benimkide testi eline almış sigara tütüre bakiyordu ağzı kulaklarındaydı ama kimyasal oldu o malesefValla ben kendime merakli diyorum da o da gelip bakiyimm falan diyor napalim
Benimki de diyor yapma erkenden diye ama içten içe o kadar merak ediyor ki yaptıktan sonra da hemen bakmaya gidiyor
Aslında onlar da meraklılar işte ama onlara kesin sonuç olsun ya var ya yok ilk başlarda böyle yapmazdı asilamada falan çok baktı yaptıktan sonra. Bende aşılama geçince saldım artık test yapasım bile yok adetim gelmezse anca öyle
Son durumlar İçin güncelle bizi gün içerisinde kuzumAhahhaha ay inşallah pozitifi görürüm de test yapmama akımı başlatırımşaka bi yana valla korkuyorum içim huzursuz evde Allahtan yok test yoksa yapardım ama tutuyorum kendimi
Tamamdır kuzum şuan için hiç bir ağrım sızım yok akşam baya adet olcam sandım ama şükür gelmediSon durumlar İçin güncelle bizi gün içerisinde kuzum
GünaydınnnlaarrrGünaydın hanımlar
Olmaması İçin bir sebep yok ki kuzum Allah’ın izniyle olacak bu sefer, ki hsg çekildim ve bu ay şansın çok yüksekTamamdır kuzum şuan için hiç bir ağrım sızım yok akşam baya adet olcam sandım ama şükür gelmediokula gitcem birazdan bugünü de atlatırsam umudum artcak o değil kocam da havaya girdi güüüya bebişi seviyoruz ya hanimiş tutunuyomuymuş sıkı sıkı tutun emi fln diye seviyo
Teşekkür ederimMerhaba. Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim
Bende de çatlatma iğnesinden tam 1 hafta sonra bembeyaz sabun gibi bir akıntı geldi, çamasirimda görünce şok oldum. Benim çok akıntım olur ama böyle ilk defa gördüm, aklıma takıldı. Başka bir semptomum yok, arada bir karnım ağrıyor. Reglime 5 gün var. Çok yoğun, 1 TL boyutunda, bembeyaz kurumus sabun gibiydi.
Valla kuzum ben de yeni başladım bu işlere o yüzden yumurtlama zamanları adet döngüsü bat tarihleri vs burda öğreniyorum ben de senin gibi kafama göre takıldım bu ayCanım sanırım biraz daha sabr edeceğimgeç olsun güç olmasın derler bekliycem bir kaç gün daha geçsin bu arada adet olmazsam yaparım.. çünkü seninde dediğin erken gebelik testi olsa yapardım bir nebze.. ama şuan elimde ondan yok tedarik etmem de briaz zor eşim şuan şüphelendiği mi bilmesin .. bekliycem..sabr loadingggg
10.gun erken gebelik yap varsa 11.gun kasette cikiyoBenim yarın yumurtlama 10 gün olacak adetim 15 ocak test yapsam mı erken gebelik testi var 4 gün öncesi %54 gibi biseydi ilk hamileliğimde adet günümde öğrenmiştim önce hep negatif çıkmıştı çok kararsızım düzelteyim erken gebelik testiyle yapmamıştım onları
6 erken benim çıkmamıştı şuan 3 var kasette çıktı kuzumBenim yarın sabah bata 6 var ben yaptım sabah negatifti akşam yaptığım böyle olduu
Gördüm gördümGünaydın topigimin gül bahçeleri bu testle inanabildim artık var catlamanin 11.gun regle 3 gün var ben çıplak gözle çok rahat görebiliyorum sizde görürsünüz insallahşuan kalpten o kadar çok dua ediyorum ki burda muhatap olduğum yada olamadığım ne kadar anne adayı varsa Rabbım tez zaman da kavustursun bebeklerine Allahim Amin
Şimdi mi yaptım hemen çıktı mı ayyy çok heycanliiGünaydın topigimin gül bahçeleri bu testle inanabildim artık var catlamanin 11.gun regle 3 gün var ben çıplak gözle çok rahat görebiliyorum sizde görürsünüz insallahşuan kalpten o kadar çok dua ediyorum ki burda muhatap olduğum yada olamadığım ne kadar anne adayı varsa Rabbım tez zaman da kavustursun bebeklerine Allahim Amin
Gördüm gördümhadi hayırlısı canım benimmmmm darısı bize olsun
Aminnnn tez zaman da inşallah evet biraz önce yaptım çizgi 3 dakika da belirdi tuhaf hisler kapladı içimiŞimdi mi yaptım hemen çıktı mı ayyy çok heycanlii
Enn güzel tuhaflık buAminnnn tez zaman da inşallah evet biraz önce yaptım çizgi 3 dakika da belirdi tuhaf hisler kapladı içimi
HakkımızdaEnn güzel tuhaflık buhakkımda hayırlısı olsun inşallah güzelim kan sonucunu sabırsızlıkla bekliyorummm
Kuzum ben de görüyorum Allah Sağlıkla devam etmesini nasip etsin, döngünün kaçıncı günü bugün?Günaydın topigimin gül bahçeleri bu testle inanabildim artık var catlamanin 11.gun regle 3 gün var ben çıplak gözle çok rahat görebiliyorum sizde görürsünüz insallahşuan kalpten o kadar çok dua ediyorum ki burda muhatap olduğum yada olamadığım ne kadar anne adayı varsa Rabbım tez zaman da kavustursun bebeklerine Allahim Amin
Allah razı olsun canim sagolasin döngünün 32.gunu geçen ay 30.gun olmuştum bu at 34 u bulacaktır geç yumurtlama olduKuzum ben de görüyorum Allah Sağlıkla devam etmesini nasip etsin, döngünün kaçıncı günü bugün?
Hahaha anladim ben seni merak etmeEnn güzel tuhaflık buhakkımda hayırlısı olsun inşallah güzelim kan sonucunu sabırsızlıkla bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?