedi. Biz de gittik hobbaaaa güzelce değerlendirdik sonracigima asilamaya gitmeden önceki gün eşim çok stresliydi ben de öyle keyfi gelsin diye takıldım dedim ki bak akıllı akıllı uyu sakın ruyalanip napma dedim sonuç olarak sabah uyandığımda eşim yatağın üstünde yerdeki posta boş boş bakıyordu ne olduğunu varın siz düşünün.
Internette ovulasyon testi gebelik gostermez deniyor. Ama sanki buralarda gebelikte ovulasyon pozitif cikiyor diye okudum. Seninki de bu duruma kanit mi acaba. Bi el verin kizlar, evde 1 adet ovulasyon var, gebelik testi yok. Zor sabrediyorum ya, bana gore adetim gecikti ama igne hikayesine gore daha 2 gun var. Gecikti psikolojisindeyim ama gelirse cok pis bozulacagimOvulasyon testim boyle çıktı kızlar adete doğru hafif yukseliyomus galiba bu kadar koyu olabilir mi adet oncesi
Eşim öyle sessiz bir insan ki anlatamam evi başına yıksam üzülme der öyle böyle değil maçlı. İnsan kalp kırmaktan itina eden bir karakter öyle böyle değil o nedenle zor oluyor zaten karşımdakilerde mübarek canavar gibi herşey bir laf söz en kötüsü sütümü helal etmem yada ağlamalar ölüp gideceğiz biz diye laflar neler neler bizim iş çok zor anlayacağın Allah yardımcımız olsunYa canım mesjini okudum üzüldüm burda eşin devreye girmesi gerekiyor el kızı söyleyince yanlış anlıyorlar ama oğlu söyleyince tamam der geçer her gün mecbur değilsiniz eviniz var yani
Yeminle şu test yapmayanlar İzmir’de olsa yerini yurdunu bilsem sabahları kapı kapı gezip kaplara işetip test yapıp sonucu da söylemicemInternette ovulasyon testi gebelik gostermez deniyor. Ama sanki buralarda gebelikte ovulasyon pozitif cikiyor diye okudum. Seninki de bu duruma kanit mi acaba. Bi el verin kizlar, evde 1 adet ovulasyon var, gebelik testi yok. Zor sabrediyorum ya, bana gore adetim gecikti ama igne hikayesine gore daha 2 gun var. Gecikti psikolojisindeyim ama gelirse cok pis bozulacagimEsim cok rahat, persembeye kadar bekle diyor. Bos bos umit etmek mi yoksa yarin test alip gemileri yakmak mi Erken gebelik testi de yapmak istemiyorum burada okuduklarimdan sonra. Nerden baksan tutarsizlik nerden baksan ahmakca, ahmet kayadan gelsin
Süt kesiği gibi bir akıntı bu hatta ben bir keresinde müşterimin akıntısından gebe olduğunu bildim git eve test yap dedim gebe çıktı oğlu kocaman şimdi (ben kuaför)Ya şu beyaz dediğiniz şeffaf olan demi renksiz
Ahahahha süper yaaa valla bende sana eşlik ederdim ben sabah akşam test yaparak bekliyorum yaaa olayın şanından gelecekse böyle gelsin testler feda olsun hepsine işicem ahtım varYeminle şu test yapmayanlar İzmir’de olsa yerini yurdunu bilsem sabahları kapı kapı gezip kaplara işetip test yapıp sonucu da söylemicemSabır taşları sözüm hepinize Siz bekleyin batlarınızı ben sizin keyfinizi bekleyemiyorum
Geçmiş olsun canımBat 2 gün geçikmisti canım 5 gündür pozitifti testlerim iki ayrı testle takip ediyordum laboquick ve artimed, test yanılgısı diyemiyorum o yüzden. Kimyasal oldu, kanamam başladı baya geliyor yoğun
Ya benimde şimdi açık kahverengi akıntı geldi leke değil akıntı baya ama açık kahve nedemek acaba adet öncesi filan bende olmaz bunlar ama herşeyin bir ilkide vardır offffSüt kesiği gibi bir akıntı bu hatta ben bir keresinde müşterimin akıntısından gebe olduğunu bildim git eve test yap dedim gebe çıktı oğlu kocaman şimdi (ben kuaför)
Amin canım madem öyle sende evlerine erken git erken dön başım ağrıyor uykum geldi ama hep erken git her gün git ki onlarda bişey diyemezsin sonuçta onlarda rahat etmek isterler gelin var diye edemezler yani böyle dene istersen Allah sana kolaylık versin zor yaniEşim öyle sessiz bir insan ki anlatamam evi başına yıksam üzülme der öyle böyle değil maçlı. İnsan kalp kırmaktan itina eden bir karakter öyle böyle değil o nedenle zor oluyor zaten karşımdakilerde mübarek canavar gibi herşey bir laf söz en kötüsü sütümü helal etmem yada ağlamalar ölüp gideceğiz biz diye laflar neler neler bizim iş çok zor anlayacağın Allah yardımcımız olsun
Ne guldum ya, cok yasaYeminle şu test yapmayanlar İzmir’de olsa yerini yurdunu bilsem sabahları kapı kapı gezip kaplara işetip test yapıp sonucu da söylemicemSabır taşları sözüm hepinize Siz bekleyin batlarınızı ben sizin keyfinizi bekleyemiyorum
Biz negatifi gorunce karalar bagliyoruz, yarin bi daha yaparim diyemiyoruz ya, o yuzden benceAhahahha süper yaaa valla bende sana eşlik ederdim ben sabah akşam test yaparak bekliyorum yaaa olayın şanından gelecekse böyle gelsin testler feda olsun hepsine işicem ahtım var
İlki göremedim ikincide hayal gibi görünüyor en fazla 15 dakika sonrası biraz zor gibi ama umitlendirmek istemem hiç yoksa bembeyaz kalıyor sonrası bile çıkmıyor değerin belki düşüktür ..Selam kızlar elimdeki kuruma çizgisiyle bakışıp duruyoruz.Sonradan çıkan çizgide olsa beni mutlu ediyor çöpe atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?