Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimkide testi eline almış sigara tütüre bakiyordu ağzı kulaklarındaydı ama kimyasal oldu o malesef

Ahahhaha ay inşallah pozitifi görürüm de test yapmama akımı başlatırım şaka bi yana valla korkuyorum içim huzursuz evde Allahtan yok test yoksa yapardım ama tutuyorum kendimi
Son durumlar İçin güncelle bizi gün içerisinde kuzum

Benim 8gunum iğne de ve hala kasık ağrılarım devam ediyo. Şansa bide grip oldum öksürüp duruyorum. Eşime diyorum bu ayda öksürmekten tutmıcak

Son durumlar İçin güncelle bizi gün içerisinde kuzum
Tamamdır kuzum şuan için hiç bir ağrım sızım yok akşam baya adet olcam sandım ama şükür gelmedi okula gitcem birazdan bugünü de atlatırsam umudum artcak o değil kocam da havaya girdi güüüya bebişi seviyoruz ya hanimiş tutunuyomuymuş sıkı sıkı tutun emi fln diye seviyo

Olmaması İçin bir sebep yok ki kuzum Allah’ın izniyle olacak bu sefer, ki hsg çekildim ve bu ay şansın çok yüksek dualarım seninle heyecanla bekliyorum güzel haberini

Teşekkür ederim
Akıntı en büyük belirti diyorlar ama daha önce hiç çatlatma iğnesi kullanmadım acaba onunla da alakalı olabilir mi bilmiyorum. Bence kafanı buna hiç yorma bi kaç gün daha bekle her vücut farklı belirti gösteriyor Allah en kısa zamanda size de nasip etsin canım

Valla kuzum ben de yeni başladım bu işlere o yüzden yumurtlama zamanları adet döngüsü bat tarihleri vs burda öğreniyorum ben de senin gibi kafama göre takıldım bu ay uygulamadan baktım takvimime ne kadar doğru bilinmez tamamen de değerlendiremedim zaten, o yüzden kesin çıkar vs diyemiyorum sana ama erken gebelikte çıkması daha olası seninkinin onda da hata payı olabiliyo geç döllenme ya da idrara yansımaması gibi. Bekle bakalım en iyisi batın geçmesini beklemek gerçekten insan boşuna umutlanmamış oluyo

Günaydın hanımlar bu gün bata 6 gun var ve bu gün kesinlikle test yapmamaya karar verdim bakalım gün sonu ne olucak parca parca uyudum rüyamda hamileler ve göbüşleri vardı

10.gun erken gebelik yap varsa 11.gun kasette cikiyo
Benim yarın sabah bata 6 var ben yaptım sabah negatifti akşam yaptığım böyle olduu
6 erken benim çıkmamıştı şuan 3 var kasette çıktı kuzum

Günaydın topigimin gül bahçeleri bu testle inanabildim artık var catlamanin 11.gun regle 3 gün var ben çıplak gözle çok rahat görebiliyorum sizde görürsünüz insallah şuan kalpten o kadar çok dua ediyorum ki burda muhatap olduğum yada olamadığım ne kadar anne adayı varsa Rabbım tez zaman da kavustursun bebeklerine Allahim Amin

Eklentiler

• 20220111_081021.webp
    20 KB · Görüntüleme: 103
  • 20220111_080926.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 98
Gördüm gördüm hadi hayırlısı canım benimmmmm darısı bize olsun

Şimdi mi yaptım hemen çıktı mı ayyy çok heycanlii

Kuzum ben de görüyorum Allah Sağlıkla devam etmesini nasip etsin, döngünün kaçıncı günü bugün?

Kuzum ben de görüyorum Allah Sağlıkla devam etmesini nasip etsin, döngünün kaçıncı günü bugün?
Allah razı olsun canim sagolasin döngünün 32.gunu geçen ay 30.gun olmuştum bu at 34 u bulacaktır geç yumurtlama oldu

Enn güzel tuhaflık bu hakkımda hayırlısı olsun inşallah güzelim kan sonucunu sabırsızlıkla bekliyorummm
Hahaha anladim ben seni merak etme insalalh canim evlatcigim uyanirsa karnını doyurup gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…