Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hafi bak öylesine akşamda yapayım rutinimi bozmayım dedi. Birden böyle çıktı ben şoktayım yarın sabah bata 6 gün kalıyor bakalım kısmet inşallah test bozuk falan değildir
Neden bozuk olsun canım .. bu hemen mi çıktı bu çizgi nezaman çıktı

Eklentiler

• 98DF4D38-BF04-4903-B6AB-F1D2FDF1794C.webp
    13 KB · Görüntüleme: 50
  • 87EE0332-3EDF-4B3B-B66F-4E13A9A37613.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 2846373E-7EF5-4A52-BEAC-6557C9914A03.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 55
  • D24AC6D0-279F-4B44-942E-91D8216D5F25.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 61
Hemen sayılır sallamadım yine yaptım koydum geldim iki mesaj okudum gittim baktım böyle hatta yeni kuruyordu idrar kuşum 3 damla damlattım zaten
Süperrrr ya ozaman birdaha yap bakalım birdaha cikacakmi böyle.. bu sonuca göre gebesin aslında.. sabahd ayao bak çıkarsa yine biseyler kana koş yarinnn

Süperrrr ya ozaman birdaha yap bakalım birdaha cikacakmi böyle.. bu sonuca göre gebesin aslında.. sabahd ayao bak çıkarsa yine biseyler kana koş yarinnn
Bir saate yapacam yeniden sabahta yapacam ama kana koşamıypruz burada Kadın doktoru istem yapacak dedi ev doktoru sen bilirsin daha iyi ama pregestron baktırmak istedim bakmadılar varsa bir yöntemi bana bir öğrensene yoksada 1 Şubat doktor kontrolüm var artık o gün öğreneceğim ne yapalım

Ye ye aslında batma varsa güzel sinyal demektir göğüsler falan hepsi 7 inci haftada başlıyor erken belirtilerin arasında denk gelen vardır belki ama ben hiç duymadım etrafımda ve ben dahil

Ye ye aslında batma varsa güzel sinyal demektir göğüsler falan hepsi 7 inci haftada başlıyor erken belirtilerin arasında denk gelen vardır belki ama ben hiç duymadım etrafımda ve ben dahil
Ben kimyasal olanlarımda oldu ama yumurtlamadan sonra bu güne kadar olmadı batma sadece sağ kaşıkta değil birde alt tarafında iğne batar gibi de oluyor inçe bir batma anlık geçiyor kelebek çırpması gibi his ise hem sağımda hem solumda Olmuştu 2-3 gün önce

Yok kuzum benim hiç bunlarla alakalı bilgim.. kana bakılmıyor muydu yaa koskoca Almanya ne hallerde.. kadn doktorunda randevuları geç veriyorlar biliyorum. 1 Şubat Ohio çok var kız olurmu öyle acilden filan aldirsan . Bnlaraa yalan soyliceksin yoksa ölsen bakmıyorlar bunlar..

Kız minnoş benim reglim dün bitti, daha ilacım var o bitene kadar korunacağız. Ama sigarasızlık da hamilelik gibi demek ki. Durup durup ağlıyorum içemiyorum diye.
hadi ya orayi kaçırmışım bazı yorumları okuyamadım adet dönemi hormonlarıda delirtir gerçi aman sen sen ol sigara kullanma tekrar

Kızlar
İçimden hamile gibisinn diyorum ama umitlendirmek de istemiyorum benim ilk hamileliğim de batma vardı sonra bel ağrısı oldu hiç bel ağrım olmazdı şimdi de ara ara oluyor akıntı da eşlik edince bilemedim bel desen kopcak gibi ama doğumdan sonra belimin ağrısı kesilmedi o yüzden bilemiyorum adet mi hamilelik mi ama bildiğim tek gerçek hamile olan biri sağ veya solda o batma hissi geçmez ağrı demiyorum batma pıt pıt gibi

Ozaman acile gidip yalan söylerim yoksa bakmıyorlar bir Arkadaşım İspanya’da oda öyle oldu hatta 3 Aydan önce ultrason muayene yaptıramadı pandemide var diye 3 aya girerken gitmişti ozaman kabul etmişlerdi hayırlısı artık burada başımıza ne gelirse

Aynen bendede öyle bu arada bir yerde okumuştu ayak ve bacakta kaşıntı diye birine olmuş tuhaftır ki ayağım kaşındı durdu gece gece var böyle tuhaf şeyler bakalım inşallah gebelik vardır

Aynen bendede öyle bu arada bir yerde okumuştu ayak ve bacakta kaşıntı diye birine olmuş tuhaftır ki ayağım kaşındı durdu gece gece var böyle tuhaf şeyler bakalım inşallah gebelik vardır
Güldürdün gece gece inşallah vardır testini merak ediyorum yatcam bende güzel haber verirsin inşallah

Şimdi yaptım bişi çıkmadı yine negatif 5 dk bekledim bende yatıyorum artık sabaha kısmet
Sağlık olsun aklında bulunsun benim kızıma ben adet günümde öğrenebildim ondan öncesi negatif çıkmıştı değeri daha düşük olabilir o yüzden varsa negatif çıkar hayırlı geceler canım

O bende de oluyor ilk kez mi attınız iğne
Genelde çatlama zamanı oluyor ama sonra devam etmiyor doktora sordum ilaçlardan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…