Ben de isterim de ne bileyim negatif diye elim gitmiyor yapmayaAman erkense de erken olsun yeterse yeter bebenim de bat 18-19 gibi ben sabah başlicam erken testlere Benim sabrım buraya kadardı artık dayanamıyorum
Erken kuzum aynen , ben 15ocak bat sabah yaptım ama iki saat sonra bir çizgi çıktı kuruma sanırım erken gebelik deniycemKızlar bat 18nocak olup daha test yapan yok değil mi? Bana çok erken geliyor
Bı de eşinde spermHahahah ya asla formdan düşmüyosun kocam kıskanıyo resmen bana böyle gülmüyosun diyo her akşam neşemsin yeminleAllah ayağını taşa değdirmesin
Hahaha ne güzel etmissin valla. Beni bı salın anam diyeydinSorma ya ben en son yüzsüzlük yaptım söyledim dedim yumurtlama günündeyim bırakında çocuk yapalım diye. Tabi bu seferde hamile misin diye adetin takibini yapıyorlardı. Ama anladılar artık biz gitmediğimiz sürece kimse çağırmıyor bizi. Kafam rahat oluyor artık
Canım inan ki hamileyim die çok umudum yoktu aşıya bağladım bugün de doktora gittim sordum öyle birsey yok dedi.yoksa neden 8.gün oldum bunun açıklamasını niye yapmıyor ordan çıktım eve geldim arkadaşmda demesin mi falanca hamile daha evleneli 4-5 ay olmuştu eve nasıl geldiğimi bilmiyorum ağlaya ağlaya yemek yedim yedim mi onu da bilmiyorum hala herseyi bahane edip ağlıyorumYaaaa inanki tek değilsin hamile haberi alanlar bile kaç defa bu yollardan geçti birgün seninde istediğin olacak inşaallah.. belki çok fazla piskolojik olarak etkilenmiş olabilirson buda adet gecikmesine sebeb olabilir enimin biliyorsundur zaten bunlari.. hamile olmayan ama kendini hamile hisseden birsuru kadın var ama önemli olan başka hastalık olmasın şükret bacım bırakma kendini
Oh çok şükür inşallah bende de aynı olur peki 2.aşıyı hemen yaptırayım mı yoksa yaptırmayım mıInsallah kuzum çok sağol dualarını eksik etme
Kötü bi etkisi yok canim döngüler farklılık oluyor sadece benim de 30 günden 25 güne düşmüştü 3.qy eskiye dondu
Yarın sabah test yapsan çıkar aslındaMerhaba arkadaşlar bugün bat günüm ama henüz regl olmadım. Karnıma ara ara giren bir ağrı var ve göğüslerim ağrıyor. Normalde göğüslerim bat öncesinde de ağrır zaten ama karnım ağrımazdı yani regl olduktan sonra ağrırdı. Hamile olanlar da karın ağrısı ve göğüs ağrısı oluyor mu erken gebelikte?
Tatlım yumurtlama 27aralık - 29 aralık da çatladı tahmini bat 12 ocak oluyor galiba ama ben 10 ocak olarak yazdırdım yumurtlama tarihine göre iki gündür hep saatler sonra çizgi çıkıyor yarın sabah tekrar yapıcamBat ne zaman kuzum, çizgi görünüyor inşallah bebişim çizgiidir belkide
Korkanın çocuğu olmaz kuşum.Korkmayanın da olmuyo gerçi.İsteyenin bi yüzü kara diyip yapıcam görene kadar her gün.Arada bi gazımı alsın diye ovulasyon da yapıcam pozitif de görmek lazım ara sıraBen de isterim de ne bileyim negatif diye elim gitmiyor yapmaya
Senin erkenmiş canım ay onun bilmem 7 8 gün önce öğrenenler var maşallahErken kuzum aynen , ben 15ocak bat sabah yaptım ama iki saat sonra bir çizgi çıktı kuruma sanırım erken gebelik deniycem
Ben bugün övülasyon yaptım silikti dedim hemen bak bu bile koyu değilKorkanın çocuğu olmaz kuşum.Korkmayanın da olmuyo gerçi.İsteyenin bi yüzü kara diyip yapıcam görene kadar her gün.Arada bi gazımı alsın diye ovulasyon da yapıcam pozitif de görmek lazım ara sıraovulasyonu gebelik testiymiş gibi hayal edicem öyle şeyler yapıcam önümüzdeki 1 hafta
İnşallah hepimizeİnsallah en kısa zamanda nasip.olur canım
Ay bende ondan gaza geldim beş gün olunca yaptım normal test ama çıkmadı hemen bişey sonraki de kurumadir kesinSenin erkenmiş canım ay onun bilmem 7 8 gün önce öğrenenler var maşallah
Ahhh kuzumKızlar selam.o kadar mutsuzum ki tarif edemem insan yemek yerken dahi yutkunamayıp ağlarmış2 Ocak bat tarihimdi olmadık ilk defa adetim gecikti asla gecikme olmazdı adetin 8.günü reglim geldi 1 ocakta ilk biontech aşımı olmuştum.ilk bi kaç gün test yapmaya dahi korkmuştum negatif çıkacak die ki zaten çıktı.neden böyle olmuş olabilir 7 gün gecikme çok fazla degil mi düzenli olan birisi için ne zaman pozitif olacak artk hergün birinin hamilelik haberini alıyorum.olsun onları kıskanmak değil bizim neden olmuyor artk çok üzülüyorum.
Siz kaç aydır deniyorsunuz.ilk gebelik mi olacakKızlar bat 18nocak olup daha test yapan yok değil mi? Bana çok erken geliyor
Bende öyle öyle ne varsa bitircek elimde sabah akşam ovulasyon yapıyorum üç gün önce koyuydu şimdi silikKorkanın çocuğu olmaz kuşum.Korkmayanın da olmuyo gerçi.İsteyenin bi yüzü kara diyip yapıcam görene kadar her gün.Arada bi gazımı alsın diye ovulasyon da yapıcam pozitif de görmek lazım ara sıraovulasyonu gebelik testiymiş gibi hayal edicem öyle şeyler yapıcam önümüzdeki 1 hafta
Benim haziranda kalp atışı durması sonucu bebeğim düştü 10 haftalık ama yine de kürtaj olmuştum o bebeğimi adetim geçince 2. Gün bile silik çıkmıştı testim en iyisi adeti beklemek ama işte sabırsısızAy bende ondan gaza geldim beş gün olunca yaptım normal test ama çıkmadı hemen bişey sonraki de kurumadir kesinerken gebelik testi deniycem yarın bakalım
Kiz amannnn ben bunu anestezisiz nasıl çektim. Kimseyi korkutmayim ama ona dayandiysam şak diye dogururum benHsg ilaçlı rahim filmi.Ben anestezili yaptırdım doktorun isteği üzerine iyiki de öyle yaptırmışım.Bikaç gün ağrım oldu benim.Alttan girip rahimden tüplere kadar kontrast sıvı enjekte edip röntgen çekiyolar.Bu madde eğer varsa yapışıklıkları açıyo bazen hafif tıkanıklıkları gideriyo.Bi de o madde yol tutuşunu bi süre yok ettiği için ilk 4-6ay hamile kalma şansını arttırıyor.
Aminnn canım üzme.kendini yanlız değilsin inan ki.İnşallah hepimizebu yükü hiç birimize vermesin Allah
Oy kıyamam.cennet kuşu.Benim haziranda kalp atışı durması sonucu bebeğim düştü 10 haftalık ama yine de kürtaj olmuştum o bebeğimi adetim geçince 2. Gün bile silik çıkmıştı testim en iyisi adeti beklemek ama işte sabırsısız
Yok Allaha şükür 4 yaşında bir kızım var ama haziran ayında kalp durması sonucu 1 bebeğim düştü rabbim nasip ederse kızım kardeş istiyorSiz kaç aydır deniyorsunuz.ilk gebelik mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?