Ben anca yarin gidebilirim canim merkezde degilim esimde yok esimle gitmem lazim sen insallah hayurli haberler alirsin ❤Sagolasin canim birazdan gidicem vaktin varken sende git bence kimyasal olsa kanama baslardi
En sağlıklısi kan vermek yada eczaneden farklı bir test al canim şuan benim yaptığım da laboquickYa bu testler ovulasyonun yanında geldi ama laboquick markası 6 li 6 li 2 set vardı ilk 6 li set hep pozitif çıktı baya görüyordum yani sonra diğer 6 ya geçince nedense hep çok silik çıktı zaten testlerimde bitti
Kiz bende merkezde değilim bide çocukla kalkıp gidicem ilçeyeBen anca yarin gidebilirim canim merkezde degilim esimde yok esimle gitmem lazim sen insallah hayurli haberler alirsin ❤
Valla bizim otobusler biraz sıkıntılı yarın eşim izinli onla giderim artıkKiz bende merkezde değilim bide çocukla kalkıp gidicem ilçeye
İnşallah kuzummOlmaması İçin bir sebep yok ki kuzum Allah’ın izniyle olacak bu sefer, ki hsg çekildim ve bu ay şansın çok yüksekdualarım seninle heyecanla bekliyorum güzel haberini
Kuzucum geçen ay yanlış yazdırmışım 11 i görünüyor takvimde bat. Heyecanla bekliyorum şuan gelen giden yok
Anaaa bugun bat gününKuzucum geçen ay yanlış yazdırmışım 11 i görünüyor takvimde bat. Heyecanla bekliyorum şuan gelen giden yok
ben predictor early alıcam sanırım, doktor arkadaş onu tavsiye etmişti canımGünaydın kıslar ...Erken Gebelik testi hangi markayı alsam ya ..Bata 4 gün kaldı ..yapayım yarın diyorum..Marka konusunda kararsız kaldım
Çok teşekkür ederim canım bende dün baya regl sancisi çektim ama bugün yok bilmiyorum ya keşke bidaha hiç test yapmasaydım ben yarın direkt kan vereyim diyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda senin bata kaç var ❤günaydın hanımlar. maviss_34 tebrik ederim canım kan sonucunda yüksek çıkacak eminimszrsz bence sen de umutsuz olma, testlerle ilgili diye düşünüyorum ben. bata daha var senin de erken gebelik testi al bitane alabilirsen onu yap. ben de dün akşam regl sancısı yaşadım resmen ama sabah kalktım bişeyim yok test alıcam bugün artık
canım kımyasal kasım ayında gecırdım testlerım koyudan sılıge dogru gıtmıstı , kan ver bence sen belkıde kımysal degıldırKizlar aranizda kimyasal geciren var mi bende suan kimyasaldan supheleniyorum kanama ne zaman oluyo kimyasalda
Battan ne kadar önce gördün ilk pozitifi ve kanamam battan sonra mi oldu canım yarın vericem insallah testler bozukturcanım kımyasal kasım ayında gecırdım testlerım koyudan sılıge dogru gıtmıstı , kan ver bence sen belkıde kımysal degıldır
Yani ben çizgi görüyorum valla kuruma çizgisi nasıl olur hiç bilmiyorum ama inşallah vardır canım ❤Günaydın kızlar
Sabah beş gbi test yaptım negatifti. Uyudum 6bucuk gbi uyandım bişey gördüm gbi ama.emin olamadım ışık tan çok hafif gibiydi belki göz yanılması. Neyse ise geldim masama koydum içini açtım tabi,bişey var gbi sonra su şişemden su akmis bı baktım teste de gelmiş bir iki damla neys kuruttum bı baktm çizgi belirginleşmis. Değişik bı durum oldu.kuruma çizgisi ni ben genelde su ile yapardım silinirse kuruma derler diye biliyorum,erken testler gelsin deniycem bı adete 4gun var
kuzu erken gebelıkde bes gun kala pozıtıfı gordum ılk, sonra kasette 3 gun kala gordum. kan 24 cıkmıstı 4 gun kala ıkı gun kala 14 cıktı . uc gun sonra regl olmustum olmam gerekenden bır gun sonra.Battan ne kadar önce gördün ilk pozitifi ve kanamam battan sonra mi oldu canım yarın vericem insallah testler bozuktur
canım kısıden kısıye degısıyor 12-gunde benım ıgne etkısı gecmıstı ıkı kere asılama oldumBende rüyamda pozitif kaset testi gördüm hemde 3 tane. Çatlatma iğnemin 12. Günü yapsam mı diye düşünüyorumiğnenin etkisi geçmiş midir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?