Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben burdayım

Kuzum bundan önceki testini ne zman yapmıştın bu bariz aslında var

canım krem gibi beyaz yani bende bilmiyorum nasıl detaylandırıyım
Merhaba. Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim
Bende de çatlatma iğnesinden tam 1 hafta sonra bembeyaz sabun gibi bir akıntı geldi, çamasirimda görünce şok oldum. Benim çok akıntım olur ama böyle ilk defa gördüm, aklıma takıldı. Başka bir semptomum yok, arada bir karnım ağrıyor. Reglime 5 gün var. Çok yoğun, 1 TL boyutunda, bembeyaz kurumus sabun gibiydi.

Ay ben üç belirti gördüm diye günlerdir test yapıyorum deli gibi sen daha duruyo musunn senin sabrından bana da lazım bence yap bakalım ne malum pozitifi görmeyeceğiin
Canım sanırım biraz daha sabr edeceğim geç olsun güç olmasın derler bekliycem bir kaç gün daha geçsin bu arada adet olmazsam yaparım.. çünkü seninde dediğin erken gebelik testi olsa yapardım bir nebze.. ama şuan elimde ondan yok tedarik etmem de briaz zor eşim şuan şüphelendiği mi bilmesin .. bekliycem..sabr loadingggg

Aynen insallah vardır canım belirtilerin varmiydi mesjlara yetişemiyorum ben
Evet sağ tarafım da batma bugün minnacık akıntı ben batmayı ciddiye almadım göğüslerim şişmedi mesele ama sabahki minnacık alıntı heralde dedirtti birde ağlama aşermem var buradakiler biliyor bir Rus salatası manyagı oldum yiyip duruyorum onu kahvaltıda bile dayanamıyorum aklıma düşünce bunlar yani

Ağlama krizleri russalatası canavarlığı bu sabah ki minik akıntı sağ taraf batması ( batma yumurtlamadan beri var)
1 aydır klibini hatırladığım ama şarkısını hatırlamadığım bi şarki vardı ara ara bulamadım dün ona denk geldim ben salya sümük bir ağla krizlere girdim hem ağlıyorum hem şarkıyı söylüyorum sanırım psikolojimiz bozuldu

Kuzum bundan önceki testini ne zman yapmıştın bu bariz aslında var
Koz bu sabah yaptım negatifti herkes biliyor hatta sabah akşam rutinim var akşam üstü kime dedim bilmiyorum haydi herkes teste falan akım yapıyoruz batlar yaklaştı falan diye bende akşam yaptım hatta yine sallamadım geldim mesaj okuyordum gidip baktım böyle olmuş normalde kar beyaz negatifti

Bu akıntı gebelik akıntısı gibi tarifin hadi inşallah

Ben nelere ağlamadım böyle mesaj yazıyorum bir arkadaşa birden çocuğum olursa onu çok sevicem diyip ağladım sakinleşeniyprım birde deli gibi tövbe tövbe

Benimkine baktın mi test attım

Canim vallaha inşaAllah dediğin gibidir.. yıllar sonra gerçekleşmiş olabilir mi inan çok kişi sevincek etrafımda olursa herkes bekliyor bu haberi benden ama işte sanki böyle negativ sonuçlar testler böyle hiç olmicakmis gibi gelir insana rüya gibi . Sende böyle konuşunca diyorum gerçekten busefer oldumu ya diyorum..

Tamda içimden girip bakmak geldi buraya kanamalarima ilişki vs ye göre bir değerlendirme istedim çok sağol canım aradığım cevab buydu.. çoğu kişi assagi yukarı aynı şeyleri söyledi ama sen bide kanamalara göre değerlendirme yaptın..benimde içimden bir ses yapma henüz diyor gerçekten içimden beklemem gerektiğini hissediyorum..öyle yapicam erken gebelik testim yok bu yüzden bekliycem ..adet olursamda ne ala önümüzdeki maçlara bakarikk

Belirtin varmı yavrum senin
Bende belirti var ama ben takmıyordum göğüslerim şişmediği için çünkü kimyasal yaşamıştı nisan ayında onda balon oldu temmuzda kimyasal oldu balon gibi şişti geçen ayda şişti bu ay şişmeyince bende Buda direk negatif diye sabah akşam sallamayayım test yapıyorum. Olurs sevineceğim ama olmazsa da bakalım kısmet.

MashaAllah baya görünüyor ya kizzz nezaman yaptın bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…