Keşke öyle olsaProgesteron yüksekse hamile mi olunuyo Allah yarın hemen gidip baktırmam lazım reglime bugünü saymazsak 8gün kalıyo ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi
Tebrik ederim bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallahAslında kendimize çok büyük kötülük yapıyoruz ben her yumurtlamadan sonea belirti arardım kafamı yorardımbu sefer yumurtlamadan sonra 1 hafta okadar yoğundum ki düşünemedim bile zaten ondan sonrada öğrendim
Bende akıntı var, sizde var mı?Gebelik testi pozitif olanlara bir sorum olacak. Kızlar akıntınız ne durumda ya kuru musunuz yoksa akıntı var mı?
Anaaam sende hamile kalmıssınBana da öyle geliyor kuzum ama işte kısmet. Ekliyorum test fotoğrafı bu marka da hassas diye biliyorum, içimde güzel bir his var bu sefer sağlıkla devam edecek inşallahHerbirimiz güzel sonuçlar alalım o kadar çok istiyorum ki bunu.
Bakalım doktora gitmeyi de düşünmüyorum zaten yaptıracağı şey 2 günde bir kan verdirmek olacak yine bekleyeceğiz. Haftaya giderim Allah’ın izniyle
İnşallah hayırlı haberler alırız
Kuzum inşallah sağlıklıdır Allah’a emanet ediyorum çok düşünüp kendimi havaya sokmamaya çalışıyorum nasip neyse o olsunAnaaam sende hamile kalmıssınay cok sevindim canım senın adına inşallah sağlıdır bu seferr
Amin allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsinnTebrik ederim bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ya canım mesjini okudum üzüldüm burda eşin devreye girmesi gerekiyor el kızı söyleyince yanlış anlıyorlar ama oğlu söyleyince tamam der geçer her gün mecbur değilsiniz eviniz var yaniAlla denenmiş yöntem iyidir çok sıkılırsam söylerim dün bütün gün oradaydık görümcemle kalkıyor bizde kalktık fırsattan ifade hemen siz oturun dediler eşim hemen benimde yarın işim var dedi bu sefer kayınvalide hemen onların çocuklar var ondan falan diyince eşim sabah iş saati erken kalkıyorum biz gidiyoruz dedi tabi çok bozulduk ama alıştık nerdeyse bu duruma 2,5 3 aydık almanyadayım eşimin yanında her gün ağladım her gün buladar ağlamaya çocuk olursa bunca imkansızlar içinde rabbim verirse başımın tacı vermezse de başımla birlikte vardır bir bildiği diyorum çünkü dirlik vermiyorlar.
Merhaba benim 2 doz aşımda da adetim gecikmişti. Çevremde de aynı şekilde olanlar oldu. Diğer ay normale döner ama merak etmeyinCanım 27 yaşındayım mevsimlerden daha önce neden etkilenmediaşımı yaptı anlamadım.inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah ama ben umudu kestim benden sonra kim düşünmeye başlasa hamileyim diyo
Canım ikinci aşıyı olunca bu gecikmeler dahadamı uzayacakInsallah bebisin seninledir canim hüsran olmasın bu aytedaviyle miydi bu ay
Canım doğrudur benim de bu şekilde cikti bugun ki hatta biraz daha silikte olabilir
Canım asi gecikme yapiuor hiç üzme kendini iki ay dengesizlik olabilir döngün de ama düzeliyor sonra umudunu kaybetme sakın
Benimde bir kaç gün önce beyaz kremsi bi akintim oldu rahmi me doğru minnacık olup yolculuk etmek istiyorum orda ne oluyor ne bitiyor
Benim doktorum hcg ile birlikte progesteron da baktır dedi. 33 geldi, 1. Trimestr sınırları içindeYumurtlamadan sonraki 7. Gün bastırınca en doğru sonucu veriyor hem takip ettiğim birgebeningünlüğü sayfasında gördüm okudum bende bir Prof. SAN duydum Aslı buymuş 21. Gün diye ondan adetin 21. Günü bakıyorlar ama bu ayın 14 yumurtlamana göre eee ayın 20sinde yumurtladıysa ertesi gün çıkmayacak tabiki düşük olacak hop tüp bebeğe ama 14 ü yumurtlama ise 7 gün sonra 21.gün doğru çıkacak ama Buda her kadının aynı gün yumurtlamadık gibi tahlilde aynı zamanda olmuyor yumurtlamadan 7. Gün geçince sabah aç karnına veriyorsun değer 5 üzeri güzel yumurta 10. Üzeri gebelik ihtimali oluyor
Iyi bir sonuç yarın bakalım inşaallah canim yüzün gülerDayanamadım gebelik değil ama ovulasyon testi yaptım boyle çıktı yarim saat 1 saat önce kahve içmiştim 1 fincan
Yaaaa inanki tek değilsin hamile haberi alanlar bile kaç defa bu yollardan geçti birgün seninde istediğin olacak inşaallah.. belki çok fazla piskolojik olarak etkilenmiş olabilirson buda adet gecikmesine sebeb olabilir enimin biliyorsundur zaten bunlari.. hamile olmayan ama kendini hamile hisseden birsuru kadın var ama önemli olan başka hastalık olmasın şükret bacım bırakma kendiniKızlar selam.o kadar mutsuzum ki tarif edemem insan yemek yerken dahi yutkunamayıp ağlarmış2 Ocak bat tarihimdi olmadık ilk defa adetim gecikti asla gecikme olmazdı adetin 8.günü reglim geldi 1 ocakta ilk biontech aşımı olmuştum.ilk bi kaç gün test yapmaya dahi korkmuştum negatif çıkacak die ki zaten çıktı.neden böyle olmuş olabilir 7 gün gecikme çok fazla degil mi düzenli olan birisi için ne zaman pozitif olacak artk hergün birinin hamilelik haberini alıyorum.olsun onları kıskanmak değil bizim neden olmuyor artk çok üzülüyorum.
Hamile misiniz hayırlı olsun bat nedir hemen civciv ekleyelimAslında kendimize çok büyük kötülük yapıyoruz ben her yumurtlamadan sonea belirti arardım kafamı yorardımbu sefer yumurtlamadan sonra 1 hafta okadar yoğundum ki düşünemedim bile zaten ondan sonrada öğrendim
Insallah kuzum çok sağol dualarını eksik etmeİnşallah hayırlı haberler alırız
Kötü bi etkisi yok canim döngüler farklılık oluyor sadece benim de 30 günden 25 güne düşmüştü 3.qy eskiye donduCanım ikinci aşıyı olunca bu gecikmeler dahadamı uzayacakkötü bi etki bırakır mı
Kız o adet olarak satiliyormus ya ben kilo sandımZaten mübarek pahalı da
Evet İyi yapmışsın ilerleyen zamanlarda gebelik varsa birlikte bakılıyor zaten düşükleri önlemek içinBenim doktorum hcg ile birlikte progesteron da baktır dedi. 33 geldi, 1. Trimestr sınırları içinde
Ben a101 den aliyorum manavdan almistim bi kere tanesi 15 liraydiKız o adet olarak satiliyormus ya ben kilo sandım
Insallah hepimizin ❤Iyi bir sonuç yarın bakalım inşaallah canim yüzün güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?