Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar süredir istiyordunuz?

Üzülme canım. En azından gebe kalabildiğini gördün kuzum. Bu da bir şükür sebebi

inşallah canım senin silik çizgilerle imtihanın bitmedi her ay aynı sorun
son 3 aydır sorma, ıkı senelık gebelık calısması hayatımda uc ayda yasadıgım aksıyonu yasamamıstım ama nırmal gebelık testınde ılk defa oldu erken gebelıklerde sılık cıkıp negatıf olan olmustu gecen ay ama. kaset teste cıkmamıstı hiç

yarın mı yapacaksın şimdi erken olanı

ınsallaahhh en kısa zamanda nasıp olur

Abowww çizgi var kiz kurumaya da benzemiyor gelmedi mi şu erken gebelik Çatladık ikiye
Tesekkur ederim canım Rabbım sizlere de nasip etsin❤ hayirli haberlerini alırız inşallah
Bende rüyamda pozitif kaset testi gördüm hemde 3 tane. Çatlatma iğnemin 12. Günü yapsam mı diye düşünüyorum iğnenin etkisi geçmiş midir sizce?
12.gunde çıkar diye düşünüyorum canim
bendede regl sancısı var suan
O bende de var suan bel ve kasık agrisi
Erken gebelik testi yaptım sabah.Nası negatif biliyo musunuz.Kolada daha çok hormon vardır.Eşim yapsa daha pozitif çıkardı o şekil bi negatif
Bacım senin daha var ya niye negatif die uzuluyosun pazar günü benimde megatifti bak bugün çıktı kasette
Test yapmıcan mı yani beklerken insana destek oluyor ben baya baya testlerin Şerefine bekliyorum yoksa bildiğin tam sabırsız insanım
Hahahah yok perşembe yaparım testi kiz bugün sabah yaptım ya son 2 testim
Cok teşekkür ederim kuzum en kısa zaman da sizlere de nasip olsun bu muhteşem duygular
Bende elendim kızlar adetim bitecek hatta
Üzme kendini umutsuzluk yok çalışmaya devam et salma sakın 6.ayim da oldu benimde
maviss_34 kuzum hayırlı olsun sabah kaset test yaptım çıkmadı yumurtlamadan sonra bugün 14. Gün bugün bakalım ne olucak sanırım bu ay yok
Ben şaşıyorum inanamıyorum ya önce Pozitif çıkıp sonra ki testler nasıl negatif çıkıyor çok ilginç regli bekle bakalım hayırlısı olsun canim

geldı mavısım bır sattır su ıcmıyorum wc gıtmedım bı saat sonra yapcam erken gebelık bakalım o ne cıkıcak :)

Ne kadar süredir istiyordunuz?

Üzülme canım. En azından gebe kalabildiğini gördün kuzum. Bu da bir şükür sebebi
Canım 2020 eylülden beri deniyoruz sayamıyorum bile artik geçen yıl subatta bir dış gebelik geçirdim korunma surecim oldu sonrasında yeniden denemeye başladım 6 7 aydır aralıksız deniyoruz iste kasimda hsg çekildim sorun yok eşimde sorun yok sebepsiz bekliyoruz hic çatlatma geliştirici kullanmadım bu ay da normal deneyip olmazsa o işlemlere yöneleyim diyorum hem devlette hem özelde doktorum var ikisi de önermiyor henüz sıkıntı yok diyorlar ama yaş da geçiyor günden güne sen ne zamandır deniyorsun

canım konuya gırdım ama sorun yoksa asılama yada catlatma ıgnesı denesen, belkı onunla nasıp olur ınsallah

Hayırlı olsun cizgi silikte olsa gayet net gözüküyor ama emin olmak için erken gebelik testi ile daha garanti olur :)

canım konuya gırdım ama sorun yoksa asılama yada catlatma ıgnesı denesen, belkı onunla nasıp olur ınsallah
Canım doktoruma söylüyorum ama gelişen yumurta var hormon mu yükleyeyim daha erken diyor ama ben 30 yaşındayım esim 40 yaşında 4 yıllık evliyiz bugün yine dedim kimyasal olmuş hamilelik sansın yukseldi diyor hsg çekiliyorum şansın yükseldi diyor sans hep yükseliyor ama bizde daha tik yok yani doktorlar önermeyince de bi zararı olur mu diye korkuyorum kist vs

Hayırlı olsun cizgi silikte olsa gayet net gözüküyor ama emin olmak için erken gebelik testi ile daha garanti olur :)
Yapcam bı yarım saate kuzu bakalım ne cikicak. Valla kuruma ise normal teste de helal olsun

Eklentiler

• IMG_20220111_112433.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 86
Zor biliyorum canım ama takmamaya çalış. Bende senin gibi 2020 Ekimden beri deniyorum. Ama 3 aydır doktor tedavisiyle görüyorum. Ben ilk gittiğimde doktorum beni o kadar rahatlattı ki bak şükret her ay oluşan bir yumurtamız var kiminde o yumurta olmuyor bile. Rahminde bir problem yok kiminin ki cocugu tutmuyor bile rahminin şekli bozuk oluyor. Bunlarla uğraşmayacaksın en azından bir iğne bir hap yada aşılama bir şekilde halletcez diyor. O kadar rahatlattı ki beni bence şükredelim halimize evet hepimiz istiyoruz bebeğimiz olsun artık kucaklarımız dolsun diye ben artık Allah bekletiyorsa güzelleştireceği için bekletiyordur diyorum kendime inanın bu zamanlar geçtiğinde meleklerimizi büyütürken kaç yıldır olmuyor ne uğraşlar ne üzüntüler yaşadık hatırlamıycaz bile. Sadece güzel günlerin geleceğine inanalım

kuzum banada bir kadın doktor 6ay once oyle demıstı ee yumurtan var nıye sana hap verıyım vs. dedı, sonra baska bır doktorla ıkı asılama denedık bende 30um. ılk asılamam tuttu ama kımyasal oldu. ıkıncısı negatıf.
suan kendımız denıyoruz bakalım nasıp.
ya ıste bazen ne yaparsan yap vaktı degılse olmuyor bızde 2seneyı gectı.
doktorlarda degısık

Ama atmadınnn ne çıktı nasıl çıktı ben erken gebelik yaptım atıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…