Hahaha anladim ben seni merak etmeinsalalh canim evlatcigim uyanirsa karnını doyurup gidicem inşallah
Tabi sonuç bugün çıkmazçok çok çok çok güzelli bi duygu bu yaa bana bile geçti ordan hissiyatın HAYIRLI sonuçlarla gel insallahhhhh
Aa öyle mi kan sonucu bi kaç saate çikar diye biliyorum ben bide imkanın varsa bi ateşini ölçer mısın sana zahmetTabi sonuç bugün çıkmaz
Ateş ölçmek aklıma geldi ama nereye koyduysam bulamadım çok sinir oldum kiz geçen gün içsel vi ateş oldu dudağın da hiç uçuk çıkmayan ben uçuk çıktı öyle bisey yani kan verdiğim yer sağlık ocağı canim ondan geç çıkabilir belirti olarak da sol kasikta batma hafif kasık ağrısı bel ağrısı gaz sancısı her zaman olmasa da ara ara varAa öyle mi kan sonucu bi kaç saate çikar diye biliyorum ben bide imkanın varsa bi ateşini ölçer mısın sana zahmetbelirtilerinize alabilirim seve seve dinlerim
Benim normalde ates 36.5 olur bu dünden beri 36.7 o yüzden sordum canım benim hadi bakalım hayırlısı olsun tekrardanAteş ölçmek aklıma geldi ama nereye koyduysam bulamadım çok sinir oldum kiz geçen gün içsel vi ateş oldu dudağın da hiç uçuk çıkmayan ben uçuk çıktı öyle bisey yani kan verdiğim yer sağlık ocağı canim ondan geç çıkabilir belirti olarak da sol kasikta batma hafif kasık ağrısı bel ağrısı gaz sancısı her zaman olmasa da ara ara var
Bat ne zaman yavrum ovulasyon testi hiç denemedim malesef ama gebelikte çift çizgi gösteriyo diye biliyorum hayırlısı diyelimmmKızlar herkese günaydın dün de ovulasyon testi yaptım bunlar neden hep pik gösteriyor yoksaaaaaaaaaaa
Bat 24 Ocak canım nedenini anlamıyorum burada bazılarının silik dahi olsa çıkıyor Benin hep böyleBat ne zaman yavrum ovulasyon testi hiç denemedim malesef ama gebelikte çift çizgi gösteriyo diye biliyorum hayırlısı diyelimmm
Baya varmış ama kuzum inşallah daha net bilgilendiren biri çikar bende merak ettimBat 24 Ocak canım nedenini anlamıyorum burada bazılarının silik dahi olsa çıkıyor Benin hep böyle
İnşallah canım benim diğer forumlarda bu şekilde öğreniliyormuş diye okudum ama daha bat a çok var dediğin gibi test yapsam da boşa olurBaya varmış ama kuzum inşallah daha net bilgilendiren biri çikar bende merak ettim
Bu testten nefret etmeye başladımmaviss_34 canım elendim ben ocak ayından gece geldi kırmızılar kalan arkadaslara bol bol dualrımı bırakıyorum Şubat ayına devir olan arkadaslarımada başarılar diliyorum
Pik olmuş canım yumurtlama gününKızlar herkese günaydın dün de ovulasyon testi yaptım bunlar neden hep pik gösteriyor yoksaaaaaaaaaaa
Kanama olmadığı sürece öyle bisey olamaz lütfen kan ver canimKızlar maalesef ben kimyasal falan geçirdim sanırım en son dün akşam yaptım gebelik testi baştan gölge gibi bisey vardı bekledikçe o da yok olmuş kana bile gitmek istemedi canim
Çok net gözüküyo canım hayırlı olsun inşallah bakalım belki yarın kan veririm bende ama ya son kutudaki testler bozuktu yada kimyasal falan geçirdim benGünaydın topigimin gül bahçeleri bu testle inanabildim artık var catlamanin 11.gun regle 3 gün var ben çıplak gözle çok rahat görebiliyorum sizde görürsünüz insallahşuan kalpten o kadar çok dua ediyorum ki burda muhatap olduğum yada olamadığım ne kadar anne adayı varsa Rabbım tez zaman da kavustursun bebeklerine Allahim Amin
Sagolasin canim birazdan gidicem vaktin varken sende git bence kimyasal olsa kanama baslardiÇok net gözüküyo canım hayırlı olsun inşallah bakalım belki yarın kan veririm bende ama ya son kutudaki testler bozuktu yada kimyasal falan geçirdim ben
Ya bu testler ovulasyonun yanında geldi ama laboquick markası 6 li 6 li 2 set vardı ilk 6 li set hep pozitif çıktı baya görüyordum yani sonra diğer 6 ya geçince nedense hep çok silik çıktı zaten testlerimde bittiKanama olmadığı sürece öyle bisey olamaz lütfen kan ver canim
Ama kaç gündür pikte buuuu kafam karıştı gerçi ilk 5 dakika silik oluyordu birkaçı acaba beklediği için mi koyulaştıPik olmuş canım yumurtlama günün3 gün değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?