Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar aranizda kimyasal geciren var mi bende suan kimyasaldan supheleniyorum kanama ne zaman oluyo kimyasalda
Canım seninle ayni zaman pozitif görmüştüm benim kimyasal oldu doktora da gittim bugün kimyasal olmuş rahim temizlenmiş dedi kan verdim her ihtimale karşı hakkında hayırlısı neyse o olsun benim 2 gün gecikmeden sonra oldu kanamam bu sabah çok fazlaydı

bendede regl sancısı var suan
bende de regl sancıları var 3 gündür filan, hatta hafif lekelenmelerim de var, kanama gibi değil ama.. regl olacağımı düşünmüştüm, devamı gelmeyiince bugün test yaptım, silik çizgiyi gördüm, ama regl olacakmış gibi ağrılarım devam ediyor, son 2 ayım kimyasalla sonuçlandı, umutsuz bir bekleyişteyim, gidip kan bile vermicem düşün yani..

canım neden kımyasala yordun benımkı gunden gune sılıklesmıstı senın belkı koyulasacak , ıyı dusun ıyı olsun

canım neden kımyasala yordun benımkı gunden gune sılıklesmıstı senın belkı koyulasacak , ıyı dusun ıyı olsun
yaşadığım kimyasallardan canım, geçen ay 25 le öğrendim, 99 oldu 4 gün sonra , 3 gün sonra 125 oldu sonra da düştü yavaş yavaş.. kanamam başladığında sıfırlanmıştı, önceki ay da benzer şeyler yaşadım, ama onlarda hiç lekelenmem olmamıştı, bilmiyorum, ağrılarım olunca acaba devam etmeyecek mi diye düşünüyorum istemsiz..

ınsallah oyle olmaz yaa
canım ıkı kımyasal gecırmıssın sanırım genetık test yaptırdın mı? nedenı ne acaba ?

Ayyy

ınsallah oyle olmaz yaa
canım ıkı kımyasal gecırmıssın sanırım genetık test yaptırdın mı? nedenı ne acaba ?
yani şöyle, pıhtılaşmayla alakalı genetik test yaptırdım, hormonal değerlerim düzgündü, eşimde sperm dna hasarı için genetik test yaptırdı, henüz tüp bebek için görüşmediğimiz için diğer genetik testlere girmedik daha, doktorumda, biraz daha takip edelim kendiliğinden olabilir şeklinde söyledi, bilmiyorum nedeni ne

Evet canım hatırlıyorum belki de sağlıklı gebelik için vücudumuz kendini hazırlıyo Allah beterinden korusun hakkımızda hayırlısı olsun canım bende yine yarın bi kan vereyim bakalım senin sonucun çıktı mi bhcg kaçtı

Bu kimyasal gebelik kadının hormon düzensizliğinden de olur mu acaba benim hormonlarım biraz düzensiz

Çok ağrım var dersin.. adet olmadım gebelikten şüpheleniyorum ama çok aşırı ağrım var uyuyamıyorum ilaçta yetmiyor yuruyemiuirum bile de.. essek gibi bakacaklar biraz oyunculuk lazım sadece bunlara

Canım niye gecikmenin 2 gününe kadar bekledin ki? Keşke bi kan verseydin, doktora gitseydin. Doktorlar rahim kalınlığına falan bakarak ilaç verebiliyorlar bebeğin tutunması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…