Ne kadar süredir istiyordunuz?Canım testler silikti beta düşüktür diye düşündüm regl tarihim 8 ocakti cumartesiye geliyordu emin olmak istedim biraz da ilerler dedim bugün için gitmeyi düşünüyordum aslında doktora randevu almıştım dun kanamam başladı nasip böyleymiş
İnşallah gebelik çizgisidir hadi güzel haberisin umarımnormal test ben 2yıldır yaparım hıc cızgı sonradan gormemıstım, kuruma ıse bu ılk olcak :)
son 3 aydır sorma,inşallah canım senin silik çizgilerle imtihanın bitmedi her ay aynı sorun
Bence çizgi varsa, umut varBiraz geçsin istedim canım hala vermedim yarin vericem artık bu şekildeydi sonra siliklesti
inşallaaahhh oyledır kuzum, amınnn hepımız kavusalım artık yavrularımızaİnşallah gebelik çizgisidir hadi güzel haberisin umarım
yarın mı yapacaksın şimdi erken olanıson 3 aydır sorma,ıkı senelık gebelık calısması hayatımda uc ayda yasadıgım aksıyonu yasamamıstım ama nırmal gebelık testınde ılk defa oldu erken gebelıklerde sılık cıkıp negatıf olan olmustu gecen ay ama. kaset teste cıkmamıstı hiç
ınsallaahhh en kısa zamanda nasıp olurCanım testler silikti beta düşüktür diye düşündüm regl tarihim 8 ocakti cumartesiye geliyordu emin olmak istedim biraz da ilerler dedim bugün için gitmeyi düşünüyordum aslında doktora randevu almıştım dun kanamam başladı nasip böyleymiş
suan bır saat oldu wc gıtmıyorum 12.20 gıbı yapcam ya :)2 bucuk saat wc gıtmemıs olucamyarın mı yapacaksın şimdi erken olanı
Hayır canım daha 2 veya 3 gun var ama dün akşam yaptığım yok gibi biseydi sabaha tamamen silinmis sanki bilmiyorum dedigim gibi testlerden biraz supheliyimBence çizgi varsa, umut varadetin geçti mi?
Abowww çizgi var kiz kurumaya da benzemiyor gelmedi mi şu erken gebelik Çatladık ikiyeGünaydın kızlar
Sabah beş gbi test yaptım negatifti. Uyudum 6bucuk gbi uyandım bişey gördüm gbi ama.emin olamadım ışık tan çok hafif gibiydi belki göz yanılması. Neyse ise geldim masama koydum içini açtım tabi,bişey var gbi sonra su şişemden su akmis bı baktım teste de gelmiş bir iki damla neys kuruttum bı baktm çizgi belirginleşmis. Değişik bı durum oldu.kuruma çizgisi ni ben genelde su ile yapardım silinirse kuruma derler diye biliyorum,erken testler gelsin deniycem bı adete 4gun var
Tesekkur ederim canım Rabbım sizlere de nasip etsin❤günaydın hanımlar. maviss_34 tebrik ederim canım kan sonucunda yüksek çıkacak eminimszrsz bence sen de umutsuz olma, testlerle ilgili diye düşünüyorum ben. bata daha var senin de erken gebelik testi al bitane alabilirsen onu yap. ben de dün akşam regl sancısı yaşadım resmen ama sabah kalktım bişeyim yok test alıcam bugün artık
12.gunde çıkar diye düşünüyorum canimBende rüyamda pozitif kaset testi gördüm hemde 3 tane. Çatlatma iğnemin 12. Günü yapsam mı diye düşünüyorumiğnenin etkisi geçmiş midir sizce?
O bende de var suan bel ve kasık agrisibendede regl sancısı var suan
Bacım senin daha var ya niye negatif die uzuluyosun pazar günü benimde megatifti bak bugün çıktı kasetteErken gebelik testi yaptım sabah.Nası negatif biliyo musunuz.Kolada daha çok hormon vardır.Eşim yapsa daha pozitif çıkardı o şekil bi negatif
Hahahah yok perşembe yaparım testi kiz bugün sabah yaptım ya son 2 testimTest yapmıcan mı yani beklerken insana destek oluyor ben baya baya testlerin Şerefine bekliyorum yoksa bildiğin tam sabırsız insanım
Cok teşekkür ederim kuzum en kısa zaman da sizlere de nasip olsun bu muhteşem duygularmaviss_34 @Lalalala1 kızlar sizleride tebrik ederim. hamileymişsiz. darısı bizlere inşallah. mavis topik sana uğur getirdi lalalaa sende eşin teste gidecekti ama olmamıştı sanırım bak gördün mü gerek kalmadı ne güzel . büyük sürpriz olmuştur sizede
Üzme kendini umutsuzluk yok çalışmaya devam et salma sakın 6.ayim da oldu benimdeBende elendim kızlar adetim bitecek hatta
Ben şaşıyorum inanamıyorum ya önce Pozitif çıkıp sonra ki testler nasıl negatif çıkıyor çok ilginç regli bekle bakalım hayırlısı olsun canimmaviss_34 kuzum hayırlı olsun sabah kaset test yaptım çıkmadı yumurtlamadan sonra bugün 14. Gün bugün bakalım ne olucak sanırım bu ay yok
geldı mavısım bır sattır su ıcmıyorum wc gıtmedım bı saat sonra yapcam erken gebelık bakalım o ne cıkıcak :)Abowww çizgi var kiz kurumaya da benzemiyor gelmedi mi şu erken gebelik Çatladık ikiye
Tesekkur ederim canım Rabbım sizlere de nasip etsin❤hayirli haberlerini alırız inşallah
12.gunde çıkar diye düşünüyorum canim
O bende de var suan bel ve kasık agrisi
Bacım senin daha var ya niye negatif die uzuluyosun pazar günü benimde megatifti bak bugün çıktı kasette
Hahahah yok perşembe yaparım testi kiz bugün sabah yaptım ya son 2 testim
Cok teşekkür ederim kuzum en kısa zaman da sizlere de nasip olsun bu muhteşem duygular
Üzme kendini umutsuzluk yok çalışmaya devam et salma sakın 6.ayim da oldu benimde
Ben şaşıyorum inanamıyorum ya önce Pozitif çıkıp sonra ki testler nasıl negatif çıkıyor çok ilginç regli bekle bakalım hayırlısı olsun canim
Canım 2020 eylülden beri deniyoruz sayamıyorum bile artik geçen yıl subatta bir dış gebelik geçirdim korunma surecim oldu sonrasında yeniden denemeye başladım 6 7 aydır aralıksız deniyoruz iste kasimda hsg çekildim sorun yok eşimde sorun yok sebepsiz bekliyoruz hic çatlatma geliştirici kullanmadım bu ay da normal deneyip olmazsa o işlemlere yöneleyim diyorum hem devlette hem özelde doktorum var ikisi de önermiyor henüz sıkıntı yok diyorlar ama yaş da geçiyor günden güne sen ne zamandır deniyorsunNe kadar süredir istiyordunuz?
Üzülme canım. En azından gebe kalabildiğini gördün kuzum. Bu da bir şükür sebebi
canım konuya gırdım ama sorun yoksa asılama yada catlatma ıgnesı denesen, belkı onunla nasıp olur ınsallahCanım 2020 eylülden beri deniyoruz sayamıyorum bile artik geçen yıl subatta bir dış gebelik geçirdim korunma surecim oldu sonrasında yeniden denemeye başladım 6 7 aydır aralıksız deniyoruz iste kasimda hsg çekildim sorun yok eşimde sorun yok sebepsiz bekliyoruz hic çatlatma geliştirici kullanmadım bu ay da normal deneyip olmazsa o işlemlere yöneleyim diyorum hem devlette hem özelde doktorum var ikisi de önermiyor henüz sıkıntı yok diyorlar ama yaş da geçiyor günden güne sen ne zamandır deniyorsun
Hayırlı olsun cizgi silikte olsa gayet net gözüküyor ama emin olmak için erken gebelik testi ile daha garanti olur :)Silik çizgilerben
Sabah test yaptım negatifti, ise geldim bir saat sonra falan masama koymuştum biraz gölge var gibiydi ama.emin olamadım neyse su şişemden su akmis biraz da teste gelmiş kuruttum testi snra on dk geçti bı baktım çizgi belirginleşmis.adete 4gun var.kuruma çizgisi böyle çıkar mı ki bide suya değdi silinmesi gerekmez miydi ki bilemedim.
Canım doktoruma söylüyorum ama gelişen yumurta var hormon mu yükleyeyim daha erken diyor ama ben 30 yaşındayım esim 40 yaşında 4 yıllık evliyizcanım konuya gırdım ama sorun yoksa asılama yada catlatma ıgnesı denesen, belkı onunla nasıp olur ınsallah
Yapcam bı yarım saate kuzu bakalım ne cikicak. Valla kuruma ise normal teste de helal olsunHayırlı olsun cizgi silikte olsa gayet net gözüküyor ama emin olmak için erken gebelik testi ile daha garanti olur :)
Zor biliyorum canım ama takmamaya çalış. Bende senin gibi 2020 Ekimden beri deniyorum. Ama 3 aydır doktor tedavisiyle görüyorum. Ben ilk gittiğimde doktorum beni o kadar rahatlattı ki bak şükret her ay oluşan bir yumurtamız var kiminde o yumurta olmuyor bile. Rahminde bir problem yok kiminin ki cocugu tutmuyor bile rahminin şekli bozuk oluyor. Bunlarla uğraşmayacaksın en azından bir iğne bir hap yada aşılama bir şekilde halletcez diyor. O kadar rahatlattı ki beni bence şükredelim halimize evet hepimiz istiyoruz bebeğimiz olsun artık kucaklarımız dolsun diye ben artık Allah bekletiyorsa güzelleştireceği için bekletiyordur diyorum kendime inanın bu zamanlar geçtiğinde meleklerimizi büyütürken kaç yıldır olmuyor ne uğraşlar ne üzüntüler yaşadık hatırlamıycaz bile. Sadece güzel günlerin geleceğine inanalımCanım 2020 eylülden beri deniyoruz sayamıyorum bile artik geçen yıl subatta bir dış gebelik geçirdim korunma surecim oldu sonrasında yeniden denemeye başladım 6 7 aydır aralıksız deniyoruz iste kasimda hsg çekildim sorun yok eşimde sorun yok sebepsiz bekliyoruz hic çatlatma geliştirici kullanmadım bu ay da normal deneyip olmazsa o işlemlere yöneleyim diyorum hem devlette hem özelde doktorum var ikisi de önermiyor henüz sıkıntı yok diyorlar ama yaş da geçiyor günden güne sen ne zamandır deniyorsun
Silik çizgiiYapcam bı yarım saate kuzu bakalım ne cikicak. Valla kuruma ise normal teste de helal olsun
kuzum banada bir kadın doktor 6ay once oyle demıstı ee yumurtan var nıye sana hap verıyım vs. dedı, sonra baska bır doktorla ıkı asılama denedık bende 30um. ılk asılamam tuttu ama kımyasal oldu. ıkıncısı negatıf.Canım doktoruma söylüyorum ama gelişen yumurta var hormon mu yükleyeyim daha erken diyor ama ben 30 yaşındayım esim 40 yaşında 4 yıllık evliyizbugün yine dedim kimyasal olmuş hamilelik sansın yukseldi diyor hsg çekiliyorum şansın yükseldi diyor sans hep yükseliyor ama bizde daha tik yok yani doktorlar önermeyince de bi zararı olur mu diye korkuyorum kist vs
Ama atmadınnn ne çıktı nasıl çıktı ben erken gebelik yaptım atıyorum şimdiAbowww çizgi var kiz kurumaya da benzemiyor gelmedi mi şu erken gebelik Çatladık ikiye
Tesekkur ederim canım Rabbım sizlere de nasip etsin❤hayirli haberlerini alırız inşallah
12.gunde çıkar diye düşünüyorum canim
O bende de var suan bel ve kasık agrisi
Bacım senin daha var ya niye negatif die uzuluyosun pazar günü benimde megatifti bak bugün çıktı kasette
Hahahah yok perşembe yaparım testi kiz bugün sabah yaptım ya son 2 testim
Cok teşekkür ederim kuzum en kısa zaman da sizlere de nasip olsun bu muhteşem duygular
Üzme kendini umutsuzluk yok çalışmaya devam et salma sakın 6.ayim da oldu benimde
Ben şaşıyorum inanamıyorum ya önce Pozitif çıkıp sonra ki testler nasıl negatif çıkıyor çok ilginç regli bekle bakalım hayırlısı olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?