Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahah ya asla formdan düşmüyosun kocam kıskanıyo resmen bana böyle gülmüyosun diyo her akşam neşemsin yeminle Allah ayağını taşa değdirmesin
Bı de eşinde sperm
Hahaha ne güzel etmissin valla. Beni bı salın anam diyeydin

Canım inan ki hamileyim die çok umudum yoktu aşıya bağladım bugün de doktora gittim sordum öyle birsey yok dedi.yoksa neden 8.gün oldum bunun açıklamasını niye yapmıyor ordan çıktım eve geldim arkadaşmda demesin mi falanca hamile daha evleneli 4-5 ay olmuştu eve nasıl geldiğimi bilmiyorum ağlaya ağlaya yemek yedim yedim mi onu da bilmiyorum hala herseyi bahane edip ağlıyorum

Insallah kuzum çok sağol dualarını eksik etme

Kötü bi etkisi yok canim döngüler farklılık oluyor sadece benim de 30 günden 25 güne düşmüştü 3.qy eskiye dondu
Oh çok şükür inşallah bende de aynı olur peki 2.aşıyı hemen yaptırayım mı yoksa yaptırmayım mı

Yarın sabah test yapsan çıkar aslında

Bat ne zaman kuzum, çizgi görünüyor inşallah bebişim çizgiidir belkide
Tatlım yumurtlama 27aralık - 29 aralık da çatladı tahmini bat 12 ocak oluyor galiba ama ben 10 ocak olarak yazdırdım yumurtlama tarihine göre iki gündür hep saatler sonra çizgi çıkıyor yarın sabah tekrar yapıcam usanmadan tekrar tekrar test yapıyorum

Ben de isterim de ne bileyim negatif diye elim gitmiyor yapmaya
Korkanın çocuğu olmaz kuşum.Korkmayanın da olmuyo gerçi.İsteyenin bi yüzü kara diyip yapıcam görene kadar her gün.Arada bi gazımı alsın diye ovulasyon da yapıcam pozitif de görmek lazım ara sıra ovulasyonu gebelik testiymiş gibi hayal edicem öyle şeyler yapıcam önümüzdeki 1 hafta

Ben bugün övülasyon yaptım silikti dedim hemen bak bu bile koyu değil

Senin erkenmiş canım ay onun bilmem 7 8 gün önce öğrenenler var maşallah
Ay bende ondan gaza geldim beş gün olunca yaptım normal test ama çıkmadı hemen bişey sonraki de kurumadir kesin erken gebelik testi deniycem yarın bakalım

Ahhh kuzum üzülmekte çok haklıyız her adette bı yikiliyoruz ama daha guzeli bizi bekliyor inan buna, hormon dengemiz değişiyor stres oluyor şu bu derken maalesef adet tarihleri bazen böyle oyun oynayabiliyorher nasibin bı vakti var..

Bende öyle öyle ne varsa bitircek elimde sabah akşam ovulasyon yapıyorum üç gün önce koyuydu şimdi silik

Ay bende ondan gaza geldim beş gün olunca yaptım normal test ama çıkmadı hemen bişey sonraki de kurumadir kesin erken gebelik testi deniycem yarın bakalım
Benim haziranda kalp atışı durması sonucu bebeğim düştü 10 haftalık ama yine de kürtaj olmuştum o bebeğimi adetim geçince 2. Gün bile silik çıkmıştı testim en iyisi adeti beklemek ama işte sabırsısız

Kiz amannnn ben bunu anestezisiz nasıl çektim. Kimseyi korkutmayim ama ona dayandiysam şak diye dogururum ben

Oy kıyamam.cennet kuşu.
İnşallah en kısa zamanda tekrar nasip olur canım, evet işte beklemede sıkıntı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…