Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progesteron yüksekse hamile mi olunuyo Allah yarın hemen gidip baktırmam lazım reglime bugünü saymazsak 8gün kalıyo ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi
Keşke öyle olsa yumurtanın çatladığını ve kaliteli olduğunu gösteriyor. Ama yüksek çıkması döllenmeden kaynaklı da olabiliyormuş. Kafamda deli sorular Doktorum da olumlu dedi başka bi şey demedi

Tebrik ederim bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Anaaam sende hamile kalmıssın ay cok sevindim canım senın adına inşallah sağlıdır bu seferr

İnşallah hayırlı haberler alırız

Anaaam sende hamile kalmıssın ay cok sevindim canım senın adına inşallah sağlıdır bu seferr
Kuzum inşallah sağlıklıdır Allah’a emanet ediyorum çok düşünüp kendimi havaya sokmamaya çalışıyorum nasip neyse o olsun Tabi şükürler olsun çok mutluyum ama temkinli bir mutluluk bu

Ya canım mesjini okudum üzüldüm burda eşin devreye girmesi gerekiyor el kızı söyleyince yanlış anlıyorlar ama oğlu söyleyince tamam der geçer her gün mecbur değilsiniz eviniz var yani

Canım 27 yaşındayım mevsimlerden daha önce neden etkilenmedi aşımı yaptı anlamadım.inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah ama ben umudu kestim benden sonra kim düşünmeye başlasa hamileyim diyo
Merhaba benim 2 doz aşımda da adetim gecikmişti. Çevremde de aynı şekilde olanlar oldu. Diğer ay normale döner ama merak etmeyin

Canım ikinci aşıyı olunca bu gecikmeler dahadamı uzayacak kötü bi etki bırakır mı

Benim doktorum hcg ile birlikte progesteron da baktır dedi. 33 geldi, 1. Trimestr sınırları içinde

Yaaaa inanki tek değilsin hamile haberi alanlar bile kaç defa bu yollardan geçti birgün seninde istediğin olacak inşaallah.. belki çok fazla piskolojik olarak etkilenmiş olabilirson buda adet gecikmesine sebeb olabilir enimin biliyorsundur zaten bunlari.. hamile olmayan ama kendini hamile hisseden birsuru kadın var ama önemli olan başka hastalık olmasın şükret bacım bırakma kendini

Hamile misiniz hayırlı olsun bat nedir hemen civciv ekleyelim

İnşallah hayırlı haberler alırız
Insallah kuzum çok sağol dualarını eksik etme
Canım ikinci aşıyı olunca bu gecikmeler dahadamı uzayacak kötü bi etki bırakır mı
Kötü bi etkisi yok canim döngüler farklılık oluyor sadece benim de 30 günden 25 güne düşmüştü 3.qy eskiye dondu

Canlar ben bu ay asilamamdan pek ümitli değilim olursa bı mucize olur neden derseniz size "eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma"yi uygulamali anlatacm toplanin dr aşılamadan üç gün önce birlikte olun sonra toparlansin spermler biraz aşılama gününe kadar dedi. Biz de gittik hobbaaaa güzelce değerlendirdik sonracigima asilamaya gitmeden önceki gün eşim çok stresliydi ben de öyle keyfi gelsin diye takıldım dedim ki bak akıllı akıllı uyu sakın ruyalanip napma dedim sonuç olarak sabah uyandığımda eşim yatağın üstünde yerdeki posta boş boş bakıyordu ne olduğunu varın siz düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…