- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
bende şaşırdım yanı net cıkmıs yada test bozukYani ben çizgi görüyorum valla kuruma çizgisi nasıl olur hiç bilmiyorum ama inşallah vardır canım ❤
bendede regl sancısı var suanÇok teşekkür ederim canım bende dün baya regl sancisi çektim ama bugün yok bilmiyorum ya keşke bidaha hiç test yapmasaydım ben yarın direkt kan vereyim diyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda senin bata kaç var ❤
Yarin vericem insallah canım valla benim çok karışık ya çatlamayın 8. Günü kaset testte çıkması garip gelmişti hepimize sonra boyle biseyler oldu valla ne oldu anlamadımkuzu erken gebelıkde bes gun kala pozıtıfı gordum ılk, sonra kasette 3 gun kala gordum. kan 24 cıkmıstı 4 gun kala ıkı gun kala 14 cıktı . uc gun sonra regl olmustum olmam gerekenden bır gun sonra.
sen kan ver bence
İnşallahhh kuzummAnaaa bugun bat gününgelmesin insalalh kırmızılar ❤❤
Bu normal kaset test miydi canim insallah vardır ya ❤bende şaşırdım yanı net cıkmıs yada test bozuk
erken gebelık yapcam bı gelsınde kargodan
normal kaset test canım, ılk cıkmadı sonra cıktı bakalım erkende ne cıkıcak varsa onda cıkması lazımmBu normal kaset test miydi canim insallah vardır ya ❤
Dün baya çok ağrıdı ya kıvrandım bugün pek bişey yok kasiklarim batıyı gibi aradabendede regl sancısı var suan
Inşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberler alalım inşallah ❤normal kaset test canım, ılk cıkmadı sonra cıktı bakalım erkende ne cıkıcak varsa onda cıkması lazımm
ay ınsallahh ne guzel olurr
gebelıktede adet sancısı oluyormus ınsallah oyledır kuzuDün baya çok ağrıdı ya kıvrandım bugün pek bişey yok kasiklarim batıyı gibi arada
bat çok karmaşık benim, yasmin kullanıyordum bıraktım alışamayınca. aralık 20-21 gibi sanırım son adetimin başlangıcıydı. 16-17 ocak bat olarak hesaplıyorum ama emin değilim.Çok teşekkür ederim canım bende dün baya regl sancisi çektim ama bugün yok bilmiyorum ya keşke bidaha hiç test yapmasaydım ben yarın direkt kan vereyim diyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda senin bata kaç var ❤
inşallaaahhh hepımız guzel haberler alalım bu ayInşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberler alalım inşallah ❤
Durur mu bu sabırsız gönlüm gidiyorum kuzum daha çok yeni çok bisey çıkacağını sanmıyorum ama gideyim bakalim bi kan daha verir beklerim doktor icinİnşallahhh kuzummsen ne zaman kan vericeksin
Valla erken yapmak da hiç iyi değilmiş tecrube ettim bu ay bence çok erken yapma canım ❤bat çok karmaşık benim, yasmin kullanıyordum bıraktım alışamayınca. aralık 20-21 gibi sanırım son adetimin başlangıcıydı. 16-17 ocak bat olarak hesaplıyorum ama emin değilim.işten çıkıp test alamam akşam ancak, yarın sabahta yapsam erken mi olur hala emin değilim
Hadi hayirli haberlerle insallah ❤Durur mu bu sabırsız gönlüm gidiyorum kuzum daha çok yeni çok bisey çıkacağını sanmıyorum ama gideyim bakalim bi kan daha verir beklerim doktor icin
Çok sevindim sağlıkla al kucağına darısı bize hayırlısıyla inşallahMerhaba kızlar, ben bugün bebeği gördüm, kalp atışını da duydum. Mayıs ayı lanetini bozuyorum. Mayıs ve öncesinden beri deneyen arkadaslarım, darısı en kısa zamanda sizlerin. Eylül annesi olarak hepinizi bekliyorum
Ayy ne guzel yaa masallah darisi basimiza insallah saglikla ilerler hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun insallah ❤❤Merhaba kızlar, ben bugün bebeği gördüm, kalp atışını da duydum. Mayıs ayı lanetini bozuyorum. Mayıs ve öncesinden beri deneyen arkadaslarım, darısı en kısa zamanda sizlerin. Eylül annesi olarak hepinizi bekliyorum
Allaahhh bagıslasın kuuzm ya bıze de dua et ınasllahMerhaba kızlar, ben bugün bebeği gördüm, kalp atışını da duydum. Mayıs ayı lanetini bozuyorum. Mayıs ve öncesinden beri deneyen arkadaslarım, darısı en kısa zamanda sizlerin. Eylül annesi olarak hepinizi bekliyorum
bata kac gun kaldı kuzumErken gebelik testi yaptım sabah.Nası negatif biliyo musunuz.Kolada daha çok hormon vardır.Eşim yapsa daha pozitif çıkardı o şekil bi negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?