Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çıkmamış candan ümit kesilmez arkadaşım, salma kendini
Geçen ay tahlil sürecinde teslim olmuştum ne güzel.Okeydim yani çocuk işine girmicektim hsg umut oldu ama çok tutundum ona da.Mucize yaratıyo olsa kimse aylarca yıllarca uğraşmaz gider hsg çektirir çocuk yapar.

Kızlar benim bir önceki ay aşırı pıhtılı kanamam olmuştu ya adetken, ben bunu doktoruma sordum. Dedi ki gebeliğe çok yaklaştığın için öyle oluyor. Kanda görünmüyor olabilir ama gebelik oluşuyor. Sonra kanamayla gebeliğe hazır olan rahim kendini temizleyip yeniliyor.

Bebek hazırlığını vücut her ay sıfırdan başlatıyor.Yani ergenliğimizden itibaren vücut her ay yeni baştan hormonundan rahmine kılcal damarlarına kadar bebeğe kendini hazırlıyor.

Sanırım bu ay benimde öyle canım senin ovulasyon testlerinde koyu çıkmıştı öyle hatırlıyorum bende çatlamadan 8 gun sonra belirgin bi silik çizgi gördüm ertesi gün daha belirgindi sonra gittikçe siliklesti sanki dünkü ovulasyo testim de baya koyu çıktı bende kimyasal geçiriyorum büyük ihtimal inşallah vücut kendini sağlıklı gebeliğe hazirliyodur hayırlısıyla gebe kalırız hepimiz ❤❤❤

Ah nasıl güzel bi duygudur şimdi o

Kann vermedin mi canım? Ben testte net şekilde çizgi görseydim hemen kan vermeye giderdim

Oyle yapicam canım beklicem.. bakalım nolcak..
İşte bizde kafaya göre takıldık bazen öyle olunca da tutuveriyor canım . İnşallah hayırlısı..

Ben o dediğim tarihlerde bir seferlik kanama yaşayınca hemen yumurtlama dan suphelendim hatta birtanesni de 30 aralikti sanırım aynı gün değerlendirmiştim.. işte belki dedim tutmuşmudur diye birde 27sinde değerlendirme olmuştu.. işte nebiliyim bakicaz

Kann vermedin mi canım? Ben testte net şekilde çizgi görseydim hemen kan vermeye giderdim
Biraz geçsin istedim canım hala vermedim yarin vericem artık bu şekildeydi sonra siliklesti

Eklentiler

• 20220107_143545.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 20220108_125130.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…