Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa öyle mi kan sonucu bi kaç saate çikar diye biliyorum ben bide imkanın varsa bi ateşini ölçer mısın sana zahmet belirtilerinize alabilirim seve seve dinlerim
Ateş ölçmek aklıma geldi ama nereye koyduysam bulamadım çok sinir oldum kiz geçen gün içsel vi ateş oldu dudağın da hiç uçuk çıkmayan ben uçuk çıktı öyle bisey yani kan verdiğim yer sağlık ocağı canim ondan geç çıkabilir belirti olarak da sol kasikta batma hafif kasık ağrısı bel ağrısı gaz sancısı her zaman olmasa da ara ara var

Benim normalde ates 36.5 olur bu dünden beri 36.7 o yüzden sordum canım benim hadi bakalım hayırlısı olsun tekrardan

Kızlar herkese günaydın dün de ovulasyon testi yaptım bunlar neden hep pik gösteriyor yoksaaaaaaaaaaa

Eklentiler

• 8BA6D5FF-187F-4679-9E4F-509FC994C665.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 59
maviss_34 canım elendim ben ocak ayından gece geldi kırmızılar kalan arkadaslara bol bol dualrımı bırakıyorum Şubat ayına devir olan arkadaslarımada başarılar diliyorum
Bu testten nefret etmeye başladım sağlık olsun kuzum çok şükür sağlığımız yerinde olacak inşallah ümitsizlik yok

Kızlar maalesef ben kimyasal falan geçirdim sanırım en son dün akşam yaptım gebelik testi baştan gölge gibi bisey vardı bekledikçe o da yok olmuş kana bile gitmek istemedi canim

Kızlar maalesef ben kimyasal falan geçirdim sanırım en son dün akşam yaptım gebelik testi baştan gölge gibi bisey vardı bekledikçe o da yok olmuş kana bile gitmek istemedi canim
Kanama olmadığı sürece öyle bisey olamaz lütfen kan ver canim

Çok net gözüküyo canım hayırlı olsun inşallah bakalım belki yarın kan veririm bende ama ya son kutudaki testler bozuktu yada kimyasal falan geçirdim ben

Çok net gözüküyo canım hayırlı olsun inşallah bakalım belki yarın kan veririm bende ama ya son kutudaki testler bozuktu yada kimyasal falan geçirdim ben
Sagolasin canim birazdan gidicem vaktin varken sende git bence kimyasal olsa kanama baslardi

Kanama olmadığı sürece öyle bisey olamaz lütfen kan ver canim
Ya bu testler ovulasyonun yanında geldi ama laboquick markası 6 li 6 li 2 set vardı ilk 6 li set hep pozitif çıktı baya görüyordum yani sonra diğer 6 ya geçince nedense hep çok silik çıktı zaten testlerimde bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…