Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar, bende pko var ovulasyon da dün yine pik gördüm bugünde çatlama gördüm dün değerlendirdik bugünde değerlendirmemiz gerek demi, bir de öğleden sonra gördüm ama değerlendiremedik, bat 16 Ocak

sana yemin ediyorum sesli güldüm ahahahah

Ama merak etme ya bu ihtimalleri değiştirmiyor ki vallaha eğer yetecekse azıda yetiyorr..

Esas benim fazla yok ihtimalim .. cunki hem pkluyum hemde daha önce hiç yumurtladiğini shait olamadım daha doğrusu testlerde zaten iki kez bakabilmistim takip yapabilmistim farklı testlerle.. ben onu bile göremedim ya.. şimdi Durmuşum gün aşırı toplam 5 kez yada 4 birliktelikten umutlaniyorum üzüldüm sidmi ya bak birden

Şey ben olsam adamı bogazlardim ama sen ben değilsin o yüzden çok takılma. Benimde aşilamami normalde cumartesi ya da pazartesi olur diyordu doktor. Bizde çarşamba gününü değerlendirdik. Perşembe günü kontrolde yumurtanın birden büyüdüğünü gördük hemen catlatma iğnesi attım cuma günü de aşılama olmuştu. Eşim de 36 saat beklemiş oldu aşılama için yani
Size örnek verdiğinizde ne kadar sperm cikmis kağıt vermediler mi? Sperm de bi sorun yoksa sıkma canini

Evet tüp bebek aşılama seven Dr ve klinikler hastanelerde bu böyle ama menfaatsiz doktorlarda var ve bir Prof da bu duyduğumu netleştirince şöyle düşündüm yumurtlamadan 7 gün sonra Dr gitsem bakmayacak takip ettiği için biliyor ozaman başka bir özel hastanede nöbetçi bir kadın Dr gidip yada direk kan aldırıp baktırabilirim demiştim Türkiye’de olsam bu şeklde yapacaktım bende ama Almanya’da bakmıyorlar bile çok sıkıntılılar o nedenle kaldı tabiki ama eğer Türkiye de iseniz mutlaka yapın

Ya olsun kökü kurumadı ya illaki vardır Bu adamların da derdi hiç bitmiyo hayret bişey

Ovulasyon testim boyle çıktı kızlar adete doğru hafif yukseliyomus galiba bu kadar koyu olabilir mi adet oncesi
Internette ovulasyon testi gebelik gostermez deniyor. Ama sanki buralarda gebelikte ovulasyon pozitif cikiyor diye okudum. Seninki de bu duruma kanit mi acaba. Bi el verin kizlar, evde 1 adet ovulasyon var, gebelik testi yok. Zor sabrediyorum ya, bana gore adetim gecikti ama igne hikayesine gore daha 2 gun var. Gecikti psikolojisindeyim ama gelirse cok pis bozulacagim Esim cok rahat, persembeye kadar bekle diyor. Bos bos umit etmek mi yoksa yarin test alip gemileri yakmak mi Erken gebelik testi de yapmak istemiyorum burada okuduklarimdan sonra. Nerden baksan tutarsizlik nerden baksan ahmakca, ahmet kayadan gelsin

Ya canım mesjini okudum üzüldüm burda eşin devreye girmesi gerekiyor el kızı söyleyince yanlış anlıyorlar ama oğlu söyleyince tamam der geçer her gün mecbur değilsiniz eviniz var yani
Eşim öyle sessiz bir insan ki anlatamam evi başına yıksam üzülme der öyle böyle değil maçlı. İnsan kalp kırmaktan itina eden bir karakter öyle böyle değil o nedenle zor oluyor zaten karşımdakilerde mübarek canavar gibi herşey bir laf söz en kötüsü sütümü helal etmem yada ağlamalar ölüp gideceğiz biz diye laflar neler neler bizim iş çok zor anlayacağın Allah yardımcımız olsun

Yeminle şu test yapmayanlar İzmir’de olsa yerini yurdunu bilsem sabahları kapı kapı gezip kaplara işetip test yapıp sonucu da söylemicem Sabır taşları sözüm hepinize Siz bekleyin batlarınızı ben sizin keyfinizi bekleyemiyorum

Ahahahha süper yaaa valla bende sana eşlik ederdim ben sabah akşam test yaparak bekliyorum yaaa olayın şanından gelecekse böyle gelsin testler feda olsun hepsine işicem ahtım var

Süt kesiği gibi bir akıntı bu hatta ben bir keresinde müşterimin akıntısından gebe olduğunu bildim git eve test yap dedim gebe çıktı oğlu kocaman şimdi (ben kuaför)
Ya benimde şimdi açık kahverengi akıntı geldi leke değil akıntı baya ama açık kahve nedemek acaba adet öncesi filan bende olmaz bunlar ama herşeyin bir ilkide vardır offff

Amin canım madem öyle sende evlerine erken git erken dön başım ağrıyor uykum geldi ama hep erken git her gün git ki onlarda bişey diyemezsin sonuçta onlarda rahat etmek isterler gelin var diye edemezler yani böyle dene istersen Allah sana kolaylık versin zor yani

Selam kızlar elimdeki kuruma çizgisiyle bakışıp duruyoruz.Sonradan çıkan çizgide olsa beni mutlu ediyor çöpe atamıyorum

Eklentiler

• AB5818FC-1C66-4D91-9F8C-CB4E6BBAE2CA.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 81
  • 920FF450-AA32-4FF1-A5A2-9DF0566853BD.webp
    84,1 KB · Görüntüleme: 81
Selam kızlar elimdeki kuruma çizgisiyle bakışıp duruyoruz.Sonradan çıkan çizgide olsa beni mutlu ediyor çöpe atamıyorum
İlki göremedim ikincide hayal gibi görünüyor en fazla 15 dakika sonrası biraz zor gibi ama umitlendirmek istemem hiç yoksa bembeyaz kalıyor sonrası bile çıkmıyor değerin belki düşüktür ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…