- 7 Ocak 2022
- 115
- 106
- 23
- 41
Erken gebelik testi yaptım sabah.Nası negatif biliyo musunuz.Kolada daha çok hormon vardır.Eşim yapsa daha pozitif çıkardı o şekil bi negatif
5-6 gün var daha hesaplarım göre, peki bu regl sancısı nesiydi? sanki ilk çocuk gibi bende bi tuhaf oldumValla erken yapmak da hiç iyi değilmiş tecrube ettim bu ay bence çok erken yapma canım ❤
Canım seninle ayni zaman pozitif görmüştüm benim kimyasal oldu doktora da gittim bugün kimyasal olmuş rahim temizlenmiş dedi kan verdim her ihtimale karşı hakkında hayırlısı neyse o olsun benim 2 gün gecikmeden sonra oldu kanamam bu sabah çok fazlaydıKizlar aranizda kimyasal geciren var mi bende suan kimyasaldan supheleniyorum kanama ne zaman oluyo kimyasalda
bende de regl sancıları var 3 gündür filan, hatta hafif lekelenmelerim de var, kanama gibi değil ama.. regl olacağımı düşünmüştüm, devamı gelmeyiince bugün test yaptım, silik çizgiyi gördüm, ama regl olacakmış gibi ağrılarım devam ediyor, son 2 ayım kimyasalla sonuçlandı, umutsuz bir bekleyişteyim, gidip kan bile vermicem düşün yani..bendede regl sancısı var suan
canım neden kımyasala yordun benımkı gunden gune sılıklesmıstı senın belkı koyulasacak , ıyı dusun ıyı olsunbende de regl sancıları var 3 gündür filan, hatta hafif lekelenmelerim de var, kanama gibi değil ama.. regl olacağımı düşünmüştüm, devamı gelmeyiince bugün test yaptım, silik çizgiyi gördüm, ama regl olacakmış gibi ağrılarım devam ediyor, son 2 ayım kimyasalla sonuçlandı, umutsuz bir bekleyişteyim, gidip kan bile vermicem düşün yani..
yaşadığım kimyasallardan canım, geçen ay 25 le öğrendim, 99 oldu 4 gün sonra , 3 gün sonra 125 oldu sonra da düştü yavaş yavaş.. kanamam başladığında sıfırlanmıştı, önceki ay da benzer şeyler yaşadım, ama onlarda hiç lekelenmem olmamıştı, bilmiyorum, ağrılarım olunca acaba devam etmeyecek mi diye düşünüyorum istemsiz..canım neden kımyasala yordun benımkı gunden gune sılıklesmıstı senın belkı koyulasacak , ıyı dusun ıyı olsun
ınsallah oyle olmaz yaayaşadığım kimyasallardan canım, geçen ay 25 le öğrendim, 99 oldu 4 gün sonra , 3 gün sonra 125 oldu sonra da düştü yavaş yavaş.. kanamam başladığında sıfırlanmıştı, önceki ay da benzer şeyler yaşadım, ama onlarda hiç lekelenmem olmamıştı, bilmiyorum, ağrılarım olunca acaba devam etmeyecek mi diye düşünüyorum istemsiz..
AyyyGünaydın topigimin gül bahçeleri bu testle inanabildim artık var catlamanin 11.gun regle 3 gün var ben çıplak gözle çok rahat görebiliyorum sizde görürsünüz insallahşuan kalpten o kadar çok dua ediyorum ki burda muhatap olduğum yada olamadığım ne kadar anne adayı varsa Rabbım tez zaman da kavustursun bebeklerine Allahim Amin
Eğer varsa bebek tutunma aşamasında da oluyomuş öyle ağrı ablam öyle dedi bana ama bugün bişeyim yok benimde5-6 gün var daha hesaplarım göre, peki bu regl sancısı nesiydi? sanki ilk çocuk gibi bende bi tuhaf oldum
yani şöyle, pıhtılaşmayla alakalı genetik test yaptırdım, hormonal değerlerim düzgündü, eşimde sperm dna hasarı için genetik test yaptırdı, henüz tüp bebek için görüşmediğimiz için diğer genetik testlere girmedik daha, doktorumda, biraz daha takip edelim kendiliğinden olabilir şeklinde söyledi, bilmiyorum nedeni neınsallah oyle olmaz yaa
canım ıkı kımyasal gecırmıssın sanırım genetık test yaptırdın mı? nedenı ne acaba ?
Evet canım hatırlıyorum belki de sağlıklı gebelik için vücudumuz kendini hazırlıyo Allah beterinden korusun hakkımızda hayırlısı olsun canım bende yine yarın bi kan vereyim bakalım senin sonucun çıktı mi bhcg kaçtıCanım seninle ayni zaman pozitif görmüştüm benim kimyasal oldu doktora da gittim bugün kimyasal olmuş rahim temizlenmiş dedi kan verdim her ihtimale karşı hakkında hayırlısı neyse o olsun benim 2 gün gecikmeden sonra oldu kanamam bu sabah çok fazlaydı
Inşallah canım ama nedense pek umudum kalmadı ama Allah beterinden korusun vücut kendini sağlıklı gebeliğe hazırlıyo diye düşünelim ❤gebelıktede adet sancısı oluyormus ınsallah oyledır kuzu
Beklemeye çalısıyorum ama dayanamıyorum da bir yandacanım kısıden kısıye degısıyor 12-gunde benım ıgne etkısı gecmıstı ıkı kere asılama oldum
Çok ağrım var dersin.. adet olmadım gebelikten şüpheleniyorum ama çok aşırı ağrım var uyuyamıyorum ilaçta yetmiyor yuruyemiuirum bile de.. essek gibi bakacaklar biraz oyunculuk lazım sadece bunlaraOzaman acile gidip yalan söylerim yoksa bakmıyorlar bir Arkadaşım İspanya’da oda öyle oldu hatta 3 Aydan önce ultrason muayene yaptıramadı pandemide var diye 3 aya girerken gitmişti ozaman kabul etmişlerdi hayırlısı artık burada başımıza ne gelirse
aynen kuzum ınsallahhh saglıkla nasıp olsunInşallah canım ama nedense pek umudum kalmadı ama Allah beterinden korusun vücut kendini sağlıklı gebeliğe hazırlıyo diye düşünelim ❤
ayy geçmezzz cok ıyı bılıyorum yaaaBeklemeye çalısıyorum ama dayanamıyorum da bir yandaresmen günler geçmiyor ya şu 12 gün bana 2-3 ay gibi geldi
Canım niye gecikmenin 2 gününe kadar bekledin ki? Keşke bi kan verseydin, doktora gitseydin. Doktorlar rahim kalınlığına falan bakarak ilaç verebiliyorlar bebeğin tutunması içinCanım seninle ayni zaman pozitif görmüştüm benim kimyasal oldu doktora da gittim bugün kimyasal olmuş rahim temizlenmiş dedi kan verdim her ihtimale karşı hakkında hayırlısı neyse o olsun benim 2 gün gecikmeden sonra oldu kanamam bu sabah çok fazlaydı
umut fakirin ekmeğiEğer varsa bebek tutunma aşamasında da oluyomuş öyle ağrı ablam öyle dedi bana ama bugün bişeyim yok benimde
8 günbata kac gun kaldı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?