Aynen öyle canım bi matematiği de yok bu gebeliğin çok karışık bi mucize sagliklisini nasip etsin inşallah rabbim ❤umut fakirin ekmeği
Geçen ay tahlil sürecinde teslim olmuştum ne güzel.Okeydim yani çocuk işine girmicektim hsg umut oldu ama çok tutundum ona da.Mucize yaratıyo olsa kimse aylarca yıllarca uğraşmaz gider hsg çektirir çocuk yapar.çıkmamış candan ümit kesilmez arkadaşım, salma kendini
Bebek hazırlığını vücut her ay sıfırdan başlatıyor.Yani ergenliğimizden itibaren vücut her ay yeni baştan hormonundan rahmine kılcal damarlarına kadar bebeğe kendini hazırlıyor.Kızlar benim bir önceki ay aşırı pıhtılı kanamam olmuştu ya adetken, ben bunu doktoruma sordum. Dedi ki gebeliğe çok yaklaştığın için öyle oluyor. Kanda görünmüyor olabilir ama gebelik oluşuyor. Sonra kanamayla gebeliğe hazır olan rahim kendini temizleyip yeniliyor.
Sanırım bu ay benimde öyle canım senin ovulasyon testlerinde koyu çıkmıştı öyle hatırlıyorum bende çatlamadan 8 gun sonra belirgin bi silik çizgi gördüm ertesi gün daha belirgindi sonra gittikçe siliklesti sanki dünkü ovulasyo testim de baya koyu çıktı bende kimyasal geçiriyorum büyük ihtimal inşallah vücut kendini sağlıklı gebeliğe hazirliyodur hayırlısıyla gebe kalırız hepimiz ❤❤❤Kızlar benim bir önceki ay aşırı pıhtılı kanamam olmuştu ya adetken, ben bunu doktoruma sordum. Dedi ki gebeliğe çok yaklaştığın için öyle oluyor. Kanda görünmüyor olabilir ama gebelik oluşuyor. Sonra kanamayla gebeliğe hazır olan rahim kendini temizleyip yeniliyor.
Ah nasıl güzel bi duygudur şimdi oMerhaba kızlar, ben bugün bebeği gördüm, kalp atışını da duydum. Mayıs ayı lanetini bozuyorum. Mayıs ve öncesinden beri deneyen arkadaslarım, darısı en kısa zamanda sizlerin. Eylül annesi olarak hepinizi bekliyorum
Bakalım bata 6 gün varSağlık olsun aklında bulunsun benim kızıma ben adet günümde öğrenebildim ondan öncesi negatif çıkmıştı değeri daha düşük olabilir o yüzden varsa negatif çıkar hayırlı geceler canım
Kann vermedin mi canım? Ben testte net şekilde çizgi görseydim hemen kan vermeye giderdimSanırım bu ay benimde öyle canım senin ovulasyon testlerinde koyu çıkmıştı öyle hatırlıyorum bende çatlamadan 8 gun sonra belirgin bi silik çizgi gördüm ertesi gün daha belirgindi sonra gittikçe siliklesti sanki dünkü ovulasyo testim de baya koyu çıktı bende kimyasal geçiriyorum büyük ihtimal inşallah vücut kendini sağlıklı gebeliğe hazirliyodur hayırlısıyla gebe kalırız hepimiz ❤❤❤
Rabbim bize de nasip etsin..Ah nasıl güzel bi duygudur şimdi o
Oyle yapicam canım beklicem.. bakalım nolcak..Valla kuzum ben de yeni başladım bu işlere o yüzden yumurtlama zamanları adet döngüsü bat tarihleri vs burda öğreniyorum ben de senin gibi kafama göre takıldım bu ayuygulamadan baktım takvimime ne kadar doğru bilinmez tamamen de değerlendiremedim zaten, o yüzden kesin çıkar vs diyemiyorum sana ama erken gebelikte çıkması daha olası seninkinin onda da hata payı olabiliyo geç döllenme ya da idrara yansımaması gibi. Bekle bakalım en iyisi batın geçmesini beklemek gerçekten insan boşuna umutlanmamış oluyo
BENDEki heyecanı görseydin ooo birazdan erken gebelik yaparım bat 6 varKız yeni gördüm mesajları tam heyecanla yazacaktım ya
Canım hangi marka kullandın ...Bende hangisini alayım kararsızımBENDEki heyecanı görseydin ooo birazdan erken gebelik yaparım bat 6 var
Biraz geçsin istedim canım hala vermedim yarin vericem artık bu şekildeydi sonra siliklestiKann vermedin mi canım? Ben testte net şekilde çizgi görseydim hemen kan vermeye giderdim
YOk tamam eşimede dedim regli günüm gelsin öyle yapacamÇok ağrım var dersin.. adet olmadım gebelikten şüpheleniyorum ama çok aşırı ağrım var uyuyamıyorum ilaçta yetmiyor yuruyemiuirum bile de.. essek gibi bakacaklar biraz oyunculuk lazım sadece bunlara
Aile hekimi canim evet yarın cikacakmismaviss_34 Aile hekimine mi verdin canım kanı..Sağlık ocağı 1 gün sonra veriyo kanı evet ..
Canım hangi marka kullandın ...Bende hangisini alayım kararsızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?