- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
kuzum sorun şu sonradan cıktı :)Çizgi var canım ben görüyorum Hafifen belli oluyor❣
Bat aynıydı seninle ya dimi..Bende yarın yapayım diyorumaynen canım erken gebelıklerım geldı yapcam bakalım,
karnımda agrıyor valla ne bılım ya
Tamam canım..Ozman aynen kesinleştirmek için erken gebelik yapkuzum sorun şu sonradan cıktı :)
hemen cıksa umut ederdımde bakalım erken gebelık yapcam
bat 15ocak kuzum, 4gun kaldı bakalım ınsalah guzel haberler alalım bu ay hepımızzzBat aynıydı seninle ya dimi..Bende yarın yapayım diyorum
bır saat su ıcmıycem bakalım beklıyorum suanTamam canım..Ozman aynen kesinleştirmek için erken gebelik yap
Aminn canım ❣ Benim 16 sı gösteriyo batbat 15ocak kuzum, 4gun kaldı bakalım ınsalah guzel haberler alalım bu ay hepımızzz
daha uzun bekle 1 saat azbır saat su ıcmıycem bakalım beklıyorum suan
Sonuc çıkması canım daha çıkınca yazarım muhtemelen sifirlanmistir kanamaylaEvet canım hatırlıyorum belki de sağlıklı gebelik için vücudumuz kendini hazırlıyo Allah beterinden korusun hakkımızda hayırlısı olsun canım bende yine yarın bi kan vereyim bakalım senin sonucun çıktı mi bhcg kaçtı
canımmm sonucun ne oldu ya yaptın mı erken gebelık ?Bende erken gebelik almaya gidicem eczaneler bana bakınca direkt veriyor konuşmadan bende kedinin ciğer bekledigi gibi bekliyorum
ozaman 12.20 gbı yapıyım en son 10 gbı az bı kahve ıcmıstım. 2bucuk saat olurdaha uzun bekle 1 saat az
ay çok heycanlı sende çıkar inş bebeiş bende yapıcam hemen ama kaset testim var sadece
benımde bır takvım 15 bırı 16Aminn canım ❣ Benim 16 sı gösteriyo bat
Rica ederim canımTeşekkürler canım
belli olmaz canım adet belirtisi ile aynı diyorlaraynen canım erken gebelıklerım geldı yapcam bakalım,
karnımda agrıyor valla ne bılım ya
bılmıyorum bakalım genelde boyle olunca hep adet oluurm ama ınsallah degıldırbelli olmaz canım adet belirtisi ile aynı diyorlar
Canım testler silikti beta düşüktür diye düşündüm regl tarihim 8 ocakti cumartesiye geliyordu emin olmak istedim biraz da ilerler dedim bugün için gitmeyi düşünüyordum aslında doktora randevu almıştım dun kanamam başladı nasip böyleymişCanım niye gecikmenin 2 gününe kadar bekledin ki? Keşke bi kan verseydin, doktora gitseydin. Doktorlar rahim kalınlığına falan bakarak ilaç verebiliyorlar bebeğin tutunması için
Hadi inşallah kuzumDurur mu bu sabırsız gönlüm gidiyorum kuzum daha çok yeni çok bisey çıkacağını sanmıyorum ama gideyim bakalim bi kan daha verir beklerim doktor icin
Daha önceki aylarda böyle oluyormuyduınsallah bebegımmm, ne cok bekledık ınsallah nasıp olur.
bu normal kaset test canım elımde erken yoktu, 4gun kaldı regle. ay beklemek en guzelıde ıste sabırsızlanıyorum her ay yaa
normal test ben 2yıldır yaparım hıc cızgı sonradan gormemıstım, kuruma ıse bu ılk olcak :)Daha önceki aylarda böyle oluyormuydu
inşallah canım senin silik çizgilerle imtihanın bitmedi her ay aynı sorunbılmıyorum bakalım genelde boyle olunca hep adet oluurm ama ınsallah degıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?