Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En sağlıklısi kan vermek yada eczaneden farklı bir test al canim şuan benim yaptığım da laboquick

Günaydın kıslar ...Erken Gebelik testi hangi markayı alsam ya ..Bata 4 gün kaldı ..yapayım yarın diyorum..Marka konusunda kararsız kaldım

Günaydın kızlar
Sabah beş gbi test yaptım negatifti. Uyudum 6bucuk gbi uyandım bişey gördüm gbi ama.emin olamadım ışık tan çok hafif gibiydi belki göz yanılması. Neyse ise geldim masama koydum içini açtım tabi,bişey var gbi sonra su şişemden su akmis bı baktım teste de gelmiş bir iki damla neys kuruttum bı baktm çizgi belirginleşmis. Değişik bı durum oldu.kuruma çizgisi ni ben genelde su ile yapardım silinirse kuruma derler diye biliyorum,erken testler gelsin deniycem bı adete 4gun var

Eklentiler

• IMG_20220111_092018.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 57
günaydın hanımlar. maviss_34 tebrik ederim canım kan sonucunda yüksek çıkacak eminim szrsz bence sen de umutsuz olma, testlerle ilgili diye düşünüyorum ben. bata daha var senin de erken gebelik testi al bitane alabilirsen onu yap. ben de dün akşam regl sancısı yaşadım resmen ama sabah kalktım bişeyim yok test alıcam bugün artık

Çok teşekkür ederim canım bende dün baya regl sancisi çektim ama bugün yok bilmiyorum ya keşke bidaha hiç test yapmasaydım ben yarın direkt kan vereyim diyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda senin bata kaç var ❤

Yani ben çizgi görüyorum valla kuruma çizgisi nasıl olur hiç bilmiyorum ama inşallah vardır canım ❤

Günaydınn herkese bugün güzel haber alacak olanlar var mı test yapan yada kan verecek olan

Bende rüyamda pozitif kaset testi gördüm hemde 3 tane. Çatlatma iğnemin 12. Günü yapsam mı diye düşünüyorum iğnenin etkisi geçmiş midir sizce?

Battan ne kadar önce gördün ilk pozitifi ve kanamam battan sonra mi oldu canım yarın vericem insallah testler bozuktur
kuzu erken gebelıkde bes gun kala pozıtıfı gordum ılk, sonra kasette 3 gun kala gordum. kan 24 cıkmıstı 4 gun kala ıkı gun kala 14 cıktı . uc gun sonra regl olmustum olmam gerekenden bır gun sonra.
sen kan ver bence

Bende rüyamda pozitif kaset testi gördüm hemde 3 tane. Çatlatma iğnemin 12. Günü yapsam mı diye düşünüyorum iğnenin etkisi geçmiş midir sizce?
canım kısıden kısıye degısıyor 12-gunde benım ıgne etkısı gecmıstı ıkı kere asılama oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…